Funwandeling

funwandeling hondenschool IjsselsteinInteractie en fun tijdens de wandeling voor een betere connectie met je hond.

Vind jij het leuk om samen met andere baasjes en honden op een leuke en afwisselende manier met je hond bezig te zijn?

Vind jij het leuk om met je hond op pad te gaan en hem tijdens de wandeling meer uitdagingen en hersengymnastiek te bieden?

Een hond voelt zich het lekkerst als hij niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal uitgedaagd wordt. Kleine taakjes die hij kan uitvoeren, oplossingen die hij moet zoeken. Dat is precies de opzet van deze funwandeling.

Tijdens deze wandelworkshop gaan we samen met de honden actief aan de slag. Onderweg doen we spelletjes en oefeningen waardoor de band met je hond en zijn gehoorzaamheid zullen verbeteren.

We gebruiken objecten of situaties in de omgeving die we tegenkomen. Zo kun je de inspiratie die je tijdens deze workshop opdoet ook heel goed tijdens je dagelijkse wandelingen met je hond gebruiken.

Voor wie?

De wandelworkshop is geschikt voor honden van (bijna) alle leeftijden. Je kunt al meelopen vanaf ongeveer 6 maanden. Maar ook voor de wat oudere hond is het geschikt.

Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de locatie waar we lopen, blijven de honden aangelijnd of gaan ze delen van de wandeling los.

Wanneer?

De eerstvolgende funwandeling is gepland op:

  • zaterdag 15 december 2018 van 13:00 – 14:30 (locatie: Maximapark)

Kosten

De prijs van de funwandeling is €30,- (of 2 lessen van je lessenkaart).

Voor iedereen die wat inspiratie kan gebruiken voor meer uitdagingen en fun tijdens de wandeling!