Cani-Connect VIP membership – Voor de beste band met je hond

Toegang tot ALLE content in de online leeromgeving én altijd snel en deskundig advies.

Voor hondeneigenaren die geïnspireerd en up to date willen blijven met nieuwe inzichten, kennis, leuke en praktische oefeningen en opdrachten om samen met je hond (en andere VIP members) te doen. 

Altijd toegang tot deskundig en onderbouwd persoonlijk advies. 

 

Heb jij een hond (of krijg je die binnenkort) en ben je op zoek naar één plek waar je deskundige en betrouwbare informatie over de opvoeding en training van je hond kunt vinden en waar je ook nog eens deskundig en onderbouwd advies kunt krijgen?

 • In je zoektocht naar goede en betrouwbare informatie kom je zoveel verschillende meningen en adviezen tegen dat je niet meer weet waar je nou goed aan doet. Je wordt er alleen maar onzeker van en bovendien kost het je heel veel tijd!
 • Je bent het zat om je helemaal suf te googelen naar tips en adviezen. Alles overzichtelijk op één plek, dat zou fijn zijn 🙂.
 • Je hond en je band met hem zijn té belangrijk voor je. Je realiseert je dat deskundig en onderbouwd advies van iemand met verstand van honden en hun gedrag je veel beter en sneller weer op de juiste weg helpen. (In plaats van zelf maar blijven aanmodderen of je vraag in een willekeurige facebookgroep stellen waar je geen idee hebt, wie er allemaal reageren.) 
 • Je wilt meer uit de relatie met je hond halen dan “alleen maar trucjes doen en kunstjes aanleren”. Begrijpen waarom een hond iets doet, hoe hij leert en wat erachter iets zit, vind je interessant. 

Vind jij het leuk om je hond en zijn gedrag steeds beter te gaan begrijpen?

 • Wil jij je kennis over honden en hun gedrag regelmatig bijschaven?
 • Zou je graag een plek hebben waar je kunt sparren over vragen waar je mee rondloopt, zoals hoe je met een bepaalde situatie om kunt gaan?
 • Vind jij het leuk om te blijven leren over de taal van de hond, hoe hij met jou en met andere honden communiceert, over leiderschap, trainingsachtergronden en bijvoorbeeld het gebruik van beloningen?
 • Ben je geïnteresseerd in allerlei andere hond-gerelateerde onderwerpen zoals bv vachtverzorging en voeding.

Vind je het leuk om met je hond te trainen en andere leuke activiteiten met hem samen te doen? 

 • Herken je dit? Je vindt het leuk om te trainen met je hond en hem leuke nieuwe dingen aan te leren, soms gewoon voor de fun en soms heel nuttig en praktisch. Maar het komt er maar weinig van en dat vind je eigenlijk wel jammer.
 • Je mist de inspiratie (wat is nu leuk om je hond te leren?) én je mist een duidelijk plan en heldere instructies hoe je dat dan het beste stap voor stap aan kunt pakken. Daardoor heb je er al snel geen zin meer in. Of je begint vol goede moed en strand dan weer met je voornemens. Of er zijn wel instructies, maar je wil ook graag feedback op je oefening én een plek om je vragen te stellen als het een keer niet meteen lukt (of je hond iets ander verzint).
 • Je vindt het wel leuk om af en toe samen met anderen te trainen maar voor jou hoeft dat niet persé in een wekelijkse groepsles op een hondenschool of  vereniging.

Meld je dan aan voor het VIP membership van Cani-Connect. 

Voor hondeneigenaren die geïnspireerd en up to date willen blijven met nieuwe inzichten en kennis over je hond waardoor je elkaar steeds beter leert begrijpen. En die het leuk vinden om sámen met hun hond aan de slag te gaan met leuke en praktische oefeningen en opdrachten waardoor ze een (nóg) betere band met hun hond krijgen.  

 

Als VIP member krijg je toegang tot ALLES!

Toegang tot ALLE online trainingen

Complete trainingen inclusief stappenplannen en uitgebreide instructievideo’s staan voor je klaar.

Oa: Lopen aan de lijn training, vuurwerk / geluidentraining, Funwandeling, Lifeskills

Online Masterclasses en kenniswebinars

(Online) Lezingen en workshops over honden, hun gedrag en andere hond-gerelateerde onderwerpen bijwonen én achteraf terug kunnen kijken.

