Leer samenwerken met je hond

 Wil jij je hond niet alleen maar trucjes leren maar ook begrijpen wat je aan het doen bent?

Leer om samen te werken met je hond in dagelijkse situaties.

Zodat je ontspannen met hem kunt gaan wandelen, zowel aangelijnd als los, je hond komt als je hem roept en je hem mee kunt nemen als je ergens op bezoek gaat.

Zonder correcties, intimidaties of geschreeuw maar door elkaar te leren begrijpen en als een team te leren samenwerken. 

 • Droom je ervan om samen met je hond op pad te gaan, lange wandelingen te maken, er heerlijk samen op uit te gaan?
 • Wil je hem niet alleen maar ‘trucjes’ leren maar ook echt weten hoe zo’n hond nou werkt?
 • Wil jij een goed opgevoede en gehoorzame hond die overal welkom is en waar je trots op kunt zijn?
 • Begrijp je dat een goed fundament en weten wat je aan het doen bent je gaan helpen om je hond beter en effectiever nieuwe dingen aan te leren?
 • Ben je klaar met de ‘losse flodders’ en wil je nu volgens een plan, stap voor stap aan de slag zodat je er ook écht iets aan hebt.
 • Heb je geen zin of tijd om wekelijks naar een hondenschool te gaan?
 • Of ga je wekelijks naar een hondenschool maar vind je het toch lastig om de oefeningen daar te vertalen naar de dagelijkse praktijk? Doet je hond het op de hondenschool juist héél goed maar blijft je dagelijkse wandeling aan de lijn een strijd? 
 • Ben je op zoek naar een manier van samenwerken met je hond waarbij je niet steeds je hond hoeft te commanderen maar waarbij hij wél weet wat er van hem verwacht wordt?
 • Wil je geen strijd (meer) met je hond maar als een team leren samenwerken?

In deze training leer je om controle te krijgen over het gedrag van je hond in jullie dagelijkse leven samen.

Zodat jij straks ook…

N

een ontspannen wandeling aan de lijn kunt maken,

N

een praatje met iemand kunt maken terwijl je hond rustig wacht,

N

je hond met een gerust hart mee kunt nemen als je ergens op bezoek gaat,

N

een heerlijke wandeling in het bos of op strand kunt maken met je hond die gezellig meeloopt en komt al je hem roept.

N

de ideale basis hebt gelegd voor alles wat je verder allemaal nog met hem wilt gaan doen.

Geen trucjes of kunstjes aanleren maar functionele lessen waar je ook echt iets aan hebt!

Al 12 jaar begeleid ik baasjes en hun honden om beter, anders of opnieuw te leren samenwerken. In de training “Leer Samenwerken Met Je Hond” is al die ervaring, plus daarbij de ervaringen met mijn eigen honden, samengevoegd.

Dit is wat je niet gaat leren: 

Q

Geen toverwoordjes, speciale hondenfluitjes of andere magische hulpmiddelen.

Q

Geen ideale lijn of speciaal tuigje of halsband dat je probleem gaat oplossen.

Q

Geen quick-fix en als je dit doet dan heb je morgen een perfect luisterende hond.

En mochten dit de dingen zijn die je zoekt? Stop met zoeken! Deze “oplossingen” geven misschien tijdelijk verlichting of lijken het ei van Columbus maar als je je hond niet begrijpt en niet weet wat je aan het doen bent en waarom, levert het op de lange termijn niets op.

Wat je wel kunt verwachten:

Z

Je krijgt inzicht in je hond en 'hoe hij werkt'.

Z


Je leert "het systeem erachter" zodat je het gedrag van je hond steeds beter gaat begrijpen én beter kunt begeleiden.

Z


Voordat we starten met een eerste oefening leer ik je eerst HOE je moet gaan oefenen.

Z

Geen korte cursus met een aantal losse oefeningen maar een uitgestippelde route waarin de oefeningen als een puzzel in elkaar passen. Ze vullen elkaar aan en vormen samen een logisch en sterk geheel.

Z

Je volgt de training helemaal in je eigen tempo en dat van je hond.

Een uitgestippelde route waarin de achtergrondinformatie en oefeningen elkaar aanvullen en versterken

Met je hond leren samenwerken op een manier waar jullie allebei plezier aan beleven, is niet een kwestie van “je hond even een paar oefeningen” aanleren.

