06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Van speelse puppy tot gehoorzame volwassen hond

In het online leerplatform voor puppy opvoeding en hondentraining kun je terecht voor elke stap

Voor nieuwe puppybaasjes die hun puppy willen leren begrijpen en willen bouwen aan een super-relatie met hun puppy! 

Één plek waar je alles kunt vinden over de opvoeding en training van je puppy

Leer hoe je zélf je puppy opvoedt en traint tijdens die eerste cruciale puppyperiode én daarna.

Zo kan jouw puppy zich ontwikkelen tot dat betrouwbare maatje waar je van droomt! 

Voor slechts 7 euro per maand

Neem jij de opvoeding van je puppy serieus en wil je het graag goed doen?

Ben je de dagen (of weken) nog aan het aftellen en je aan het voorbereiden op zijn komst?

Of is voor jou het wachten eindelijk voorbij en heb je je puppy sinds kort in huis?

Het is natuurlijk superleuk om aan dit puppy opvoed avontuur te beginnen.

Maar… ik kan me ook voorstellen dat je het ook superspannend vindt.

Want…

Je puppy opvoeden is natuurlijk niet iets dat je “even tussendoor” doet

Je realiseert je maar al te goed dat de puppy-periode een hele belangrijke is en die wil je niet verpesten. 

Je wilt er dus alles aan doen om je puppy in één keer goed op te voeden

Dus je leest alles wat los en vast zit over puppy’s, bekijkt allerlei informatie op internet en krijgt een héleboel (gevraagde en ongevraagde) goedbedoelde adviezen over wat je zéker weten wél en absoluut niet moet doen.

maar…

Langzamerhand krijg je het gevoel bedolven te worden onder al die verschillende meningen en goedbedoelde adviezen 😫.  

Iedereen zegt iets anders en je wordt er alleen maar onzeker van, nu weet je helemaal niet meer waar je nou goed aan doet 😟.

 

Hoe zorg je er nu voor dat jouw puppy zich kan ontwikkelen tot dat betrouwbare maatje waar je van droomt?

Zodat je straks een hond hebt …

N

waar je trots op kunt zijn en die je met een gerust hart overal mee naartoe kunt nemen,

N

een maatje voor het leven  en een sterke band met je hond,

N

een hond die echt deel uitmaakt van je gezin,

N

waar je heerlijke ontspannen en onbezorgde wandelingen mee kunt maken.

Voor slechts 7 euro per maand

“Ik ben er erg blij mee tot nu toe. We starten met de puppy cursus als ons hondje 1 a 2 weken bij ons is, maar ik was juist op zoek naar wat extra handvaten over die eerste twee weken. (Hoe laten we onze pup zo goed mogelijk wennen bij ons thuis en voorkomen we dat we ‘verkeerde’ dingen aanleren? En hoe kun je door de bomen het bos blijven zien met alle informatie die er te vinden is over het opvoeden van je pup.)

Onze puppy komt pas over 4 weken bij ons, maar ik vind het in de voorbereiding wel lastig dat er zo veel meningen zijn en dat er niet altijd wordt uitgelegd waarom bepaalde tips worden gegeven als je online zoekt naar informatie. Ik heb de eerste module van jullie online training nu doorlopen en vind dat de achtergrond van tips/adviezen hierin heel goed uitgelegd worden. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik veel beter begrijp waarom bepaalde dingen worden geadviseerd en het daarom ook beter zelf kan toepassen.

Kortom een heel tevreden klant hier die de laatste weken aftelt tot onze puppy bij ons komt.”

Yoni, baasje van Dibs

“Een ‘fysieke’ puppy-training was voor ons niet handig en we hadden toch behoefte aan een volledige cursus.

Ik heb geleerd om zijn gedrag beter te begrijpen, bijv. dat hij moe is en we juist niet met hem moeten spelen, maar tot rust moeten brengen.

De oefeningen gaan ook goed en zijn heel duidelijk uitgelegd, ook de achtergrondinformatie is fijn. Handig dat je het nog eens terug kunt kijken.

