100% Hierkomen – training (Hoe leer je je hond om altijd te komen als je hem roept)

Meld je ook aan voor deze loslopen en hierkomen training en leer je hond om ALTIJD en OVERAL te komen als je hem roept.

Volledig online dus je kunt de lessen volgen waar en wanneer je wilt.

6 Weken lang sámen aan de slag, mét hulp en begeleiding.

Dit weekend (1 en 2 april) kun je voor 1 euro aanmelden voor  deze training!

Ga jij ook graag met je hond erop uit? Lekker op pad, de natuur in; naar het bos, de heide of het strand?

Wat is er nou fijner dan héérlijk samen ontspannen wandelen?

Héérlijk ontspannen samen wandelen met een hond die lekker los kan lopen! – Omdat je erop kunt vertrouwen dat hij terugkomt als je hem roept.

En wat is nou nóg fijner dan samen wandelen met een hond die lekker los kan lopen en komt als je hem roept?

Héérlijk ontspannen samen wandelen met een hond die lekker los kan lopen en die je (bijna) nooit hoeft te roepen :-D. – Omdat hij in de meeste situaties uit zichzelf bij je komt in plaats van overal op af te willen stormen. 

Helaas is dit voor jou en je hond op dit moment een illusie…

Je durft je hond helemaal niet los te laten lopen omdat hij aan de lijn al zó erg is afgeleid dat je vreest voor wat hij doet als je hem los zou laten. 
Als er niet teveel afleiding in de buurt is, lukt het nog wel om je hond naar je toe te laten komen, maar als hij ergens staat te snuffelen, nét bezig is om een héle mooi kuil te graven, op het punt staat om een hap van een overheerlijke paardenkeutel te nemen óf hij aan het spelen is met een andere hond.

Kortom: als je hond is afgeleid? Komen als je hem roept? … no way!

Op de één of andere manier weet je hond precies wanneer het menens is. Hij komt voorbeeldig als je hem tussendoor een keer roept. Komt netjes naar je toe en gaat zelfs braaf zitten. Maar o wéé als het écht nodig is, als je bijvoorbeeld aan het einde van de wandeling bij de parkeerplaats komt en je wil je hond aanlijnen. Of er komt je iemand tegemoet met een hond die je niet vertrouwt en je wil voorkomen dat jou hond daarheen gaat. Dan kun je op je kop gaan staan maar bij je komen doet je hond dan dus niet.  
Je hond komt wel als je hem roept, tenminste meestal, maar dáár ben je dus ook de hele wandeling druk mee. Je loopt met ogen op steeltjes want als je het aan hem overlaat, racete hij naar alles en iedereen toe: om even hallo te zeggen, tegen mensen op te springen, met andere honden te spelen, ook als die andere honden daar géén zin in hebben en niet te vergeten achter hardlopers en fietsers aan zodra hij die in het vizier krijgt. Wat zou het fijn zijn als je hond zou leren om bij  jou in de buurt te blijven zodat je hem niet steeds hoeft te roepen. 
Of…

Je hebt gewoon geen idee hoe je het loslopen en oefenen met hierkomen  op een veilige manier moet gaan aanpakken. Nu doe je het dus niet omdat je bang bent om het fout te doen. 

Super jammer eigenlijk want je gunt je hond ook de vrijheid van het loslopen en lekker spelen met andere honden. 

Je heb al van alles geprobeerd; 

M
belonen, belonen, belonen, …
M
je verstoppen
M
de allerleukste zijn
M
heel veel geduld …
M
nóg lekkerdere voertjes meenemen
M
de andere kant oprennen
M
boos worden
M
toverwoordjes
M
“nou doei! ik ga naar huis hoor!”
M
piepspeeltjes
M
speciaal hondenfluitje
maar helaas …

Het werkt helemaal niet of maar voor een korte tijd.