Het gaat erom dat je leert om met elkaar te communiceren, dat je elkaar leert begrijpen. Dat je leert zien wat je wanneer al wél en wat je (nu nog) niet kunt vragen aan je hond bijvoorbeeld.

Dat je leert HOE je een oefening opbouwt en hoe je bijvoorbeeld beloningen kunt gebruiken zonder dat je de hele dag je hond met snoepjes moet lokken.

En waar kun je in de “niet-oefen-tijd”, in de “dagelijkse-kleine-dingen-omgang” met je hond op letten om een zo goed mogelijk baasje te zijn voor je hond. 

Zo geef je je hond wat hij nodig heeft om zich goed, ontspannen en veilig te voelen én bouw je aan de beste band met je hond. 

Om jou hierbij zo goed mogelijk te kunnen helpen, heb ik het online programma “leer samenwerken met je hond” ontwikkeld!

Het is mijn missie om zoveel mogelijk honden en hun baasjes te helpen om elkaar beter te leren begrijpen en te leren samenwerken als een team!

Maar… in een privé-traject kan ik slechts één hond en baasje tegelijkertijd helpen. Bovendien begrijp ik dat niet iedereen honderden euro’s of meer kan uitgeven aan een heel privé-traject. 

En… een groepscursus heeft niet iedereen tijd voor of zin in en is lang niet voor alle honden een geschikte omgeving om nieuwe dingen te leren. (Of je hond leert het juist alleen maar in de cursus maar thuis en op andere plekken lukt het niet om de oefeningen toe te passen.)

Daarom heb ik alle kennis, achtergrondinformatie én oefeningen die ik normaal gesproken in een puppy-privé-traject twv €1000 behandel, nu samengevoegd in het compleet vernieuwde online programma ‘Leer samenwerken met je hond’.  

Je kunt nu toegang krijgen tot al deze lessen voor slechts 10% van de prijs van zo’n privé-traject!

Meld je aan voor €97,-!

Je krijgt direct en levenslang toegang tot alle lessen van deze training op het compleet vernieuwde online leerplatform. Deze compleet vernieuwde training is nóg waardevoller, completer, overzichtelijker en zelfs met een besloten online community erbij voor alle cursisten.

Wat “leer samenwerken met je hond” uniek maakt:

$

Geen kortdurende cursus maar een uitgestippelde route waarin je stap voor stap precies die achtergrondinformatie en/of oefeningen krijgt die je op dat moment nodig hebt.

De lessen passen als een puzzel in elkaar. Ze vullen elkaar aan en vormen samen een logisch en sterk geheel.

$

Je leert om je hond écht te begrijpen zodat het leren samenwerken gemakkelijker, logischer én leuker wordt. .

Je leert ook “wat erachter zit” en “hoe je hond werkt”. Door de achtergrondinformatie over de “hoe” en “waarom” kun je de oefeningen veel beter toepassen op jouw hond en jouw situatie. 

$

Je kunt direct starten in de handige online leeromgeving waar je thuis (of waar je maar wilt), op een moment dat het jou uitkomt en in je eigen tempo (en dat van je hond) de lessen kunt volgen.

Je bent niet meer afhankelijk van een vaste dag en tijdstip waarop je de lessen moet volgen. Bovendien kun je instructies zo vaak als je wilt terugkijken, heel handig al jet even niet meer precies weet. 

Je krijgt direct toegang tot alle lessen in de compleet vernieuwde online leeromgeving.

Dit krijg je bij je aanmelding voor het online programma “Leer samenwerken met je hond”:

Een uitgestippelde route waarin je stap voor stap leert om je hond te begrijpen en met hem samen te werken (twv €1000,-)

Ik neem je mee op een uitgestippelde route en leer je stap voor stap:

1. Je hond en zijn gedrag steeds beter begrijpen

Je krijgt lessen met achtergrondinformatie en theorie om je hond steeds beter te leren begrijpen.

Samenleven en samenwerken begint met elkaar leren begrijpen.

In deze module vind je onder andere de volgende lessen:

> Waarom doet je hond wat hij doet (of juist nog niet ;-))? Leer welke factoren samen het gedrag van je hond bepalen.