Edine, baasje van Angus

Ik help je graag Vol Vertrouwen je Puppy Opvoeden én Trainen

Doordat ik al meer dan 16 jaar baasjes begeleid bij het opvoeden en trainen van hun pup weet ik precies wat jij nodig hebt om jouw puppy op te voeden tot die hondenvriend waar je van droomt. 

Honderden baasjes heb ik al geholpen die het, net als jij, zo graag goed willen doen en willen kunnen genieten van hun puppy nu en hun volwassen hond later.

Naast dat het superleuk is, kan het opvoeden van een puppy ook behoorlijk pittig zijn.

Een puppy die maar niet wil slapen bijvoorbeeld, of maar blijft piepen in de bench, die je geen seconde even alleen kunt laten of die regelmatig in de terror-bijt-modus schiet waarbij het je maar niet lukt om dit te doorbreken.

Dit zijn allemaal vragen en worstelingen van serieuze puppy baasjes, die zich, net als jij, goed hadden voorbereid op het puppy-opvoed-avontuur of die soms zelfs al meerdere pups hadden opgevoed maar nu toch tegen (weer andere) uitdagingen aanliepen en met hun handen in het haar zaten. 

Ik wil er alles aan doen om te voorkomen dat jij je radeloos, verdrietig, onmachtig of gefrustreerd gaat voelen over jouw puppy.

Voor slechts 7 euro per maand

Leer je puppy begrijpen, opvoeden en leer samenwerken

Je puppy opvoeden gaat niet om één gouden tip of een lijstje to do’s dat je kunt afvinken. 

Het gaat om leren met elkaar te communiceren, leren samenwerken als een ijzersterk team. 

Het is belangrijk dat jij leert om je puppy te begrijpen zodat je je puppy kunt geven wat hij nodig heeft om zich goed, ontspannen en veilig te voelen.

Dan snap je waarom je puppy bepaalde dingen (nog niet) doet én weet je hoe je hem kunt begeleiden en stap voor stap nieuwe dingen kunt aanleren. 

Voor slechts 7 euro per maand

“We hebben nu bijna een maand onze pup in huis. Noor is een leukerd! Maar er valt ook een heleboel te leren en ontdekken voor onze pup en voor ons.

We volgen daarom een online puppy cursus bij Cani-Connect van Sandra. Fijn om op eigen tijd alle filmpjes en uitleg te kunnen zien en volgen, aangevuld met heel praktische oefeningen. 

Echt een aanrader!“

Gonny, baasje van Noor

Alle kennis, achtergrondinformatie én oefeningen die je nodig hebt voor de opvoeding en training van jouw puppy, zijn nu samengevoegd in de online Campus van Cani-Connect  

Voor slechts €7,- per maand

krijg je toegang tot alle +250 online lessen in de online Campus

Voordelen van het volgen van een online training met jouw puppy

Je kunt al starten vóórdat je puppy er is, zo kun je met meer vertrouwen aan het opvoedavontuur beginnen.

Veel meer aandacht van je puppy want je kunt thuis in zijn bekende en veilige omgeving starten met oefenen. Natuurlijk leer je in de lessen óók hoe je vervolgens stap voor stap op andere plekken en met meer afleiding kunt gaan oefenen. 

Je kunt korte oefensessies doen verdeeld over de dag, wat precies aansluit bij de nog korte concentratieboog van je puppy.

Je kunt helemaal zelf bepalen wanneer je de lessen volgt. Ze staan voor je klaar in een online leeromgeving waar je altijd en onbeperkt toegang tot hebt.

Weet het even niet meer? Bekijk een instructievideo zo vaak als je wilt. Of download het bijbehorende overzichtelijke stappenplan.

De trainingen en oefeningen zijn stapsgewijs opgebouwd en allemaal direct beschikbaar. 

Je kunt in je eigen tempo en dat van je pup oefenen. Als een oefening jullie gemakkelijk afgaat, ga je verder met de volgende stap. Hebben jullie wat meer moeite met een onderdeel, dan neem je daar ook gewoon rustig de tijd voor om het goed onder de knie te krijgen. Geen verveelde (omdat een oefening te langzaam gaat) of gefrustreerde (omdat een oefening te snel gaat of niet lukt) baasjes en puppy’s meer. 

