Lessenkaartsysteem

Voor de vervolglessen, speciale trainingen (balans & behendigheid, speuren, gehoorzaamheid en indrukmakers) en voor een aantal workshops (zie per workshop bij ‘kosten’) maakt Cani-Connect gebruik van een uniek lessenkaartsysteem.

In plaats van een vaste cursus van bijvoorbeeld 10 lessen te volgen, schaf je een lessenkaart aan. De lessen op deze lessenkaart kun je flexibel besteden, je kunt per les inschrijven.

Ik werk niet met vaste startdata van cursussen waarin je verplicht bent om bijvoorbeeld 10 weken achter elkaar één bepaalde cursus te volgen. De trainingen zijn doorlopend en iedereen werkt in de training op zijn eigen niveau. Omdat ik alleen maar werk met hele kleine groepen kan ik iedereen zo de begeleiding geven die ze nodig hebben.

Zo kun je samen met je hond steeds op een leuke en afwisselende manier bezig blijven en steeds nieuwe uitdagingen opzoeken.

Hoe werkt het?

Je koopt vooraf een lessenkaart. (€70,- voor een 4-lessenkaart, €135,- voor een 10-lessenkaart) Hierna krijg je een link om lessen in te plannen.

Je maakt een keuze uit het aanbod van trainingen en workshops en geeft je op voor de lessen die je leuk en/of nuttig lijken op dat moment.

Deze lessen kun je flexibel volgen (hoeft niet op aaneengesloten weken) maar dienen wel van te voren te worden ingepland. Eenmaal ingepland, kunnen de lessen tot 1 week van te voren worden verschoven of geannuleerd. Verzet of annuleer je de les binnen 1 week voor de les, dan komt deze te vervallen.

Voor speciale workshops kunnen meerdere lessen in rekening worden gebracht. Dit zal per workshop worden vermeld.

Voordelen lessenkaartsysteem:

  • Maximale flexibiliteit in het volgen van verschillende trainingen en/of workshops.
  • Bij aanschaf van meer lessen, is de prijs per les voordeliger.
  • Lessenkaarten zijn aan te schaffen door iedereen, ook door nieuwe klanten.
  • De lessen die je volgt hoeven niet op aaneengesloten weken te zijn. Let op: ze moeten wel worden ingepland.
  • Bij tijdige annulering voor een reeds ingeschreven les, wordt de les niet in rekening gebracht.

Voorbeeld:

Na de basiscursus wil je graag verder oefenen met je hond. Je geeft je op voor een 10-lessenkaart. Je wil graag beginnen met de vervolglessen. De komende 2 weken kun je op zaterdag komen, de week daarna ben je een weekje met vakantie. De 2 weken daarna wil je graag de vervolglessen op de woensdagochtend volgen. Dat kan dus. Je hebt nu 4 lessen gebruikt van je lessenkaart. Nu wil je graag een aantal lessen balans en behendigheid doen. Ik adviseer je nog niet helemaal met de vervolglessen te stoppen. We spreken af om nu 4 weken achter elkaar op een avond balans en behendigheidlessen te volgen en om de week de vervolglessen mee te doen.

Aanmelden voor lessenkaart

(Heb je al een training gevolgd bij Cani-Connect, dan is het voldoende om je voornaam, achternaam, emailadres en de soort lessen in te vullen. Heb je nog geen lessen gevolgd bij Cani-Connect, vul dan ajb het hele formulier in.)

Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
Soort lessen dat je wil volgen (kun je later nog aanpassen)*
Telefoon
Naam van de hond
Geboortedatum van de hond
Ras of kruising
Is je hond een mannetje of vrouwtje?
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*
dit veld niet invullen s.v.p.