Lopen aan de lijn transformatie training

Meld je ook aan voor de transformatie training en maak van de wandeling met je hond weer het leukste moment van de dag.

In 6 weken van trekken en strijden naar sámen en ontspannen op pad.

Ga jij ook graag met je hond erop uit? Lekker op pad, de natuur in om te wandelen? Of gezellig samen met je hond even door een stadje heen?

Maar herken je dit ook?

Je wandeling aan de lijn kan soms echt een strijd zijn, omdat je hond zo aan de lijn trekt.

Je had het samen wandelen je eigenlijk wel iets anders voorgesteld. Je hond is de hele weg alleen maar met andere dingen bezig. Hij zit de hele route met zijn neus aan de grond óf vliegt van de ene naar de andere kant, afhankelijk van waar hij iets denkt te zien. Alles is blijkbaar leuker en interessanter dan jij.

Kan je hond best wel rustig en ontspannen meelopen als het rustig is maar o wee als er alfeiding van bijvoorbeeld een andere hond in beeld komt?

Misschien betrap je je er zelfs op, dat je tegen de wandelingen op gaat zien. Dat je hond steeds vaker dan maar niet meeneemt, om jezelf en hem de ergernis en frustratie te besparen. Maar ja, dan voel je je daar ook weer schuldig over.

Je heb al van alles geprobeerd; 

M

speciale lijnen

M

wel of juist géén tuigjes

M

belonen

M

boos worden

M

100x de andere kant op lopen

en natuurlijk …

Eindeloos stilstaan – hoe frustrerend is dat?! Je hond had het razendsnel door en komt nu vrijwel meteen nadat je stil bent gaan staan weer naast je staan of kijkt in ieder geval naar je om. Maar helaas, zodra je grote teen weer in beweging komt, hangt je hond alweer aan het einde van de lijn.

Op de hondenschool of in als je in huis met hem oefent gaat het soms best wel aardig maar je dagelijkse wandelingen door de buurt en in het park blijven een regelrechte ramp.

 

Je probeert steeds vol goede moed wéér een nieuwe aanpak. Maar al heel snel, soms al voordat je op de hoek van de straat bent, zakt de moed je in de schoenen. 

Wat werkt nou wél?!

 

En misschien ben je nog maar nét aan het puppy of honden -opvoed en -trainavontuur begonnen en wil je er vooral alles aan done om het bovenstaande te voorkomen en leren hoe je “gewoon” ontspannen een wandeling aan de lijn maakt met je hond.

 

Ik help je graag om weer met plezier en ontspannen met je hond op pad te gaan.

Door mijn jarenlange ervaring als instructeur en hondengedragstherapeut (in privélessen, groepslessen en met het ontwikkelen van online trainingen) weet ik precies wat jij en je hond nodig hebben om er wél, ook en juist in de dagelijkse situaties mee aan de slag te kunnen gaan. 

Het gaat niet om die ene “wonder-lijn” en je hebt geen speciale halsband of tuigje nodig. Er is ook geen trucje dat ervoor gaat zorgen dat je hond nu eindelijk wél ontspannen aan de lijn leert lopen. 

Het gaat erom wat JIJ je hond leert, hoe JIJ je hond begeleidt tijdens de wandeling. 

Hoe geef je duidelijkheid over verwachtingen, hoe ga je om met afleidingen die jullie tegenkomen en wat doe je als je hond aan de lijn gaat trekken?

Precies die dingen leer je in de nieuwe lopen aan de lijn transformatie training. 

Je leert om je hond te begrijpen want als je de wandeling aan de lijn vanuit zijn perspectief kan bekijken, kun je hem véél beter de JUISTE dingen op de JUISTE manier en in de JUISTE volgorde aanleren.

 

Doe ook mee met de 6 weekse lopen aan de lijn transformatie training van trekken en strijden naar weer sámen en ontspannen op pad.

Dit is hoe het werkt:

Alle lessen én ook de begeleiding worden volledig online aangeboden, je kunt dus overal ter wereld meedoen.

l

Je meldt je aan en krijgt toegang tot de online leeromgeving met je eigen persoonlijke inloggegevens.

In de leeromgeving staan om te beginnen een aantal voorbereidende en huiswerk-oefeningen voor je klaar om in en om je huis mee aan de slag te gaan. Verderop in de training leer je deze oefeningen toepassen tijdens de wandeling. 