Je kunt thuis, in een voor jou en je pup veilige en rustige omgeving, de lessen volgen. Jij en je puppy leren zo efficienter en sneller.

Je kunt de informatie tot je nemen per onderwerp en in kleinere porties, daardoor blijft het veel beter hangen. 

In de instructievideo’s van een oefening kan ik nóg veel beter dan tijdens een ‘live’ les laten zien wat ik bedoel of waar je op moet letten. Door bijvoorbeeld stukken vertraagde opname te gebruiken of een aantal herhalingen te laten zien. 

Je kunt instructies zo vaak als je wilt bekijken, en nog een keer, en nog een keer en als je wilt, nog een keer.

Je kunt direct starten. Je hoeft niet te wachten totdat er plek is bij de hondenschool. Voor je puppy is het essentieel dat je vanaf dag 1 de juiste dingen doet!

Je lessen gaan altijd door, ook in coronatijd, als het sneeuwt, bloedheet of juist ijskoud is en in de schoolvakanties. 

In het online leerplatform is er een speciale puppy afdeling waar je alles kunt vinden over omgaan met bijtgedrag, zindelijkheidstraining, alleen leren blijven, socialiseren en nog veel meer… 

Je krijgt toegang tot ALLE trainingen op het leerplatform: puppy-opvoedlessen, lopen aan de lijn, loslopen en hierkomen, fun met je hond, bezoek ontvangen, leer de taal van de hond en nog veel meer…

Veel goedkoper dan een cursus op een hondenschool. Deze kosten gemiddeld 150 euro voor een puppycursus van 6 weken. Volledige toegang tot het online leerplatform kost slechts 7 euro per maand!

Voor slechts 7 euro per maand

“Super goed programma; had ik dit maar bij eerste puppy! Digitaal eigenlijk handiger dan puppy training oude stijl.

Lilian, baasje van Teddy

“Uitgebreid, duidelijk en vertrouwd.

 De online cursus was eigenlijk een soort noodoplossing voor ons om toch aan de nodige info te komen om onze pup te kunnen trainen in coronatijd. In principe ging onze voorkeur uit naar een wekelijkse praktijk training. Jouw visie op het trainen van puppy’s trok ons ook aan, werken met belonen ipv straffen bijv.

 Van tevoren waren we een beetje sceptisch, wij hadden het idee dat je juist met meerdere puppy’s bij elkaar moest trainen oa voor de socialisatie. Wat we ook fijn dachten te vinden is dat er iemand meekijkt of we de oefening wel goed doen en goed reageren op de pup.

Nadat we gestart zijn met de online training kwamen we er al snel achter dat het een prettige manier van training is. Als we even niet meer wisten hoe een oefening in elkaar zat, was dit makkelijk weer terug te kijken.

De opzet van het programma is duidelijk, je hebt een goede opbouw in de oefeningen en je leert dingen waardoor je je pup beter begrijpt. Het terug kunnen kijken van de filmpjes hebben we als erg prettig ervaren.

Annette, baasje van Moos

Waarom kiezen voor de Cani-Connect Campus?

Alles over het opvoeden van je puppy

Alle puppy opvoedonderwerpen kom uitgebreid aan bod. 

Over het zindelijk maken, omgaan met bijtgedrag, socialiseren, alleen leren blijven, met je puppy op pad en nog veel meer…

Toegang tot ALLE online trainingen op het platform

Complete trainingen inclusief stappenplannen en uitgebreide instructievideo’s staan voor je klaar.

Oa: Lopen aan de lijn, loslopen en hierkomen, contact oefeningen, zit, af en blijf, plaats en veel meer…

Ook toegang tot specialistische trainingen

Oa: Restaurant training, Bezoek ontvangen,

Training voor snel-geprikkelde honden die reactief gedrag kunnen vertonen zoals blaffen aan de lijn en uitvallen.

