Tot ziens in het webinar!

Heel leuk dat je mee gaat doen! 

Zet ‘m meteen even in je agenda!

Ik heb je een mail gestuurd met een bevestiging en ik zal je voorafgaand aan het webinar nog een keer herinneren.

Het kenniswebinar is een samenvatting van de meest waardevolle opvoedlessen voor jou en jouw puppy.

Ik ga je meenemen in mijn opvoed-reis met mijn eigen hond.

Ik ga je precies leren hoe ik zelf mijn pups opvoed en wat ik doe als mij een vraag gesteld wordt door een cursist. Door je mee te nemen in die denkwijze krijg je tools om zélf betere oplossingen te kunnen bedenken voor jouw puppy.

In deze online training leer je welke principes erachter zitten zodat je weet wat je aan het doen bent en waarom.

Zo is het makkelijker om de juiste dingen op het juiste moment te (blijven) doen.

Één kenniswebinar van 1,5 uur is natuurlijk veel te kort om alle opvoed en trainlessen die ik voor je heb met je te delen.

Dus heb ik ook nog iets anders voor je …

Speciaal voor nieuwe puppybaasjes die hun puppy willen leren begrijpen en willen bouwen aan een super-relatie met hun puppy!  

Ik heb de afgelopen 12 jaar al honderden baasjes  geholpen die, net als jij, niet alleen maar trucjes willen leren maar ook hun puppy willen leren begrijpen.

Daardoor weet ik precies wat jij nodig hebt om jouw puppy op te voeden en te trainen tot die hondenvriend waar je van droomt. 

Want naast dat het superleuk is, kan het opvoeden van een puppy ook behoorlijk pittig zijn en kun je vaak wel wat handvatten en adviezen gebruiken.

In het online puppy jaarprogramma “Vol Vertrouwen je Puppy Opvoeden” neem ik mee in de ‘opvoed en train-reis’ en krijg je per leeftijdsfase van je pup precies de achtergrondinformatie en/of oefeningen die je op dat moment nodig hebt.

 Leer hoe jij zélf je puppy opvoedt én traint, in de puppytijd maar óók daarna. Zodat hij zich kan ontwikkelen tot dat betrouwbare maatje waar je van droomt!

Zo hoef jij je geen zorgen te maken maar kun je gaan genieten van je puppy! 

In de training leer je om je puppy te begrijpen zodat…

jouw puppy krijgt wat hij nodig heeft om zich goed, ontspannen en veilig te voelen en

jij vol vertrouwen zelf je puppy kunt opvoeden en trainen.

Wat ‘Vol Vertrouwen Je Puppy Opvoeden’ uniek maakt: 

$

Een uitgestippelde route waarin je stap voor stap leert om je puppy te begrijpen, op te voeden en met hem leert samenwerken.

Eindelijk kun je stoppen met zoeken. Je hebt vanaf nu één plek waar je alles kunt vinden en waar je altijd toegang hebt tot precies die deskundige informatie die op dat moment past bij de leeftijd van je puppy.

Je puppy en jij moeten zoveel leren! Maar dat kan (en hoeft) niet allemaal tegelijkertijd! 

In dit online puppy jaar programma neem ik je aan de hand en help ik je om de juiste dingen in de juiste volgorde en op het juiste moment te doen.

$

Je leert om je puppy écht te begrijpen zodat het opvoeden en trainen gemakkelijker, logischer én leuker wordt.

Je krijgt geen standaard lijstjes met adviezen en tips maar ook de uitleg en achtergronden over het “hoe” en “waarom”. 

$

Alles wat je moet weten over de opvoeding van je puppy.

In het jaarprogramma leer je alles wat je moet weten over het opvoeden van je puppy. Je vindt er onder andere uitgebreide lessen over hoe je je puppy zindelijk maakt, wat goed socialiseren nou eigenlijk inhoudt, hoe je je puppy leert om alleen te blijven en hoe je het bijtgedrag van je puppy in goede banen leidt. Alle typische puppy- opvoedonderwerpen komen aan bod. 