Leren over de taal van de hond, hoe hij met jou en met andere honden communiceert, over leiderschap, trainingsachtergronden en bijvoorbeeld het gebruik van beloningen maar ook over bv voeding en vachtverzorging.

Kennisbank over honden en hun gedrag

Deskundige en betrouwbare achtergrondinformatie over het gedrag en de training van je hond op één plek.

Gedrag, hondentaal, ongewenst gedrag, omgang hond-kind en nog veel meer…

l

Ook alles over het opvoeden van je puppy

Alle puppy opvoedonderwerpen staan uitgebreid beschreven en zijn vaak ook voorzien van instructievideo’s.

Over het zindelijk maken, omgaan met bijtgedrag, socialiseren, alleen leren blijven, met je puppy op pad en nog veel meer…

w

Snel deskundig en onderbouwd advies

In de besloten community (je hebt geen facebook nodig) en/of tijdens de vragenZooms kun je terecht met al je vragen en twijfels.

Omdat ik jou en je hond als VIP member beter kan leren kennen, kan ik een onderbouwd en persoonlijk advies geven.

Altijd inspiratie voor een leuke activiteit, spel of oefening met je hond

In de community en de leeromgeving krijg je toegang tot steeds nieuwe inspiratie om dingen samen met je hond te doen.

Inspiratie die je gemakkelijk in het dagelijks leven tussendoor kunt inpassen en gebruiken waardoor de wandelingen leuker worden, je hond beter in zijn vel gaat zitten en jullie band steeds beter wordt.

Voor alle honden, ongeacht ras en leeftijd

Het VIP membership is geschikt voor baasjes van alle honden én ook voor puppy’s. 

Stel al je vragen, doe mee met leuke en nuttige oefeningen en leer van en met elkaar.

Als eerste toegang tot nieuwe content

De trainingen worden regelmatig vernieuwd en uitgebreid. Als VIP member ben je steeds als eerste op de hoogte én krijg je automatisch toegang. 

Leer van en met andere hondeneigenaren

In de besloten community leer je van en met elkaar door ervaringen uit te wisselen en met elkaar “mee te kijken”?

Als VIP member krijg je regelmatig leuke extra’s

Voorrang op inschrijvingen, kortingen op events, gratis deelnemen aan live (online) sessies enz.

Meld je nu aan!

 

Voor slechts €14,95 per maand!!

Waarom deze belachelijk lage prijs?

Omdat ik het superbelangrijk vind dat er goede en deskundige achtergrond informatie én kwalitatief hoogwaardige instructies voor iedereen beschikbaar zijn zodat jij ook de beste band met je hond kunt opbouwen!

 

R

Geen kleine lettertjes en eenvoudig opzeggen

Ik hoop natuurlijk dat je lang VIP member blijft, maar mocht je toch willen vertrekken, dan kan dat zonder gedoe. Zélf opzeggen met 1 druk op de knop of 1 mailtje.

Dit is wat klanten zeggen

Je kennis en deskundigheid van en over honden, staat bovenaan! Ik vind dat jij heel goed kan observeren, autonoom kan denken en dat je leerstof helder overbrengt.

“Ik vond het online bezig zijn echt heel fijn. Ik kon op mijn eigen tempo en wanneer ik wilde aan de slag. 

Ik vind dat ik nu veel meer begrijp waarom ik een handeling doe.

Ik heb geleerd te luisteren en te kijken naar mijn hond, oftewel ik leer de lichaamstaal lezen.

Fijn om op eigen tijd alle filmpjes en uitleg te kunnen zien en volgen, aangevuld met heel praktische oefeningen.

Meld je nu aan voor het VIP membership voor €14,95 per maand!

Over Sandra

Mijn naam is Sandra van Hulten, ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal. Hoe leert je hond en wat betekent goed leiderschap? Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

Je leert hoe je je goede gewoontes aanleert in dagelijkse situaties. Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen. Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. Daarbij vind ik het belangrijk dat mijn adviezen en trainingsmethodes steeds passen bij zowel baas als hond.

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”

Wil je eerst kennismaken en een vrijblijvend kijkje nemen in de online leeromgeving?

 

Vraag dan de gratis training “het geheim van meer connectie en controle” aan. 

7 Inzichten die het samenleven en samenwerken met je hond gemakkelijker, logischer én leuker maken. Inclusief één volledig uitgewerkte oefening mét instructievideo’s en stap voor stap beschrijving. 

Vraag de training + oefening hier helemaal gratis aan.