Vuurwerk en geluidentraining voor honden die bang zijn voor vuurwerk en/of harde geluiden.

Voor beginners en gevorderden

Of het nu je eerste puppy is of je kunt je geen leven zonder honden voorstellen.

Van de basis-principes tot de puntjes op de i. Onze uitgebreide cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

Altijd inspiratie voor een leuke activiteit, spel of indrukmaker met je hond

Naast praktsiche oefeningen wil je natuurlijk ook vooral veel plezier maken met je hond. Hierdoor gaat je hond beter in zijn vel zitten en  zal jullie band steeds beter worden.

In het platform vind je inspiratie voor leuke spelletjes in en om huis en tijdens jullie wandeling. 

Of ga samen aan de slag met de zogenaamde “indrukmakers”, leuke fun-oefeningen met je hond. 

Training op jouw tijd en tempo (en dat van jouw hond!)

Je hebt altijd en overal toegang tot het online leerplatform. Alle online lessen zijn 24/7 beschikbaar, zodat je kunt leren wanneer het jou uitkomt en helemaal in jouw tempo.

Geen gedoe met vaste lesuren!

Uitgebreide instructievideo’s en stappenplannen

Niet alleen het eindresultaat maar ook duidelijke stap voor stap instructies HOE je dat dan zelf met jouw eigen hond voor elkaar kunt krijgen.

Inclusief aandachtspunten waar je op moet letten en veel gemaakte fouten.

Kennisbank over honden en hun gedrag

Deskundige en betrouwbare achtergrondinformatie over het gedrag en de training van je hond op één plek.

Gedrag, hondentaal, ongewenst gedrag, omgang hond-kind en nog veel meer…

Meer inzicht in je hond

In de online masterclasses en kenniswebinars leer je je hond en zijn gedrag steeds beter begrijpen.

Zo leer je wat hij nodig heeft om zich goed, ontspannen en veilig te voelen.

Bouw een sterkere band op

Leer hoe je de communicatie met je hond verbetert en daardoor een sterkere band opbouwt die is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip.

Leer van en met andere gelijkgestemde hondeneigenaren

In de eigen besloten community (geen Facebook nodig) leer je van en met elkaar door ervaringen, tips en succesverhalen uit te wisselen en met elkaar “mee te kijken”.

Samen staan we sterker, en je zult veel steun vinden bij gelijkgestemde mensen.

Als eerste toegang tot nieuwe content

De trainingen worden regelmatig vernieuwd en uitgebreid. Jij bent steeds als eerste op de hoogte én je krijgt automatisch toegang. 

Voor slechts 7 euro per maand

“Leerzaam, enthousiasmerend, toegankelijk.

Je belooft heel veel! Met veel daadkracht en overtuiging.

En je hebt het waar gemaakt!!

Ik vond het online bezig zijn echt heel fijn. Ik kon op mijn eigen tempo en wanneer ik wilde aan de slag.

Ik heb echt geen moment een “gewone, normale’’ hondencursus gemist. …

Ik vind dat ik nu veel meer begrijp waarom ik een handeling doe.

Ik heb geleerd te luisteren en te kijken naar mijn hond, oftewel ik leer de lichaamstaal lezen.

Ik heb als het ware een rugzakje met allerlei vakjes waarbij  ik kan zoeken, en kijken wat heeft mijn hond nu nodig, of ikzelf.

En ik heb geleerd wat het betekent om connectie te maken met je hond, en hoe je dat kunt doen. En dat het werkt.”

Anita, baasje van Flip

Al deze voordelen zijn beschikbaar voor slechts €7 per maand!

De afgelopen jaren hebben we hondenbaasjes van over de hele wereld geholpen met vele cursussen, masterclasses, webinars en workshops. Nu hebben we al deze trainingen samengebracht in één online Campus waar je alles kunt vinden over puppy opvoeding en hondentraining.

Één keer aanmelden = toegang tot álle online trainingen in de campus

Één keer aanmelden = toegang tot alle online losse oefeningen, complete cursussen en andere online content in de campus: masterclasses, kennisbladen, stappenplannen, instructievideo’s.