$

Niet alleen opvoeden maar ook een complete "leer samenwerken met je hond" training

In het jaarprogramma krijg je lessen waarin je alles leert over hoe je je puppy kunt opvoeden. Daarnaast krijg je oefeningen die je samen met je puppy kunt gaan doen. Stap voor stap doorlopen we alle oefeningen die je nodig hebt om controle te krijgen over het gedrag van jouw puppy en hem te begeleiden in dagelijkse situaties. Aandachtsoefeningen, hierkomen, lopen aan de lijn, naar de plaats gaan, blijf-oefening en nog veel meer. 

$

Je kunt direct starten in de handige online leeromgeving waar je thuis (of waar je maar wilt), op een moment dat het jou uitkomt en in je eigen tempo (en dat van je puppy) de lessen kunt volgen.

Tijdens het jaarprogramma doorloop je stap voor stap alle lessen. Ook daarna blijf je (levenslang en onbeperkt) toegang houden tot alle zéér waardevolle achtergrondinformatie en oefeningen die je niet alleen in de puppytijd maar ook daarna kunt blijven gebruiken. 

$

Je kunt al starten met de cursus vóórdat je puppy er is.

 Zo ben je nog beter voorbereid en kun je met een positieve en zelfverzekerde houding aan het puppy-opvoed-avontuur beginnen. 

Alle kennis, achtergrondinformatie én oefeningen die ik normaal gesproken in een puppy-privé-traject twv €1200 behandel, zijn nu samengevoegd in het compleet vernieuwde online puppy jaarprogramma ‘Vol vertrouwen je puppy opvoeden’.  

Je kunt toegang krijgen tot al deze lessen voor slechts 10% van de prijs van zo’n privé-traject!! 

De prijs van het compleet vernieuwde online puppy jaarprogramma wordt €117,-. Nóg waardevoller, completer, overzichtelijker en zelfs met een besloten online community erbij voor alle cursisten. 

In april 2022 gaan de deuren open en verhuizen we alle meer dan 2500 bestaande klanten naar het nieuwe online leerplatform.

Je begrijpt dat ik dit goed wil voorbereiden en uitgebreid wil testen voordat we de klanten uitnodigen. We zijn er bijna klaar voor…

Maar jij hoeft niet te wachten… je kunt wél alvast inschrijven voor de compleet vernieuwde versie. Je start nu in de huidige leeromgeving en alles helemaal klaar is, verhuis je over een paar weken mee naar het nieuwe programma.

Je kunt je nu nog aanmelden voor de oude prijs 

   

voor slecht €67,- !

Yildiz is net gestart met deze training en zij stuurde mij dit mailtje:

 

Nog niet alles door kunnen nemen, maar petje af!

Zeer uitgebreid, zeer duidelijk, alles waar je mogelijkerwijs tegen aan kunt lopen komt naar mijn idee aan bod.

Ik ben deze cursus gaan doen voor nieuwe pup van mijn ouders. Omdat ie drukker lijkt dan alle vier de honden die we eerder hebben gehad.

Fijn om sommige vastgeroeste clichés zoals roedelgedrag en dominantie los te kunnen laten en best wel makkelijke dingen aan te leren die al vrij snel rust lijken te geven.

Ik ga zeer geïnteresseerd verder voorlopig met je interessante cursus! Bedankt!!

Yildiz

De baasjes van Sari hebben deze cursus ook gevolgd en stuurden mij dit appje:

Graag maak ik gebruik van je uitnodiging om je een app te sturen.

We zijn héél blij met alle puppy info. Helder verwoord en alles is goed te vinden.

Vooral het stuk over bijtgedrag is helpend op dit moment en geeft inzicht. Het gaat echt over onze pup.

