06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Routebeschrijving

Het adres van de trainingslocatie in IJsselstein (binnenlocatie en omheind trainingsveld) is

Lage Dijk-Zuid 30

3401 VB, IJsselstein.

Vanuit IJsselstein:

Volg in IJsselstein de borden richting Lopikerkapel. Op de rotonde Baronieweg/ Hogebiezen / Beneluxweg / Hogebiezendijk, ga je richting Lopikerkapel de Hogebiezendijk op. Je passeert de zendmast (aan je linkerkant) en vlak daarna ga je onder de rondweg door. Hierna sla je linksaf de Lagedijk West op. Je rijdt nu parallel aan de rondweg (N210, Weg der Verenigde Naties). De weg maakt een bocht naar rechts en nu is het de eerste inrit aan je rechterhand. Er hangt een spandoek op het hek. (zie foto beneden).

Vanuit Utrecht:

Neem afslag 10 (Nieuwegein-Zuid) op de A2. Aan het einde van de afslag, op de rotonde, sla je rechtsaf richting Lopikerkapel. Je rijdt nu op de Lekdijk. Op de Lekdijk neem je de derde afslag rechts. Je rijdt nu al op de Lage Dijk-Zuid. Op een y-splitsing houd je links aan. Even verder aan je linkerhand is nummer 30. Zie foto hieronder.

Vanuit ’s ‘s-Hertogenbosch:

Neem afslag 10 (Nieuwegein-Zuid) op de A2. Aan het einde van de afslag, sla je rechtsaf richting Lopikerkapel. Je rijdt nu onder de snelweg door. Op de rotonde, ga je rechtdoor richting Lopikerkapel. Je rijdt nu op de Lekdijk. Op de Lekdijk neem je de derde afslag rechts. Je rijdt nu al op de Lage Dijk-Zuid. Op een y-splitsing houd je links aan. Even verder aan je linkerhand is nummer 30. Zie foto hieronder.

Parkeren:

Parkeren kan achter op het terrein. Rij het terrein op bij het spandoek. Rij rechtdoor langs de schuren naar achteren, daar kun je parkeren.

Klik hier voor een link naar de google maps kaart.

volledig omheind trainingsveld hondenschool ijsselstein