Je hoeft niet opnieuw aan te melden of extra te betalen voor vervolgcursussen. 

Instructievideo’s, stappenplannen, masterclasses, kennisbladen, podcasts.

Meld je aan als cursist en binnen 5 min kun je aan de slag met de eerste les

Eerst proberen?

Je kunt eenmalig een gratis 7 daagse proefperiode aanvragen.

Dit is waarom cursisten zo blij zijn met de lessen in de online Campus

Ik ben helemaal fan van jouw lessen omdat je ze in van die mooie hap-klare brokjes hakt .

Heel fijn ook al die video’s met ondertiteling en terugblikken en slow motion zodat je goed kunt zien wat er gebeurt. Echt een compliment. Ik heb zelden zo’n goede cursus gezien.

Ik heb al de nodige online trainingen gevolgd, waaronder ook ***. Jouw training vind ik beter, oa omdat je ook ingaat op wat te doen als het even niet gaat zoals bedoeld of gepland. Waardevolle informatie, die ik destijds elders heb gevraagd maar nooit gekregen en mij en mijn hond Bruno een hoop gedoe had gescheeld.

“Helaas kon ik niet live bij de laatste live sessie zijn en je toen in de chat kunnen bedanken voor de duidelijke lessen (en voorbereiding daarop) en kennisbladen. 

De laatste sessie heb ik nu teruggekeken en ik merk dat ik de afgelopen weken veel geleerd heb.

M.n. de samenhang tussen alle oefeningen en wat een logische opbouw is, geeft veel houvast.

Nogmaals bedankt!!”

“Onwijs boeiend onderwerp! Dank je wel en tot de volgende.”

“Super leerzaam weer!!

Je hele manier van kijken naar de hond vind ik heel mooi en super leerzaam.

Heb ook al dingen kunnen toepassen. En eigenlijk is er al verbetering zichtbaar waar het gaat om het eten van hondenpoep. Dat gebeurt nog steeds, maar is wel echt minder en dat zie ik nu je daar vanavond op attendeerde (die 2% voor het 80% kan zijn).

Heel waardevol, dank je wel!”

Joyce

Je kennis en deskundigheid van en over honden, staat bovenaan! Ik vind dat jij heel goed kan observeren, autonoom kan denken en dat je leerstof helder overbrengt.

“Ik vond de cursus zeer zeker de moeite waard. Het is duidelijk door uitleg en voorbeeld erbij.

Ik vond het ook zeer overzichtelijk en het geeft ook vertrouwen om aan het puppy avontuur te beginnen. Fijne combinatie tussen theorie en praktijk voorbeelden.

Fijn om op eigen tijd alle filmpjes en uitleg te kunnen zien en volgen, aangevuld met heel praktische oefeningen.

Voordelig toegang zonder poespas

Je krijgt voor slechts 7 euro per maand toegang tot alle trainingen in de campus. 

En waar zit het addertje? denk je nu mss. Er is geen addertje!

 • Ik vind het belangrijk dat kwalitatief hoogwaardige trainingen voordelig beschikbaar zijn voor iedereen.
 • Door de trainingen online in de campus aan te bieden kunnen véél meer hondenliefhebbers hier hun voordeel mee doen.
 • Daardoor kun je al toegang krijgen tot al deze trainingen voor een fractie van de kosten* van een traditionele cursus of privélessen.

* Om te vergelijken:

Een cursus op een hondenschool kost ong 150 euro en voor 1 uur privéles betaal je al snel 75 euro. 

De cursussen in de campus zijn samen twv meer dan €2500,-

En jij kunt voor 7 euro per maand, een no-nonsense prijs die voor iedereen betaalbaar is “gewoon” toegang krijgen tot alle deze complete trainingen, alle video’s, masterclasses, kennisbladen, stappenplannen.

  Eenvoudig opzegbaar, zonder gedoe

  Je lidmaatschap voor het online leerplatform is maandelijks of jaarlijks opzegbaar (afhankelijk van de betaaloptie die je zelf kunt kiezen). In je eigen profieloverzicht kun je je aanmelding beheren, aanpassen en desgewenst stopzetten. 