Baasjes van Sari

Dit krijg je bij je aanmelding voor “Vol Vertrouwen Je Puppy Opvoeden”:

Een uitgestippelde route waarin je stap voor stap leert om je puppy te begrijpen, op te voeden en te trainen (twv €1200,-)

Ik neem je een héél jaar lang bij de hand en leer je stap voor stap:

1. Je puppy en zijn gedrag steeds beter begrijpen

Je krijgt lessen met achtergrondinformatie en theorie om je puppy steeds beter te leren begrijpen.

Samenleven en samenwerken begint met elkaar leren begrijpen.

In deze module vind je onder andere de volgende lessen:

> Waarom doet je pup wat hij doet (of juist nog niet ;-))? Leer welke factoren samen het gedrag van je pup bepalen.

> Hoe communiceert je hond? Leer over de taal van de hond en waar je op moet letten. 

> Hoe leer je je puppy nieuwe vaardigheden en oefeningen aan? Als je begrijpt wat erachter zit, kun je oefeningen veel beter gaan toepassen. Dan worden ze écht nuttig in plaats van dat het “kunstjes” blijven. 

> Wat is goed leiderschap voor je puppy? Leer hoe je een goed baasje kunt zijn zonder je als een dictator te hoeven gedragen. 

2. Je puppy opvoeden 

Een complete puppy opvoed training waarin alle belangrijke puppy-onderwerpen uitgebreid worden behandeld. 

Je leert wat je moet weten om:

> Juist in die eerste o zo belangrijke periode meteen de goede dingen te doen. 

> Je puppy zo snel mogelijk zindelijk te maken.

> Op een goede manier om te gaan met het bijtgedrag van je puppy. 

> Ervoor te zorgen dat je puppy genoeg slaap krijgt.

> Wat doe je als je puppy iets doet wat niet mag. 

> Je puppy te leren om even alleen te blijven.

> Om te gaan met allerlei levensfases waarin hij nog terecht zal gaan komen.

> Hoe je ervoor zorgt dat de wandelingen met je puppy een feestje zijn voor jullie allebei.

> Probleemgedrag bij je puppy te voorkomen.

3. Je puppy trainen

Je leert hoe je zelf je puppy nieuwe oefeningen en vaardigheden aanleert. Gedurende het jaar komen alle oefeningen aan bod die je nodig hebt om meer controle te krijgen over het gedrag van je puppy en hem te begeleiden in dagelijkse situaties. 

Voorbereidende oefeningen die je leren waar je op moet letten als je je hond nieuwe dingen wil aanleren. Denk hierbij aan oefeningen over het gebruik en de timing van je stem, hoe je beloningen kunt gebruiken op zo’n manier dat je ze ook weer af kunt bouwen en hoe je ervoor zorgt dat oefeningen niet alleen maar in je rustige woonkamer goed gaan maar uiteindelijk ook op drukkere plekken mét afleiding. 

Basis oefeningen zoals het aanleren van een onvoorwaardelijk aandachtsignaal, rustig leren wachten, contact houden (ook ongevraagd) en wat de basisregels zijn voor een ontspannen wandeling aan de lijn.

Gevorderden oefeningen waarin je leert hoe je de basisoefeningen optimaal kunt toepassen en gebruiken, hoe je omgaat met afleiding, hoe je je hond leert om niet zomaar iets te doen maar te wachten op toestemming en bijvoorbeeld ook meer verschillende oefeningen voor het lopen aan de lijn. 

Niet allemaal tegelijk maar stap voor stap gaan we er samen mee aan de slag. 

Alle lessen staan voor je klaar in de online leeromgeving. De lessen zijn uitgeschreven en aangevuld met instructievideo’s.

Zo heb je deskundige en betrouwbare informatie over de opvoeding én training van je puppy op één plek. 

Je krijgt geen standaard lijstjes met adviezen maar ik leer je om echt naar je puppy te kijken en hem te gaan begrijpen.

De cursus is zo samengesteld dat je altijd precies de informatie kunt vinden die past bij de leeftijd en levensfase van je pup. 

Je krijgt levenslang toegang tot al deze informatie en toekomstige updates. Ook na afloop van het jaarprogramma behoudt je dus toegang tot alle lessen. 

