06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

labradoodle Polly volgde de hondentraining op maatDe trainingssessies die ik bij Sandra heb gevolgd met onze labradoodle Polly waren zeer nuttig. Mijn vrouw had al eerder een puppytraining met Polly gevolgd. Ik wilde zelf ook een training met Polly doen om meer grip op haar gedrag te krijgen.

Via internet kwam ik bij Sandra uit en heb meegedaan aan groepslessen. Daarnaast heeft Sandra enkele lessen bij ons thuis gegeven. De oefensessies thuis en in de eigen omgeving waren erg goed. Op die momenten gaf Sandra prima instructies die echt op maat waren en konden we onze specifieke vragen met haar bespreken.

Kern van de trainingssessies was: hoe krijg ik de aandacht van mijn hond en hoe houd ik die vast. Dat liep als een rode draad door de hele training heen.

Ik waardeer de persoonlijke aandacht die Sandra heeft voor alle deelnemers, ook tijdens de groepssessies.

Ik merk dat ik met veel meer vertrouwen met Polly omga vanwege de vaardigheden die ik bij Sandra heb geleerd.”

Jan Smit
Rotterdam

Lees nog een verhaal >>>