  Kies je ervoor om per jaar te betalen dan stuur ik je voorafgaand aan een nieuwe betalingstermijn netjes een aankondiging daarvan. 

  Ik ben ervan overtuigd dat je heel veel successen zult behalen en inzichten zult verwerven met de trainingen en alle andere lessen in het platform. Maar als je besluit dat het niet voor jou is, kun je op elk moment eenvoudig annuleren zonder verdere verplichtingen. 

  Alles op één plek, betrouwbaar en onderbouwd

  • In je zoektocht naar goede en betrouwbare informatie kom je zoveel verschillende meningen en adviezen tegen dat je niet meer weet waar je nou goed aan doet. Je wordt er alleen maar onzeker van en bovendien kost het je heel veel tijd!
  • Je bent het zat om je helemaal suf te googelen naar tips en adviezen. Alles overzichtelijk op één plek, dat zou fijn zijn 🙂.
  • Met de huidige ontwikkelingen is het van groot belang dat je weet waar de informatie vandaan komt en niet zomaar ieder willekeurig advies of filmpje opvolgt. Dat kan zelfs schadelijk zijn voor je hond!
  • Je hond en je band met hem zijn té belangrijk voor je. Je realiseert je dat deskundig en onderbouwd advies van iemand met verstand van honden en hun gedrag je veel beter en sneller weer op de juiste weg helpen. (In plaats van zelf maar blijven aanmodderen of je vraag in een willekeurige facebookgroep stellen waar je geen idee hebt, wie er allemaal reageren. Bovendien kennen ze jou en je hond helemaal niet!)

  Alles om je te helpen bij de opvoeding van jouw puppy

  Heb je sinds kort (of krijg je binnenkort) een puppy in huis?

  • En wil je weten hoe je jouw puppy opvoed tot die hondenvriend waar je van droomt?
  • Hoe je ervoor zorgt dat je puppy zindelijk wordt?
  • Wat kun je doen als je puppy bijt?
  • En alles van straat in zijn bekkie pakt?
  • Wat moet je weten om je puppy goed te socialiseren?
  • En alle andere puppy opvoed onderwerpen

  Diverse complete trainingen om direct mee aan de slag te gaan

  • In het online leerplatform vind je uitgebreide instructievideo’sen stappenplannen voor het aanleren van alle oefeningen en vaardigheden die je puppy moet kennen.
  • Contact oefeningen, zit, af en biljf oefeningen, complete lopen aan de lijn training, loslopen en hierkomen, hoe je je hond leert om naar zijn plaats te gaan, en veel meer.
  • In Fun met je hond vind je veel inspiratie voor leuke spelletjes en fun oefeningen met je hond zoals speelgoed opruimen, target training en allerlei snuffelspelletjes.
  • Voorlopig zijn jij en je puppy nog niet uitgeleerd 😀

  Leer je hond en zijn gedrag begrijpen

  • Wil jij je kennis over honden en hun gedrag regelmatig bijschaven?
  • Vind jij het leuk om te blijven leren over de taal van de hond, hoe hij met jou en met andere honden communiceert, over leiderschap, trainingsachtergronden en bijvoorbeeld het gebruik van beloningen?
  • Ben je geïnteresseerd in allerlei andere hond-gerelateerde onderwerpen zoals bv vachtverzorging en voeding.

  Meld je dan aan en start vandaag nog met jouw eerste les op het leerplatform van Cani-Connect

  Wacht niet langer om de beste start met je puppy te maken, de band met je hond te versterken en problemen bij het opvoeden te voorkomen. Het complete platform met toegang tot ALLE online trainingen is beschikbaar voor een fractie van de kosten van traditionele hondentraining, en je kunt direct aan de slag!

  Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe geweldig het is om écht samen te werken met je hond. Op het platform staan alle lessen klaar om je te helpen dit te bereiken.