Kies voor dit unieke puppyjaarprogramma en meld je aan voor €67,-!

Je krijgt direct al toegang tot alle lessen in de huidige online leeromgeving en over een paar weken verhuis je mee naar het nieuwe programma. 

Als de deuren van het compleet vernieuwde online puppy jaarprogramma opengaan, gaat de prijs omhoog naar €117,-. 

Voordelen van het volgen van een online puppytraining

Omdat ik wil dat deze puppytraining voor iedereen beschikbaar is, wordt de training helemaal online aangeboden.

Zo kan iedereen, in zijn eigen tempo (en dat van zijn of haar pup) vol vertrouwen zijn puppy opvoeden. 

Een online puppycursus heeft nog een aantal voordelen!

 • Je kunt de informatie tot je nemen per onderwerp en in kleinere porties, daardoor blijft het veel beter hangen. 
 • Je kunt direct starten. 
 • De relatie met je pup bouw je natuurlijk thuis en in jullie dagelijkse leven samen. Wel zo fijn als je dan in die omgeving ook de lessen kunt volgen.
 • Je kunt al starten met de lessen vóórdat je puppy er is. Zo ben je nog beter voorbereid en leer je alvast van andere puppyeigenaren. Je bouwt al een positieve en zelfverzekerde houding op, zelfs nog voordat je je pup op mag halen. Zo kun je, als hij er dan eenmaal is, veel beter anticiperen, voorkom je dat je puppy probleemgedrag ontwikkelt, hoef je niet onzeker te worden van al die verschillende tips en adviezen en kun je gewoon heerlijk genieten van je puppy.
 • Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je de lessen volgt. Ze staan voor je klaar in een online leeromgeving waar je altijd en onbeperkt toegang tot hebt.
 • Je kunt thuis, in een voor jou en je pup veilige en rustige omgeving, de lessen volgen. Zo leer jij maar ook je puppy sneller en meer.
 • Jij en je pup worden niet afgeleid door andere baasjes en hun pups, zoals in een groepsles wel het geval is.
 • Er is veel meer aandacht voor de opvoed-onderwerpen. En daar kun je in deze cruciale periode juist het verschil maken. 
 • In de instructievideo’s van een oefening kan ik nóg veel beter dan tijdens een ‘live’ les laten zien wat ik bedoel of waar je op moet letten. Door bijvoorbeeld stukken vertraagde opname te gebruiken. 
 • Je kunt instructies terugkijken, en nog een keer, en nog een keer en als je wilt, nog een keer 🙂
 • Je kunt in je eigen tempo en dat van je pup oefenen. Als een oefening jullie gemakkelijk afgaat, ga je verder met de volgende stap. Hebben jullie wat meer moeite met een onderdeel, dan neem je daar ook gewoon rustig de tijd voor om het goed onder de knie te krijgen. Geen verveelde (omdat een oefening te langzaam gaat) of gefrustreerde (omdat een oefening te snel gaat of niet lukt) baasjes en puppy’s meer. 
 • Als je het even niet meer weet, kun je een instructie gewoon nog een keer bekijken, en nog een keer. 
 • Je lessen gaan altijd door, ook in coronatijd, als het sneeuwt, bloedheet of juist ijskoud is en in de schoolvakanties. 
 • Het is véél goedkopen dan een andere training!

En maak je geen zorgen over de socialisatie van je puppy!

Ik kan me voorstellen dat je nu denkt…”maar mijn puppy moet toch naar een hondenschool om met andere pups en honden te socialiseren?!”

Je puppy socialiseren doe je niet op een hondenschool of in een puppycursus! 

Het is natuurlijk héél belangrijk om je puppy goed te socialiseren. Een ‘fysieke’ puppycursus of groepsles op een hondenschool heb je daar echter niet voor nodig. Goed socialiseren is maatwerk. Het gaat erom dat je leert kijken naar je pup en naar welke interacties hij nodig heeft om zich ontspannen en veilig te gaan voelen tussen andere honden. 