Daarna ga je samen met je hond 6 weken lang aan de slag met de kunst van het ontspannen leren wandelen aan de lijn met je hond. De verschillende stappen en oefeningen zijn als puzzelstukken die elkaar versterken en aanvullen.

Op zo’n manier dat het leuk is voor jou én voor je hond. 

Zonder correcties, strijd of frustrerende oefeningen. 

U

Je leert om de wandeling te zien vanuit het perspectief van je hond en daardoor kun je hem daarna veel beter leren om niet meer te trekken aan de lijn maar sámen met jou te blijven wandelen. 

We behandelen niet alleen de basisregels voor een ontspannen wandeling aan de lijn maar gaan ook aan de slag met veel voorkomende uitdagingen onderweg, zoals het passeren van andere honden, veel willen snuffelen onderweg of hardnekkig trekken aan de lijn in de richting van bijvoorbeeld het favoriete losloopgebied van je hond. 

Je kunt rustig in je eigen tempo met alle lessen aan de slag want je houdt levenslang toegang tot de training, alle instructievideo’s en stappenplannen. 

De methodes, technieken en oefeningen die je gaat leren zijn grondig getest op praktisch nut en toepasbaarheid. In vele privélessen, groepslessen en workshops. 

Nu kan iedereen meedoen met deze nieuwe online versie van de training, inclusief de mogelijkheid om al je vragen te stellen en feedback te krijgen op je oefeningen.  

 

Ga helemaal zélf aan de slag óf haal nog meer uit de training door het sámen te doen. 

HELEMAAL ZÉLF

Je kunt helemaal zelf aan de slag met alle lessen, instructievideo’s en stappenplannen. 

Je betaalt alleen eenmalig inschrijfgeld en houdt levenslang toegang tot alle lessen van deze training en eventuele toekomstige updates. 

WORD VIP MEMBER EN KRIJG NÓG MEER

Als VIP member haal je nóg meer uit deze training.

Maak gebruik van de besloten community om ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers en je trainingsvideo’s te laten beoordelen.

Krijg antwoord op al je vragen in de vragenZooms. 

Blijf up to date en geïnspireerd met maandelijkse online  masterclasses en een leuke en/of nuttige oefening in “de oefening van de maand”. 

Wil je gebruik maken van al deze extra’s, kies dan bij je aanmelding voor uitbreiding met het VIP membership. 

Je betaalt eenmalig inschrijfgeld voor de lopen aan de lijn training en daarnaast maandelijkse abonnementskosten als VIP member. 

Je membership kun je eenvoudig maandelijks opzeggen, toegang tot alle lessen van de training houdt je levenslang. 

 Meld je nu aan voor slechts €47,-

Let op! Dit is een complete online training inclusief de mogelijkheid tot begeleiding. Hier zit alles in om de wandeling met je hond weer het leukste moment van de dag te maken.

R

Deze training is geschikt voor alle leeftijden. Voor je puppy van 8 weken om meteen op een goede manier met het lopen aan de lijn met je puppy te beginnen en voor je oudere hond waar je al 20 verschillende methodes tevergeefs mee hebt uitgeprobeerd. 

Meld je aan voor €47,-

Dit is een eenmalig bedrag. 

Je krijgt direct na je aanmelding toegang tot alle lessen, instructievideo’s en stappenplannen en houdt levenslang toegang. 

Bij je inschrijving kun je aanvinken om ook VIP member te worden. Als VIP member krijg je naast toegang tot alle lessen van deze training ook begeleiding, kun je al je vragen stellen en zelfs je trainingsvideo’s laten beoordelen voor feedback.

Daarnaast kun je dan iedere maand deelnemen aan een nieuwe online masterclass en de “oefening van de maand”. 

Het VIP membership kost normaal gesproken €14,95 per maand maar in combinatie met deze training kun je lid worden voor slechts €9,95 per maand (je blijft deze actieprijs betalen zolang je lid blijft). Opzeggen kan maandelijks en heel eenvoudig. 

 

Over Sandra

Mijn naam is Sandra van Hulten, ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Zonder dwang, intimidatie of fysieke correcties maar door je hond te leren begrijpen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal.

Hoe leert je hond en hoe ben je een goed baasje voor je hond zonder je als een dictator te hoeven gedragen?

Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

Je leert hoe je je puppy goede gewoontes aanleert in dagelijkse situaties. 

Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen.

Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. 

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”