  Voor slechts 7 euro per maand

  “Beste Sandra,

  Ik wil je even laten weten dat wij bijzonder veel leren van jouw cursus materiaal. Dank  voor je mooie cursus, we genieten daardoor nog meer van onze Iska.“

  Beertje en GertJan, baasjes van Iska

  “Net ingeschreven. Super leerzaam al de eerste lessen!”

  Martin, baasje van Bobby

  Veelgestelde vragen

   

  Vraag 1

  extra

  Hoe oud moet mijn puppy zijn om te starten met de puppytraining?

  Dat is het fijne van het online leerplatform. Je kunt direct starten. Voor een traditionele puppycursus is het aan te raden om een aantal weken te wachten en je puppy eerst thuis even de tijd geven om te wennen. Een groepscursus kan erg vermoeiend zijn voor je heel jonge puppy.

  In het platform kun jij zelf al starten met de lessen over opvoeding nog voordat je puppy er is. Is je puppy eenmaal in huis, dan kun je dagelijks korte oefensessies inlassen, wat ook prima aansluit bij de korte concentratieboog van jouw puppy.

  Een online training? Socialiseert mijn hond dan wel?

  Om je puppy (datzelfde geldt natuurlijk ook als je hond volwassen is) goed te socialiseren is het belangrijk dat jij leert waar je op moet letten in de intercatie tussen honden. Hoe je kunt zien aan een andere hond of het een vriendelijke ontmoeting zal worden of dat je moet oppassen en beter afstand kunt houden.  

  Al deze dingen leer je op het leerplatform voor puppyopvoeding en hondentraining en kun je dan toepassen tijdens je dagelijkse wandelingen op straat en in het park. 

  Krijg ik wel hulp?

  Alle stappen van een oefening worden heel duidelijk beschreven én uitgelegd in een instructievideo. Daar laat ik je precies zien wat je moet doen. Ook wijs ik je op aandachtspunten om op te letten en veel gemaakte fouten. Vaak zijn instructievideo’s voorzien van herhalingen en/of vertraagde opnames, zodat je nóg beter kunt zien hoe je oefening moet uitvoeren.

  Mocht het toch niet lukken of heb je vragen die heel specifiek zijn en daarom niet helemaal beantwoord worden in de lessen of vind je het gewoon fijn dat er iemand met verstand van puppyopvoeding en hondengedrag met je meekijkt en waar je terecht kunt? In het VIP online begeleidingstraject krijg je 3 maanden lang deskundige begeleiding.

  Daarnaast is het mogelijk om losse individuele zoomsessies in te plannen. En als je nog meer hulp nodig hebt, kun je langs komen op de hondenschool in IJsselstein en daar 1 op 1 privéles volgen.

  Ik heb meerdere honden, kan ik met ze allemaal trainen?

  Natuurlijk! Leuk juist dat je meer honden hebt. In het leerplaform staat voor al je honden wel een geschikte training. Voor de één mss basiscommando’s zoals zit, af en blijf aanleren en voor de ander een leuke indrukmaker of aan de slag met het trekken aan de lijn. 

  Ik zou je wel adviseren om 1 voor 1 met ze te oefenen. Dan heb je even quality time voor ze én bovendien leren ze zo sneller. Als oefeningen eenmaal zijn aangeleerd kun je er een samen-oefen-sessie van maken. 

  Hoe lang houd ik toegang tot de lessen?

  Met het Cani-Connect membership heb je toegang net zo lang als jij dat wilt. 1 Maand om eens een masterclass te bekijken en 1 of 2 oefeningen te doen of langer als je met een complete training aan de slag wil.

  Kies je voor een jaarabonnement dan heb je een jaar lang toegang tot het hele platform en alle nieuwe content die erbij komt.

  Je lidmaatschap voor het online leerplatform is maandelijks of jaarlijks opzegbaar (afhankelijk van de betaaloptie die je zelf kunt kiezen). In je eigen profieloverzicht, met één druk op de knop kun je je membership beëindigen. 

  Kies je ervoor om per jaar te betalen dan stuur ik je voorafgaand aan een nieuwe membershipstermijn netjes een aankondiging daarvan. 

