Nieuw aanbod

Wil je je inschrijven voor een nieuwe training? 

Ik ben het aanbod van trainingen van Cani-Connect momenteel aan het herzien. 

In de maand mei zal dit verder precies vorm gaan krijgen en zodra er dingen definitief zijn, kun je dit lezen op de website. 

Er komen trainingen voor 3 doelgroepen. 

  • Vol Vertrouwen Je Puppy Opvoeden (en trainen) – trainingen voor puppy’s (tot ong 6 maanden).
  • Leer Samenwerken Met Je Hond – trainingen voor alle niet meer-puppy’s (vanaf ong 6 maanden).
  • Meer Rust, Meer Focus en Meer Controle – trainingen voor baasjes van honden die snel geprikkeld, afgeleid, gefrustreerd of onzeker zijn.

Voor iedere doelgroep worden de trainingen zo ontwikkeld dat de mogelijkheden en voordelen van online lessen, privélessen en in groepen trainen optimaal worden benut en elkaar kunnen versterken.

De mogelijkheden en voordelen van de online programma’s:

De online programma’s zijn ideaal om de achtergrondinformatie en de uitleg en instructies van de oefeningen (die je nodig hebt om je hond of puppy beter te kunnen begeleiden en meer controle over zijn gedrag te krijgen in dagelijkse situaties) aan te leren. Zo kun je de basis thuis aanleren en oefenen, in de veilige omgeving van je hond, waar hij het snelste en makkelijkste leert, zonder al te veel afleiding. Na de start in de thuissituatie, bevat het online programma ook opdrachten om daarna stap voor stap met allerlei afleidingen te gaan oefenen. 

De lessen staan in mijn online leeromgeving voor je klaar en je kunt ze daar volgen op de momenten dat het jou uitkomt, zo vaak als je wil. De lessen blijven beschikbaar voor je, ook na afloop van het programma. Zo heb je een prachtig naslagwerk om in terug te kunnen zoeken als je later nog een keer iets wil herhalen of wil opfrissen.

Ook met allerlei vragen over de opvoeding en training van je pup of hond kan ik je online heel goed ondersteunen. Dit kan via wekelijkse zoom-meetings en als je wil in een besloten Facebookgroep. Deze online tools geven je ook de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere hondeneigenaren. 

De mogelijkheden en voordelen van privélessen:

In sommige situaties of bij bijzonderheden kan het nodig zijn om één op één mee te kijken naar vragen of problemen waar je tegenaan loopt. Dit is dan het prettigste en efficiëntste om te doen tijdens een persoonlijk consult. Die kunnen we online, op de hondenschool, bij je thuis of op locatie afspreken, afhankelijk van het onderwerp waar je vragen over hebt. 

De mogelijkheden en voordelen van groepstrainingen:

En tot slot blijven er dan nog een aantal dingen over die ik graag in een daarop aangepaste groepssetting wil oefenen. Hiervoor zal ik groepsworkshops gaan organiseren. Er zullen workshops komen voor puppy’s, voor leren lopen aan de lijn (met afleiding), voor leren hierkomen (met afleiding) en workshops speciaal voor honden die snel afgeleid en geprikkeld zijn. 

Ander aanbod

Ik ga op zoek naar collega’s die (in hun eigen bedrijf) mijn aanbod kunnen aanvullen met bijvoorbeeld detectie, speurlessen, balans en coördinatie, behendigheid, enz. Ik verwijs je tzt graag naar hen door. 

Wanneer kun je starten?

De online programma’s voor puppy’s en honden vanaf 6 maanden staan voor je klaar en kun je direct mee starten. Het online programma voor honden die snel geprikkeld en afgeleid zijn, start per 1 september. 

De privélessen en groepsworkshops gaan vanaf 1 juni weer starten. Voor afspraken voor privélessen neem ik contact met je op. De data en om aan te melden voor de groepsworkshops, zal ik op de website vermelden zodra ze bekend zijn.

Heel graag tot ziens in één van mijn nieuwe trainingen en blijf ondertussen gezond!