Over Joëlle
Joelle en honden

Ik ben Joëlle en woon samen met mijn vriend en 2 geweldige katten in IJsselstein en we zijn op zoek naar het juiste hondje voor ons huishouden.

Ik ben via een omweg bij het vak als hondentrainer gekomen. Nadat ik de productontwerp heb gedaan op de Kunstacademie in Utrecht ben ik gaan werken bij de V&D om het roer daarna om te gooien en voor mijn passie te kiezen, namelijk honden!

Ik heb de instructeursopleiding afgerond en zit in de afrondende fase van mijn opleiding als gedragsdeskundige.

2 Jaar geleden ben ik een eigen uitlaatservice begonnen om meer van hondengedrag te leren en natuurlijk de kennis van de opleiding in de praktijk te brengen. Daarnaast ben ik ook erg geboeid door de combinatie van voeding en beweging. Ik zie dat mensen hier voor henzelf en hun huisdier hier veel mee worstelen. Er is zo veel informatie en het is zo lastig om te ontdekken wat iemand nou zelf verzint en welke dingen echt bewezen zijn. Daarom doe ik hier heel veel onderzoek naar, ga ik naar lezingen en praat ik met de verschillende specialisten om zo de mensen om mij heen van goed en eerlijk advies te voorzien over de voeding voor hun dier.

Ik sta achter de connectie methode waar bij hondenschool Cani-Connect mee gewerkt wordt en heb ervaren dat deze methode zeer goed werkt. Het is fijn om te zien hoe vanaf dag 1 baasje en pup doorgroeien naar team in een aantal lessen. Ik denk dat het een geweldige manier is om de hond te leren om de juiste keuzes te maken. Door de positieve stimulans en beloning en het observeren van jouw grote vriend resulteert dit in een ijzersterke band.

Na een stage periode en interne opleiding geef ik inmiddels een aantal lessen op de hondenschool. Ik heb er veel zin in en hoop jullie te ontmoeten op het veld van Cani-Connect.

Groetjes Joëlle