> Hoe communiceert je hond? Leer over de taal van de hond en waar je op moet letten. 

> Hoe leer je je hond nieuwe vaardigheden en oefeningen aan? Als je begrijpt wat erachter zit, kun je oefeningen veel beter gaan toepassen. Dan worden ze écht nuttig in plaats van dat het “kunstjes” blijven. 

> Wat is goed leiderschap voor je hond? Leer hoe je een goed baasje kunt zijn zonder je als een dictator te hoeven gedragen. 

2. Je hond trainen / met je hond leren samenwerken

Je leert hoe je zelf je hond nieuwe oefeningen en vaardigheden aanleert. Gedurende 10 maanden komen alle oefeningen aan bod die je nodig hebt om meer controle te krijgen over het gedrag van je hond en hem te begeleiden in dagelijkse situaties. 

Voorbereidende oefeningen die je leren waar je op moet letten als je je hond nieuwe dingen wil aanleren. Denk hierbij aan oefeningen over het gebruik en de timing van je stem, hoe je beloningen kunt gebruiken op zo’n manier dat je ze ook weer af kunt bouwen en hoe je ervoor zorgt dat oefeningen niet alleen maar in je rustige woonkamer goed gaan maar uiteindelijk ook op drukkere plekken mét afleiding. 

Basis oefeningen zoals het aanleren van een onvoorwaardelijk aandachtsignaal, rustig leren wachten, contact houden (ook ongevraagd) en wat de basisregels zijn voor een ontspannen wandeling aan de lijn.

Gevorderden oefeningen waarin je leert hoe je de basisoefeningen optimaal kunt toepassen en gebruiken, hoe je omgaat met afleiding, hoe je je hond leert om niet zomaar iets te doen maar te wachten op toestemming en bijvoorbeeld ook meer verschillende oefeningen voor het lopen aan de lijn. 

Niet allemaal tegelijk maar stap voor stap gaan we er samen mee aan de slag. 

Alle lessen staan voor je klaar in de online leeromgeving. De lessen zijn uitgeschreven en aangevuld met instructievideo’s.

Je krijgt geen losse oefeningen maar ik leer je om echt naar je hond te kijken, hem te gaan begrijpen en met hem samen te werken.

Je krijgt levenslang toegang tot al deze informatie en toekomstige updates. Ook na afloop van het programma behoudt je dus toegang tot alle lessen. 

Al deze kennis, achtergrondinformatie én oefeningen die ik normaal gesproken in een privé-traject twv €1000 behandel,  is nu voor iedereen beschikbaar in het online programma ‘Leer samenwerken met je hond’.  

Meld je nu aan voor dit complete trainingspakket voor €97,-

Je krijgt direct toegang en kunt helemaal in je eigen tempo met de oefeningen aan de slag. Je houdt levenslang toegang. 

Wat de deelnemers zelf zeggen:

“Je belooft heel veel! Met veel daadkracht en overtuiging.

En je hebt het waar gemaakt!!

Ik vond het online bezig zijn echt heel fijn. Ik kon op mijn eigen tempo en wanneer ik wilde aan de slag.

Ik heb echt geen moment een “gewone, normale’’ hondencursus gemist. Wij hebben eerder een hond gehad en toen heb ik ook veel cursussen gevolgd. Ik had dus al veel commando’s leren toepassen met onze toenmalige hond.

Maar bij deze online cursus had ik alle eerder gevolgde trainingen, nu in één pakket. Geweldig, zo uitgebreid.

Ik vind dat ik nu veel meer begrijp waarom ik een handeling doe.

Ik heb geleerd te luisteren en te kijken naar mijn hond, oftewel ik leer de lichaamstaal lezen.

Ik heb als het ware een rugzakje met allerlei vakjes waarbij  ik kan zoeken, en kijken wat heeft mijn hond nu nodig, of ikzelf.

En ik heb geleerd wat het betekent om connectie te maken met je hond, en hoe je dat kunt doen. En dat het werkt.”

Anita

De lessen van deze training volg je online

Omdat ik wil dat deze training voor iedereen beschikbaar is, wordt de training helemaal online aangeboden.

Een online training heeft nog een aantal voordelen!