Dan denk je alwéér het ei van Columbus te hebben ontdekt maar na een aantal keer succesvol terugroepen, hooguit een paar weken, begint je hond toch weer te twijfelen, blijft hij snuffelen, kuilen graven of met andere honden spelen in plaats van dat hij naar je toe komt als je roept.

 Wat werkt nou wél?! 

Misschien ben je nog maar nét aan het puppy of honden -opvoed en -trainavontuur begonnen en wil je er vooral alles aan doen om het bovenstaande te voorkomen en leren hoe je “gewoon” ontspannen een wandeling maakt met je hond, hem kan laten genieten van zijn vrijheid los van de lijn én dat hij terugkomt als je hem roept. “Gewoon” de eerste keer, zonder twijfelen en zonder allerlei toeters en bellen.

Ik help je graag om weer met plezier en ontspannen met je hond los te kunnen lopen en hoe je hem kunt leren terug te komen als je hem roept, altijd en overal.

Door mijn jarenlange ervaring als instructeur en hondengedragstherapeut (in privélessen, groepslessen en met het ontwikkelen van online trainingen) weet ik precies wat jij en je hond nodig hebben om dit te leren en er ook en juist in dagelijkse situaties mee aan de slag te kunnen gaan. 

Je hond leren om betrouwbaar terug te komen als je hem roept heeft niets te maken met toverwoordjes of speciale hondenfluitjes.

En net als bij andere vaardigheden die je je hond écht goed wil aanleren (zoals bv het lopen aan de lijn) is er ook geen trucje dat ervoor gaat zorgen dat je hond nu eindelijk wél eens direct komt als je hem roept.  

Het gaat erom dat je de tijd neemt om hem in de juiste stapjes héél duidelijk te maken wat je precies van hem wilt.  

Hoe bouw je zo’n oefening op en hoe ga je bijvoorbeeld om met situaties waarin je hond NIET komt als je hem roept?

Precies deze dingen leer je in de nieuwe 100% Hierkomen training.  

Je leert niet alleen maar trucjes maar vooral ook om je hond en zijn leerproces te begrijpen. 

Dan kun je hem véél beter de JUISTE dingen op de JUISTE manier en in de JUISTE stappen aanleren.

Doe ook mee met de 6 weekse 100% Hierkomen training en gun jezelf en je hond weer een ontspannen losloopwandeling.

Alleen dit weekend nog (1 en 2 april) kun je gebruik maken van de kennismakingsactie en de complete training volgen voor slechts €1,00 (dit is géén 1 april grap).

Dit is hoe het werkt:

Alle lessen én ook de begeleiding worden volledig online aangeboden, je kunt dus overal ter wereld meedoen.
Volg de lessen waar en wanneer je wilt. 
l
Je meldt je aan en krijgt toegang tot de online leeromgeving met je eigen persoonlijke inloggegevens. Als je al eerder één of meerdere trainingen hebt gevolgd, wordt deze nieuwe training nu toegevoegd aan jouw profiel. 
In de leeromgeving staan om te beginnen een aantal voorbereidende en huiswerk-oefeningen voor je klaar om alvast mee aan de slag te gaan. Verderop in de training leer je deze oefeningen toepassen bij het loslopen en hierkomen. 
Er zijn 6 live online trainingssessies waarin alle regels, leerprocessen, randvoorwaarden, hulpmiddelen, oefeningen en wat je wél en wat je vooral niet moet doen stapsgewijs aan bod komen. 

De live sessie zijn 1 keer per week zodat je steeds tussendoor tijd hebt om te oefenen en het geleerde in de praktijk te brengen. 

Tijdens deze live sessies kun je ook vragen stellen en bespreek ik oefenvideo’s van deelnemers. 

Er komen opnames in de leeromgeving zodat je de live sessies na afloop terug kunt kijken. 

De live online trainingssessie en bijbehorende instructies en oefeningen komen vanaf 1 april stapsgewijs beschikbaar. 

