Leuk dat je meedoet met de oefening vd maand

Yes! Superleuk dat we samen aan de slag gaan.

En niet zomaar aan de slag, een hele maand!

Hoe werkt het? Hoe volg je de lessen?

In de online academie van Cani-Connect krijg je iedere week nieuwe instructies. Je ontvangt een email met informatie over hoe dit precies werkt. 

In de online community van Cani-Connect op Facebookgroep kun je vragen stellen, elkaar helpen en motiveren en zelfs je trainingsvideo’s plaatsen zodat we met je mee kunnen kijken en advies kunnen geven. 

Je krijgt dus niet zomaar een stappenplan maar ook nog eens een maand lang begeleiding zodat het écht gaat lukken. 

Natuurlijk is het wél de bedoeling dat je met de oefening aan de slag gaat ;-). (Anders gebeurt er natuurlijk helemaal niets.)

Wil je mij helpen om nóg meer hondeneigenaren te kunnen helpen om op een leukere en effectievere manier, als een team samen te leren werken met hun hond (zonder strijd)?

Ken je nog een enthousiaste hondenliefhebber die de band met zijn hond belangrijk vindt? 

Stuur hem of haar deze link door, dan kunnen zij zich ook aanmelden voor de oefening van de maand. 

Leuk dat we samen aan de slag gaan!

Mijn naam is Sandra van Hulten, ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal. Hoe leert je hond en wat betekent goed leiderschap? Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

Je leert hoe je je goede gewoontes aanleert in dagelijkse situaties. Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen. Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven.

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”