Onderweg en in het park kom je genoeg honden tegen waar je je puppy op een goede manier mee kunt socialiseren. In de online lessen vertel ik je precies hoe je dat kunt doen en waar je dan op moet letten. Dit onderwerp komt ook in het kenniswebinar uitgebreid aan bod. 

Daar heb je de puppygroepscursus dus niet voor nodig! Wil je (om een andere reden) een puppygroepscursus volgen? Dat kan heel goed naast deze online puppycursus. 

Klik op de groene knop hierboven, meld je nu aan voor slechts €67,- en krijg:

 • Direct en levenslang toegang tot een complete puppy opvoed training.
 • Onbeperkt en levenslang toegang tot uitgebreide instructievideo’s en stap voor stap beschrijvingen van alle oefeningen die je nodig hebt in het dagelijkse leven met je puppy nu en je volwassen hond later (alle oefeningen die je “normaal gesproken” in een puppcursus, basiscursus, gehoorzaamheid én vervolgcursus zou behandelen.)
 • Extra achtergrondinformatie en bonussen waarin je nóg meer leert over je hond en zijn gedrag.  
 • En… ben je nou toch niet tevreden over de cursus? Geen probleem, je kunt nog 14 dagen je geld terugvragen!

“Super goed programma; had ik dit maar bij eerste puppy! Digitaal eigenlijk handiger dan puppy training oude stijl.

Lilian, baasje van Teddy

“Een ‘fysieke’ puppy-training was voor ons niet handig en we hadden toch behoefte aan een volledige cursus.

Ik heb geleerd om zijn gedrag beter te begrijpen, bijv. dat hij moe is en we juist niet met hem moeten spelen, maar tot rust moeten brengen.

De oefeningen gaan ook goed en zijn heel duidelijk uitgelegd, ook de achtergrondinformatie is fijn. Handig dat je het nog eens terug kunt kijken.

Edine, baasje van Angus

Over Sandra

Mijn naam is Sandra van Hulten, ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Zonder dwang, intimidatie of fysieke correcties maar door je hond te leren begrijpen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal.

Hoe leert je hond en hoe ben je een goed baasje voor je hond zonder je als een dictator te hoeven gedragen?

Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

Je leert hoe je je puppy goede gewoontes aanleert in dagelijkse situaties. 

Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen.

Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. 

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”

Je krijgt direct en levenslang toegang tot alle lessen.

“Ik ben er erg blij mee tot nu toe. We starten met de puppy cursus als ons hondje 1 a 2 weken bij ons is, maar ik was juist op zoek naar wat extra handvaten over die eerste twee weken. (Hoe laten we onze pup zo goed mogelijk wennen bij ons thuis en voorkomen we dat we ‘verkeerde’ dingen aanleren? En hoe kun je door de bomen het bos blijven zien met alle informatie die er te vinden is over het opvoeden van je pup.)

Onze puppy komt pas over 4 weken bij ons, maar ik vind het in de voorbereiding wel lastig dat er zo veel meningen zijn en dat er niet altijd wordt uitgelegd waarom bepaalde tips worden gegeven als je online zoekt naar informatie. Ik heb de eerste module van jullie online training nu doorlopen en vind dat de achtergrond van tips/adviezen hierin heel goed uitgelegd worden. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik veel beter begrijp waarom bepaalde dingen worden geadviseerd en het daarom ook beter zelf kan toepassen.

Kortom een heel tevreden klant hier die de laatste weken aftelt tot onze puppy bij ons komt.”

Yoni, baasje van Dibs

Veel gestelde vragen over de training

Heb je een andere vraag? Mail me op sandra@caniconnect.nl of stuur een appje naar 06-20953847.

nummer 1

extra

Hoe gaat een online training in zijn werk? Hoe volg je de lessen?

Direct na je inschrijving ontvang je persoonlijke gegevens om in te loggen in een online leeromgeving. Daar de lessen voor je klaar. 

