06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Australian Shepherd Aaron volgde privélessen“Hallo Sandra,

Ik wil je heel graag een keer bedanken voor alles wat je voor aaron en mij hebt gedaan. Ik had absoluut geen verstand van honden! En ik durf nu te zeggen dat ik door jou best wel veel van honden / aaron weet. Ik durf ook bijna zeker te zeggen dat ik zonder jou intensieve begeleiding nooit zo ver met aaron gekomen zou zijn als ik nu ben!
Wij dien op dit moment dogfrisbee, wat wij allebei erg leuk vinden. En sinds kort “werkt” aaron voor stichting contacthond. En dat zou die niet kunnen doen als hij niet goed opgevoed zou zijn, dus ook zeker door jou hulp!!! Ze zijn erg blij met aaron! Hij doet het blijkbaar erg goed.

Nogmaals dank je wel voor je hulp en duidelijke uitleg!

Groetjes

Manuela Norder”

Nog een verhaal lezen? >>>