De voorbereidende en huiswerk oefeningen staan al direct voor je klaar en kun je dus ook al direct mee aan de slag. 

We behandelen dus niet slechts één oefening maar gaan aan de slag met het complete plaatje. De verschillende stappen en oefeningen zijn als puzzelstukken die elkaar versterken en aanvullen.
Op zo’n manier dat het leuk is voor jou én voor je hond. 

Zonder correcties, strijd of frustrerende oefeningen. 

U
Je leert geen trucjes maar je leert om je hond en zijn leerproces te begrijpen. Daardoor kun je hem nu eindelijk wél leren om in één keer, zonder twijfel naar je toe te komen als je hem roept.  
De methodes, technieken en oefeningen die je gaat leren zijn grondig getest op praktisch nut en toepasbaarheid. In vele privélessen, groepslessen en workshops. 

Nu kan iedereen meedoen met deze nieuwe online versie van de training, inclusief de mogelijkheid om al je vragen te stellen en feedback te krijgen op je oefeningen.  

En jij kunt nu BIJNA GRATIS meedoen met deze training!

Alleen dit weekend nog (1 + 2 april) kun je nog aanmelden voor €1,- (géén grapje)

HELEMAAL GRATIS??

Niet helemaal gratis. Ik vraag een symbolisch bedrag van €1,-. 

Daarvoor kun je alle lessen volgen.

Je kunt vragen stellen, live sessies meedoen, je trainingsvideo’s opsturen om te laten bespreken en alle instructievideo’s en stappenplannen bekijken. 

Waarom ik dat doe? 

Omdat dit een nieuwe online training is en ik graag zoveel mogelijk mensen daarmee wil laten kennismaken. 

Ik hoop natuurlijk dat jij net zo enthousiast wordt over mijn trainingen als andere cursisten en dit doorvertelt aan andere hondeneigenaren. 

EN WAAR ZIT HET ADDERTJE?

Ik hoor het je denken 😉

Dat is er niet.

Je kunt echt de héle training volgen voor dit symbolische bedrag. 

Als je meedoet kun je deelnemen aan de live sessies en alle instructies, oefeningen, stappenplannen en de opnames van de live sessies nog 10 dagen nadat ze zijn vrijgegeven bekijken.

De voorbereidende en huiswerk oefeningen kun je van begin tot aan de laatste live sessie bekijken. 

 Meld je nu aan voor het symbolische bedrag van €1,-

Let op! Dit is een complete online training inclusief begeleiding. Hier zit alles in om je hond te leren tijdens een losloopwandeling bij je in buurt blijven én hem te leren om bij je te komen als je hem roept, altijd en overal.
R
Deze training is geschikt voor alle leeftijden.

Voor je puppy van 8 weken om meteen op een goede manier met het loslopen en hierkomen te beginnen en voor je oudere hond waar je al 20 verschillende methodes tevergeefs mee hebt uitgeprobeerd. 

Meld je aan voor €1,-

Dit is een eenmalig bedrag. 

Je krijgt direct na je aanmelding toegang tot de voorbereidende en huiswerk oefeningen. Deze kun je bekijken tot aan de laatste live sessie. 

Vanaf 1 april worden er 6 wekelijkse live trainingssessies aanboden die je online kunt volgen. 

De opnames van de live sessies en de bijbehorende lessen, instructievideo’s en stappenplannen kun je na afloop van de live sessie nog 10 dagen terugkijken.

Tijdens de hele loslopen en hierkomen training kun je al je vragen stellen en zelfs trainingsvideo’s delen. 

Over Sandra

Mijn naam is Sandra van Hulten, ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Zonder dwang, intimidatie of fysieke correcties maar door je hond te leren begrijpen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal.

Hoe leert je hond en hoe ben je een goed baasje voor je hond zonder je als een dictator te hoeven gedragen?

Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

Je leert hoe je je puppy goede gewoontes aanleert in dagelijkse situaties. 

Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen.

Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. 

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”