Lessenkaartsysteem

Voor de onderstaande lessen, workshops en lezingen

maakt Cani-Connect gebruik van een uniek lessenkaartsysteem.

In plaats van een vaste cursus van bijvoorbeeld 10 lessen te volgen, schaf je een lessenkaart aan. De lessen op deze lessenkaart kun je flexibel besteden, je kunt per les inschrijven.

We werken niet met vaste start en einddata van cursussen waarin je verplicht bent om bijvoorbeeld 10 weken achter elkaar één bepaalde cursus te volgen. De trainingen zijn doorlopend en iedereen werkt in de training op zijn eigen niveau. Omdat we werken met kleine groepen kunnen we iedereen zo de begeleiding geven die ze nodig hebben.

Zo kun je samen met je hond steeds op een leuke en afwisselende manier bezig blijven en steeds nieuwe uitdagingen opzoeken.

Kennismaken? Je bent van harte welkom om een keer een proefles mee te doen. Stuur ons een email.

Hoe werkt het?

Je koopt vooraf een lessenkaart. (€135,- voor een 10-lessenkaart) Hierna krijg je een link om online lessen in te kunnen plannen.

Je maakt een keuze uit het aanbod van trainingen en workshops en geeft je op voor de lessen die je leuk en/of nuttig lijken op dat moment.

Deze lessen kun je flexibel volgen (hoeft niet op aaneengesloten weken) maar dienen wel van te voren te worden ingepland. Eenmaal ingepland, kunnen de lessen tot uiterlijk 1 week van te voren worden verzet of geannuleerd. Verzet of annuleer je de les binnen 1 week voor de les, dan komt deze te vervallen.

Voor workshops of lezingen kunnen meerdere lessen in rekening worden gebracht. Dit staat per activiteit  vermeld.

Voordelen lessenkaartsysteem:

 • Maximale flexibiliteit in het volgen van verschillende trainingen en/of workshops.
 • Lessenkaarten zijn aan te schaffen door iedereen, ook door nieuwe klanten.
 • De lessen die je volgt hoeven niet op aaneengesloten weken te zijn. Let op: ze moeten wel worden ingepland.
 • Bij tijdige annulering voor een reeds ingeschreven les, wordt de les niet in rekening gebracht.

Spelregels online inschrijfsysteem lessenkaart.

 • Je kunt per les inschrijven. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per email.
 • Je kunt zien hoeveel deelnemers zich hebben ingeschreven voor een les. Iedere week op maandagochtend wordt er bekeken welke lessen die week doorgaan en welke niet.
 • Bij 1 of 2 deelnemers gaat een les niet door. Je ontvangt hiervan dan een email.
 • Vanaf 3 deelnemers gaat een les door. Het aantal inschrijvingen, de honden, de oefeningen die we behandelen en bijvoorbeeld de weersomstandigheden bepalen hoe lang de les precies duurt.
 • Door de lessenkaart heb je de mogelijkheid om zeer flexibel je lessen in te plannen verdeeld over verschillende soorten lessen en op verschillende dagen, zoals het je uitkomt. Wij moeten de lessen inplannen, voorbereiden, instructeurs regelen, enz. Om dit te kunnen doen, geldt er een uiterste afmeldperiode. Je kunt je afmelden voor een les tot 1 week van te voren. Daarna wordt de les in rekening gebracht. De reden van afmelding maakt niet uit. Hoe vervelend ook, de meeste afmeldingen hebben een goede reden (ziekte van hond, baasje, overwerk, files, auto’s naar keuringen, familieomstandigheden, enz.).
 • Inschrijven voor een les kan tot op het laatste moment.
 • Zit de les van je keuze vol? Je kunt je op de wachtlijst inschrijven. Bij voldoende animo, start er mogelijk een extra les. Je ontvangt hierover dan een bericht. Zolang je niets hebt vernomen, sta je nog steeds op de wachtlijst en kun je niet deelnemen aan de les. .
 • Wil je deelnemen aan de speurlessen? Je kunt je hiervoor opgeven via de lessenkaart agenda. We nemen dan contact met je op om voorafgaand aan de eerste groepsles eenmalig een privéles in te plannen. In deze les van ong 30  min maken we een start met het speuren en worden een aantal belangrijke basisprincipes van het speuren uitgelegd. Voor deze privéles worden 2 lessen van je lessenkaart in rekening gebracht. Daarna kun je in de groepslessen verder oefenen.
 • Je krijgt een email van ons als het einde van de lessenkaart in zicht is (bij nog 1 of 2 lessen), tussendoor kun je op ieder moment je lessenkaart checken door ons te mailen.

Aanmelden voor lessenkaart

(Heb je al een training gevolgd bij Cani-Connect, dan is het voldoende om je voornaam en achternaam in te vullen. Heb je nog geen lessen gevolgd bij Cani-Connect, vul dan ajb het hele formulier in.)

dit veld niet invullen s.v.p.