Lessen kunnen bestaan uit (afhankelijk van de cursus waarvoor je bent aangemeld):

 • achtergrondinformatie die uitgeschreven is en/of verwerkt in een presentatie die je kunt bekijken.
 • oefeningen die uitgeschreven zijn, voorzien van uitgebreide instructievideo’s, snelle start instructies en/of podcasts.
 • opdrachten die je zelf uitvoert of die je instuurt voor feedback.

Op een moment dat het jou en je hond uitkomt volg je de les. De lessen volg je in jullie eigen tempo. Je kunt ze zo vaak als je wilt terugkijken houd levenslang toegang tot de leeromgeving met alle lessen. 

Is een fysieke training niet beter voor mijn puppy?

Bij een puppycursus op een hondenschool ligt de nadruk vaak op het aanleren van allerlei ‘kunstjes’ en oefeningen. Terwijl het vaak  allerlei dagelijkse opvoedvraagstukken zijn waar je wel wat extra hulp bij kunt gebruiken. En daar kun je, juist in die o zo belangrijke puppy periode zo’n groot verschil maken.

Deze online puppycursus kun je heel goed volgen naast een fysieke puppycursus.

Maar mijn puppy moet toch naar een hondenschool om met andere puppy’s in aanraking komen om goed te socialiseren?

Het is inderdaad heel belangrijk om je puppy goed te socialiseren. 

Een ‘fysieke’ puppycursus heb je daar echter niet voor nodig. Lees wat ik daar eerder over schreef: ‘socialiseren van je pup doe je niet in een puppycursus’.

Je puppy zomaar loslaten met een groep andere pups en ‘het ze maar laten uitzoeken’ draagt over het algemeen niet bij aan een goede socialisatie. Sterker nog, vaker is het het begin van probleemgedrag ten opzichte van andere honden.

Onderweg en in het park kom je genoeg honden tegen waar je je puppy op een goede manier mee kunt socialiseren. In het programma vertel ik je precies hoe je dat kunt doen en waar je op moet letten. 

Wat zit er allemaal in de cursus?

In de training vol vertrouwen je puppy opvoeden worden al je opvoedvragen beantwoord.

 • Hoe leer je hem om zindelijk te worden?
 • Een bench, heb je die nou echt nodig?
 • Wanneer en hoe je je puppy kunt leren om alleen te blijven?
 • Wat is een goed dag en rust ritme voor je puppy?
 • Als je samen op pad gaat met je puppy, hoe leer je je puppy dan om netjes aan de lijn te lopen?
 • Hoe kun je op een veilige manier het loslopen oefenen met je puppy en hoe leer je hem om dan weer bij je te komen als je hem roept?
 • Hoe ga je om met de vele afleiding die je tegenkomt onderweg, andere mensen, honden, katten, waaiende blaadjes?
 • Hoe leer je je puppy om niet tegen mensen op te springen en op een nette manier met je bezoek om te gaan?
 • Hoe voorkom je dat hij alles van straat eet?
 • Hoe vaak en hoe lang mag je puppy wandelen?
 • Wat zijn leuke spelletjes om met hem te doen?
 • Waar moet je op letten bij het kiezen van geschikt voer voor je puppy?
 • Hoe ga je om met ‘gremlin-gedrag’ van je puppy?
 • en nog veel meer antwoorden op vragen…

Achtergrond en verdiepingsinformatie

Volg de kenniswebinars voor nog meer achtergrondinformatie die ervoor zorgt dat je de adviezen, oefeningen én je puppy beter leert begrijpen.

