fbpx
Inschrijfformulier puppycursus

Puppycursus ‘de beste start met je puppy’, omdat je het maar één keer (goed) kunt doen…

Schrijf je nu hieronder in en je krijgt direct het ebook met daarin heel veel praktische puppy adviezen alvast opgestuurd. Starten met de eerste puppyles kan iedere week, op de door jouw opgegeven startdatum. Tot snel!

Mogelijkheden om nòg meer uit de puppycursus te halen:

  • Kom naar onze gratis pup up info avond.
  • Kies voor een puppy privéles aan huis. We leren dan je pup beter kennen en kunnen advies geven afgestemd op je thuissituatie. In combinatie met de puppycursus kost deze privéles slechts €50,- * (het normale tarief voor een privéles aan huis is va €75,-).
  • Schrijf je tegelijk in voor de cursus SAMENWERKEN – Teambuilding met je hond. Deze sluit aan op onze puppycursus. Je bent dan verzekerd van een goede aansluiting van de lessen aan het einde van de puppycursus. Bovendien krijg je bij tegelijk inschrijven €10,- korting (€187.- ipv €197,-).
Dag en tijdInstromen kan vanaf
za 11:00per direct
za 12:00per direct
zo 10:0029 maart 2020
zo 11:0012 april 2020

dit veld niet invullen s.v.p.

* tot een reistijd van 10 min enkele reis worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Is de reistijd langer dan 10 minuten, dan komt er €0,65 per min extra reistijd bij, gerekend met google maps, snelste route vanaf de hondenschool.