 • Je kunt de informatie tot je nemen per onderwerp en in kleinere porties, daardoor blijft het veel beter hangen. 
 • De relatie met je hond bouw je natuurlijk thuis en in jullie dagelijkse leven samen. Wel zo fijn als je dan in die omgeving ook de lessen kunt volgen.
 • Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je de lessen volgt. Ze staan voor je klaar in een online leeromgeving waar je altijd en onbeperkt toegang tot hebt.
 • Je kunt thuis, in een voor jou en je hond veilige en rustige omgeving, de lessen volgen. Zo leer jij maar ook je hond sneller en meer.
 • Jij en je hond worden niet afgeleid door andere baasjes en hun honden, zoals in een groepsles wel het geval is.
 • In de instructievideo’s van een oefening kan ik nóg veel beter dan tijdens een ‘live’ les laten zien wat ik bedoel of waar je op moet letten. Door bijvoorbeeld stukken vertraagde opname te gebruiken. 
 • Je kunt instructies terugkijken, en nog een keer, en nog een keer en als je wilt, nog een keer 🙂
 • Je kunt in je eigen tempo en dat van je hond oefenen. Als een oefening jullie gemakkelijk afgaat, ga je verder met de volgende stap. Hebben jullie wat meer moeite met een onderdeel, dan neem je daar ook gewoon rustig de tijd voor om het goed onder de knie te krijgen. Geen verveelde (omdat een oefening te langzaam gaat) of gefrustreerde (omdat een oefening te snel gaat of niet lukt) baasjes en honden meer. 
 • Als je het even niet meer weet, kun je een instructie gewoon nog een keer bekijken, en nog een keer. 
 • Voor het deel van de instructie dat voor iedereen gelijk is, ben je geen dure privéles-tijd kwijt. Als het nog nodig is, kun je de privéles bewaren voor het maatwerk. 
 • Je lessen gaan altijd door, ook in coronatijd, als het sneeuwt, bloedheet of juist ijskoud is en in de schoolvakanties. 

Meld je nu aan voor deze compleet vernieuwde training voor €97,-!

Levenslang toegang tot alle oefeningen die je nodig hebt om je hond “gewoon” goed te leren luisteren in dagelijkse situaties. 

Deze training is heel geschikt voor jou en je hond als…

Je op zoek bent naar een zeer complete basis-gehoorzaamheidstraining waarbij je leert samenwerken met je hond en waar je ook echt iets aan hebt in het dagelijks leven samen met je hond.

Én ook als…

 • Je pup al iets ouder is (vanaf ongeveer 4 maanden) en de ‘puppy-onderwerpen’ gaan goed. Nu wil je graag aan de slag met je pup voor meer controle-oefeningen en om hem de basisdingen op een goede manier aan te leren. 

Alle ‘puppy-onderwerpen’ zoals het zindelijk maken, bijtgedrag, socialiseren en alleen leren blijven gaan goed, daar heb je geen vragen meer over.

Maar nu sta je te popelen om lekker met je pup aan het werk te gaan. Je wil “gewoon” een goed opgevoede en goed luisterende hond. Hij hoeft geen pootje te kunnen geven of allerlei andere kunstjes te leren maar je wil wel dat hij zich gedraagt in de dagelijkse situaties. ‘Gewoon’ niet aan de lijn trekken en komen als hij wordt geroepen, dat soort dingen.

Je wil juist nu hij nog zo jong is optimaal profiteren van zijn leergierigheid en voorkomen dat je hem dingen op de verkeerde manier aanleert.

Je realiseert je heel goed dat nu het moment is om je snel opgroeiende puppy goede gewoontes aan te leren. Dat wil je doen zodat je van hem kunt blijven genieten.

Nu is het moment om probleemgedrag te voorkomen.

In deze training ‘Leer samenwerken met je hond’ leer je controle te krijgen over het gedrag van je hond in allerlei dagelijkse situaties zonder dat je daarvoor steeds commando’s hoeft uit te delen. Je hond leert zélf om de juiste keuzes te maken. En dat maakt het samenleven met hem nóg leuker :-).

 • Je op zoek bent naar een geschikte training voor je puber-hond.

Heeft jouw hond trossen bananen in zijn oren? Luistert hij niet (meer) als je met hem buiten bent? Is hij je totaal vergeten als hij met andere honden speelt? Trekt hij aan de lijn? Is hij moeilijk te bereiken, kun je maar geen aandacht ven hem krijgen? Wil hij overal naartoe en is hij afgeleid door alles dat hij ruikt, ziet of hoort?