 • Je wil je puppy dingen gaan leren, je wil zijn gedrag kunnen beïnvloeden. Je wil hem dingen duidelijk maken. Dat gaat veel gemakkelijker als je elkaar begrijpt. Daarom zit er ook een les in over de taal van de hond, hoe communiceren honden met elkaar en hoe kun jij met je puppy communiceren? Hoe leert je puppy en hoe kun je het beste met hem oefenen?
 • Hoe bereid je je puppy zo goed mogelijk voor op allerlei dingen en situaties die hij de rest van zijn leven nog mee gaat maken?
 • Een puppydagboek om meer inzicht in het gedrag van je pup te krijgen en er vervolgens op te kunnen sturen.
 • Wat is er belangrijk in de manier waarop je met je puppy omgaat? Hoe zorg je ervoor dat je puppy naar je luistert, dat hij je respecteert en dat hij zich veilig bij je voelt. Hoe bouw je een fijne relatie op met je pup? Zonder strijd en onderdrukking maar op basis van wederzijds vertrouwen.

De 5 oefeningen:

 • Overal en altijd zijn aandacht kunnen krijgen. Dé allerbelangrijkste oefening om controle te houden over het gedrag van je puppy. Deze oefening gebruik je om hem te leren naar je toe te komen als je hem roept en bijvoorbeeld om ongewenst gedrag te onderbreken.
 • Je puppy leren om je hand te volgen. Zo kun je hem leren om bij je te komen als je hem roept, hem ergens heen sturen, bv naar zijn plaats of op de weegschaal bij de dierenarts en je kunt deze oefening bv gebruiken om je puppy te leren om netjes naast je aan één kant te lopen.
 • “Het parkeerstandje”. De oefening die je puppy leert om “gewoon” rustig te wachten. Terwijl je onderweg een praatje maakt met iemand, je puppy meeneemt op bezoek of als je op een terrasje gaat zitten.
 • Connectie oefening. Leren op elkaar te letten en rekening met elkaar te houden. Deze oefening leert je puppy om altijd een onzichtbaar lijntje met jou als baasje te houden.
 • De basisregels van een ontspannen wandeling aan de lijn. Deze oefening leert je op welke dingen je moet letten tijdens de wandeling aan de lijn om ervoor te zorgen dat deze voor jullie allebei een feestje wordt.

Kan ik de training combineren met een (andere) ‘fysieke’ puppycursus?

Bij mij op locatie in IJsselstein kun je, als aanvulling op de online lessen, losse groepsworkshops voor puppy’s volgen. In deze puppyworkshops kunnen we, door de achtergrond die alle deelnemers al hebben uit de online lessen, veel gerichter oefenen met de onderwerpen waar een groepssetting voor puppy’s waarde kan toevoegen. De onderdelen zijn samen zó ontwikkeld dat ze elkaar op precies de juiste vlakken aanvullen en versterken.

Je kunt ‘Vol vertrouwen je puppy opvoeden’ ook combineren met een andere fysieke puppycursus.

(Ik ga er hierbij vanuit dat er enige overeenkomst is in de methode die wordt gevolgd.)

Is er ook nog een vervolg na deze cursus?

Als jij dat wilt, kun je na deze puppycursus verder leren in de Cani-Connect online leeromgeving. 

Je kunt uitbreiden met een complete training ‘Leer samenwerken met je hond’ (een soort basiscursus) en daarnaast aanvullen met allerlei losse trainingen over bijvoorbeeld de taal van de hond, fun-cursus, geluidentraining of een lidmaatschap voor het ledengedeelte van de online academie (afhankelijk waar je zin in en behoefte aan hebt).

Ik ben niet zo handig met computers en online dingen, is het dan wel geschikt voor mij?

Jazeker! Het inloggen in de online leeromgeving is eenvoudig en wijst voor zich. 

Ik heb geen Facebook, kan ik dan toch deelnemen?

Ja hoor, dat is geen probleem. Alle informatie die je nodig hebt krijg je per email persoonlijk toegestuurd. De online leeromgeving waar de lessen in staan, staat helemaal los van Facebook. Daar maak ik met je email adres en een zelfgekozen wachtwoord je persoonlijke login aan. 

Hoe lang heb ik toegang de training?

Alle lessen komen direct voor je vrij. Daarna heb je levenslang toegang tot alle informatie en oefeningen uit de training. Tijd genoeg dus om alle leeftijdsfases van je  opgroeiende pup te doorlopen en regelmatig informatie op te kunnen frissen.