  Ik ben ervan overtuigd dat je heel veel successen zult behalen en inzichten zult verwerven met de trainingen en alle andere lessen in het platform. Maar als je besluit dat het niet voor jou is, kun je op elk moment eenvoudig annuleren zonder verdere verplichtingen. 

  En natuurlijk kun je later gewoon weer opnieuw aanmelden als je toch verder wil trainen.

  Kan ik iedere maand opzeggen?

  Je lidmaatschap voor het online leerplatform is maandelijks of jaarlijks opzegbaar (afhankelijk van de betaaloptie die je zelf kunt kiezen). In je eigen profieloverzicht, met één druk op de knop kun je je membership beëindigen. 

  Kies je ervoor om per jaar te betalen dan stuur ik je voorafgaand aan een nieuwe membershipstermijn netjes een aankondiging daarvan. 

  Ik ben ervan overtuigd dat je heel veel successen zult behalen en inzichten zult verwerven met de trainingen en alle andere lessen in het platform. Maar als je besluit dat het niet voor jou is, kun je op elk moment eenvoudig annuleren zonder verdere verplichtingen. 

  Zodra je hebt opgezegd houd je toegang tot het platform tot het einde van je abonnementsperiode.

  Welke trainingen staan er allemaal in het online leerplatform?

  Na het aanschaffen van je (VIP) membership krijg je toegang tot alle complete trainingen in het platform:

  Je hond en zijn gedrag:

  • wat bepaalt het gedrag van je hond?
  • De taal van de hond
  • Leer ontmoetingen tussen honden inschatten
  • ongewenst gedrag
  • en nog veel meer!

  Hoe train je succesvol met je hond

  • trainingsplan
  • wanneer oefenen?
  • hoe lang en hoe vaak oefenen?
  • warming up
  • gebruik van je stem
  • gebruk van een clicker
  • en nog veel meer!

  Opvoeden van je puppy

  • Goed voorbereid aan het puppy avontuur beginnen
  • Over levensfases van je puppy
  • Verzorging
  • Zindelijkheidstraining
  • rust en ritme
  • bijtgedrag
  • en nog veel meer!

  Allerlei hondentrainingen, van basis tot gevorderden

  • Contact oefeningen
  • Oefeningen zit, af, plaats en blijf
  • Lopen aan de lijn
  • Loslopen en hierkomen
  • Beheersing en zelfcontrole, omgaan met afleiding
  • Spelen en “los” aanleren
  • Oefeningen speciale situaties
  • Vuurwerk geluiden training
  • Meer rust, focus en controle (voor snel geprikkelde en reactieve honden)
  • FUN met je hond

   

  Hoe vaak wordt er nieuwe content toegevoegd?

  De afgelopen jaren hebben we met verschillende complete trainingen, webinars en masterclasses al honderden baasjes geholpen. Al deze trainingen zijn nu allemaal samengevoegd op één leerplatform. Als member krijg je toegang tot alle trainingen. Om je een idee te geven, er staat voor zo’n 250 uur lesmateriaal voor je klaar. Voorlopig kun je dus even vooruit ;-).

  Daarnaast voegen we regematig nieuwe content toe en/of verbeteren bestaande lessen. Elke 2 tot 4 weken kun je nieuwe of verbeterde content vinden in het platform.

  Andere vraag?

  Stuur me een WhatsApp, tel 06-20953847. Daar krijg je snel een reactie op je vraag. 

  Over Sandra

  Mijn naam is Sandra van Hulten, oprichter, trainer en gedragsdeskundige bij Cani-Connect.

  Meer dan 16 jaar geleden ben ik Cani-Connect gestart omdat ik veel baasjes zag die hun droom over een onvoorwaardelijk  maatje in rook zagen opgaan.

  Onbegrip, verkeerde voorlichting en miscommunicatie kunnen leiden tot verkeerde verwachtingen, frustratie en verdriet.

  Ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om wél die superrelatie met je hond op te kunnen bouwen en het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

  Zonder dwang, intimidatie of fysieke correcties maar door je hond te leren begrijpen.

  “In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. 

  Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”