Leuk hé?! Die puberteit? 😉

Het ging zo goed met je puppy en in een paar weken, of zelfs nog sneller, lijkt hij alles te zijn vergeten dat je hem hebt aangeleerd.

Je wordt er onzeker van en weet niet meer waar je nu goed aan doet. Hij kon het toch? Waarom lukt nu ineens niets meer? Waarom luistert je hond niet? Het is frustrerend om met hem op pad te gaan, je wordt er soms een beetje moedeloos van.  Hij wordt steeds groter en sterker en alles dat je hem hebt geleerd, lijkt voor niets te zijn geweest. Hoe gaat dit weer goed komen?

In de puberteit is het belangrijker dan ooit om de juiste dingen in de juiste volgorde te doen. Deze training ‘Leer samenwerken met je hond’ geeft je houvast daarin. Stap voor stap krijg je dan het “samen-gevoel” weer terug en controle over je hond en zijn gedrag.

 • Je een hond uit het buitenland of uit een asiel hebt geadopteerd. 

Dan zullen jullie samen een hele nieuwe start moeten maken. Je moet elkaar leren kennen en naar elkaar leren luisteren.

De training ‘Leer samenwerken met je hond’ helpt je om je hond te leren begrijpen en het helpt je hond om jou te leren begrijpen.

Wacht niet totdat er vragen gaan komen of je hond ongewenst gedrag laat zien! Maak direct een goede start door met je hond te leren samenwerken.

Omdat je de training vanuit huis kunt volgen en deze heel stapsgewijs wordt opgebouwd, kun je er al direct mee beginnen als je hond  nog maar nét bij jou in huis is.

 • Iedereen die toegang tot een heel mooi en compleet naslagwerk wil waarin alle oefeningen stap voor stap, zeer uitgebreid en met duidelijke instructievideo’s staan uitgelegd. 
 • Als je nog ergens puntjes op de i wilt zetten van een oefening, bepaalde dingen wél goed gaan als het rustig is maar nog niet met afleiding erbij en op drukkere plekken bijvoorbeeld. 

 

Leer Samenwerken Met Je Hond

Alle oefeningen om te leren samenwerken met je hond

Alle oefeningen die je je hond (of puppy) wil leren zodat je hem kunt begeleiden en controle krijgt over zijn gedrag in jullie dagelijkse leven samen; aandachtsignaal, handsturen, loslopen en hierkomen, lopen aan de lijn en nog veel meer.

Je volgt de training vanuit huis.

In een vertrouwde omgeving waar je hond zich veilig voelt en niet teveel is afgeleid, kan hij zich beter concentreren op de oefeningen en leert hierdoor beter en sneller. Zelf haal je ook het maximale uit de lessen als je op een rustige plek de adviezen of instructies kunt bekijken.

Je kunt de lessen volgen op een moment dat het jou en je hond uitkomt.

Alle informatie staat voor je klaar in de online leeromgeving van Cani-Connect. Je kunt het zo vaak als je wil en op een moment dat het jou uitkomt, bekijken.

Je kunt in je eigen tempo oefenen.

Je hebt alle stappen, oefen-informatie en instructievideo’s altijd bij de hand om nog een keer door te nemen en te bekijken. 

Gaat een oefening jullie goed af, dan kun je verder met de vervolgstappen en als jullie wat meer moeite hebben met een oefening, dan neem je rustig de tijd die je nodig hebt om de oefenstapjes samen met je pup goed onder de knie te krijgen.

Opdrachten om te oefenen met allerlei afleidingen.

Als de oefeningen thuis goed gaan, kun je stap voor stap gaan oefenen met afleiding. Zo zorg je ervoor dat je hond (of puppy) straks ook op straat tijdens de wandeling en in het park of bos als hij losloopt naar je luistert. 

Een prachtig naslagwerk.

Je behoudt toegang tot alle lessen zodat je ze, zo vaak als je wilt, nog een keer kunt doornemen.

MET Trainingsplan

Met dit plan is het nog eenvoudiger om de juiste dingen in de juiste volgorde te doen. 