De kenniswebinars kun je zo vaak als je wilt aan deelnemen.

Zijn de lessen altijd op een vaste dag en tijd?

De online puppy kenniswebinars staan ingepland, de dagen en tijden wisselen per maand en zijn ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Bij veel deelnemers, kun je kiezen uit meerdere opties. Er zijn 4 delen. Iedere maand wordt ieder deel in ieder geval minimaal 1 keer live gegeven. Kun je niet bij de live uitzending zijn, dan kun je het webinar nog 2 weken terugkijken of de maand erna live deelnemen. Zo hoef je nooit lang te wachten totdat je aan een webinar kunt deelnemen. Je mag zo vaak meedoen als je wilt.

De lessen in de online leeromgeving kun je helemaal zelf bepalen wanneer je de lessen volgt. Vanaf het moment dat ze beschikbaar voor je zijn in de online leeromgeving, staan ze daar voor je klaar en kun je ze bekijken als hij jou uitkomt.

Dit is een online training, krijg ik wel ondersteuning?

Er zijn verschillende manieren om mij te bereiken en je vragen te stellen of ondersteuning te krijgen waar je dat nodig hebt.

Wanneer kun je starten met de training?

Direct na je inschrijving krijg je toegang tot de eerste lessen. Je kunt dus direct aan de slag en blijft toegang houden tot de lessen. Je kunt dus gerust inschrijven vóórdat je je puppy gaat ophalen. Zo kun je alvast de eerste informatie doornemen en ben je extra goed voorbereid. Als je pup er dan eenmaal is, ga je de lessen samen met hem volgen. 

Is de online training uit te breiden met groepslessen en/of privélessen?

Je kunt deze training uitbreiden met extra persoonlijke begeleiding. Als je tijdens de opvoeding van je puppy tegen vragen aanloopt, sta ik dan, met de extra begeleiding, 6 maanden lang voor je klaar als deskundige steun en toeverlaat. Omdat de informatie in dit pakket al zó compleet is, heb ik ervoor gekozen om de basis-prijs laag te houden en de extra begeleiding als uitbreiding / aanvulling aan te bieden (voor €49,-). Na je inschrijving kun je eenvoudig upgraden naar deze extra begeleiding, als je daar behoefte aan hebt. 

Natuurlijk blijven er situaties mogelijk waarin het van toegevoegde waarde is om één op één mee te kijken en advies te geven. Dat kan in één of meerdere aanvullende privélessen, waarin we dan, door de uitgebreide basis van de online lessen, heel snel en gericht ‘to the point’ kunnen komen en ik maatwerk kan aanbieden.

Zo’n privéles kunnen we online, aan huis, op locatie of op de hondenschool afspreken.

Daarnaast is het mogelijk om, als aanvulling op de online lessen, gerichte groepstrainingen voor puppy’s te volgen. In deze puppyworkshops kunnen we dan, door de achtergrond die alle deelnemers al hebben uit de online lessen, veel gerichter oefenen met de onderwerpen waar een groepssetting voor puppy’s waarde kan toevoegen.

De onderdelen zijn samen zó ontwikkeld dat ze elkaar op precies de juiste vlakken aanvullen en versterken.

Wanneer kun je beter niet meedoen?

Als je verwacht dat ik je puppy voor je op ga voeden en trainen, kun je beter niet meedoen. Je zult zelf tijd in de opvoeding en training van je puppy moeten steken. Ik sta voor je klaar met een plan, advies, een heleboel achtergrondinformatie en  zeer gedetailleerde instructies van oefeningen maar jij moet er mee aan de slag.  

Mijn vraag staat er niet bij...

Heb je een andere vraag? Mail me op sandra@caniconnect.nl of stuur een appje naar 06-20953847.

“Net ingeschreven. Super leerzaam al de eerste lessen!”

Martin, baasje van Bobby

Voldoet de training niet aan je verwachtingen? Je kunt tot 14 dagen je cursusgeld terugvragen.