Aan te vullen met privé of groepslessen

Als er bijzonderheden zijn, is het mogelijk om de training aan te vullen met privélessen.

Aanvullende groepstrainingen zijn mogelijk. (Waarin speciale settings worden geoefend met bv afleiding.)

Meld je nu aan voor “Leer samenwerken met je hond” en start direct met de eerste lessen

Na je aanmelding krijg je direct, onbeperkt en levenslang toegang tot alle oefeningen in “Leer samenwerken met je hond” .

Meer dan 13 jaar en honderden honden ervaring in één training bij elkaar 🙂

Al meer dan 13 jaar help ik hondenliefhebbers bij het opvoeden en trainen van hun pup tot volwassen hond. Al die jaren heb ik mijn trainingen verder geoptimaliseerd. De oefeningen zijn door vele hondenliefhebbers uitvoerig getest, ook op praktisch nut en bruikbaarheid in het dagelijkse leven. 

Wat leren jij en je hond in deze training?

 • We besteden niet alleen aandacht aan de oefening zelf maar je krijgt ook veel uitleg over het ‘hoe en waarom’.
 • Je leert bewust communiceren met je hond. Hoe zorg je ervoor je dat je hond begrijpt wat je bedoelt?
 • Je hond belonen. Wat kun je als beloning voor je hond gebruiken en hoe beloon je de hond zodat hij niet alleen maar achter de koekjes aan leert lopen?
 • Leren in connectie blijven met elkaar. Hoe leer je de hond om steeds aandacht (niet aandacht in de zin van steeds oogcontact maar aandacht in de zin van rekening houden met elkaar, je bewust zijn van de ander) voor je te hebben?
 • Lopen aan de lijn zonder trekken. Hoe ga je samen met je hond op pad om de wandeling voor beiden zo aangenaam mogelijk te maken?
 • Leren rustig zijn en omgaan met allerlei dagelijkse afleidingen. Hoe leer je je hond om rustig te wachten als je een praatje maakt met iemand terwijl er om hem heen van alles gebeurt?
 • Wachten op toestemming. Hoe leer je je hond om niet zomaar naar iedere hond te lopen?
 • Je hond leert wat hij moet doen als hij zijn naam hoort. En wat ‘kom hier’, ‘zit’, ‘af’, ‘blijf’ en ‘los’ betekenen.
 • Wil dat je hond ook leert hoe hij tijdens een rondje door de wijk aan de lijn moet lopen zonder te trekken. Of komt als je hem roept als hij met andere honden speelt. Je hem mee kunt nemen naar een restaurant zonder dat andere mensen last van hem hebben en jij bovendien ook nog van je etentje kunt genieten. 

Beter en sneller aanleren van belangrijke oefeningen

Alle oefeningen die je nodig hebt om je hond in dagelijkse situaties te begeleiden en die je meer controle geven over zijn gedrag, zijn in de training opgenomen.

Alle oefeningen zijn voorzien van een uitgebreide stap voor stap beschrijving én een instructiefilmpje. In die filmpjes wordt getoond hoe je de oefening moet uitvoeren, waar je op moet letten en worden stukken van de oefening extra uitgelicht door bijvoorbeeld gebruik te maken van vertraagde opnames.

Doordat je de instructies van de oefeningen niet alleen maar kunt nalezen maar ook kunt bekijken (en nog eens en nog eens), zul je de oefeningen veel beter kunnen aanleren.

Deze oefeningen worden behandeld:

 • Voorbereidende lessen zodat je goed van start gaat.
 • Connectie oefening
 • Aandachtsignaal aanleren
 • Parkeerstandje
 • Handsturen
 • Wachten op toestemming
 • Niet aankomen oefening
 • Omgaan met afleiding
 • Restaurant oefening
 • Zit
 • Af
 • Blijf
 • Plaats
 • Loslopen en aanleren “kom hier”
 • Lopen aan de lijn oefeningen

Na je aanmelding krijg je direct, onbeperkt en levenslang toegang tot alle oefeningen in “Leer samenwerken met je hond”.

Over Sandra

Mijn naam is Sandra van Hulten, ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal. Hoe leert je hond en wat betekent goed leiderschap? Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

Je leert hoe je je goede gewoontes aanleert in dagelijkse situaties. Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen. Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven.

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”