Puppy privé VIP pakket – wachtlijst

Het puppy privé VIP pakket

Persoonlijke begeleiding voor (very important) puppy’s

  • Extra begeleiding voor extra zekerheid.
  • Heb je specifieke vragen of bijzonderheden?
  • Wil je bepaalde oefeningen nog eens doornemen?
  • Ben je onzeker of maak je je zorgen over bepaald gedrag van je pup?
  • Ik kijk mee en geef advies op maat.
  • Fijn voor het hele gezin, iedereen kan meedoen aan de lessen.
  • Lessen mogelijk aan huis, op locatie of op de hondenschool.

Wat hebben jij en je puppy de komende we(e)k(en) nodig aan informatie en oefeningen om je samen zo goed mogelijk te ontwikkelen? Deze vraag is het uitgangspunt van een privéles. Hierdoor krijg je heel gerichte, praktische en op maat adviezen en oefeningen waar jullie mee aan de slag gaan.

De lessen zijn individueel, dus 100% aandacht voor al jullie vragen en voor jullie pup en zijn opvoeding en training.

Training op maat, afgestemd op de behoefte van jou en jouw puppy

Al die baasjes en hun puppy’s die ik in de afgelopen jaren al heb mogen begeleiden, hadden slechts één ding gemeen; dat zij allemaal anders waren ;-).

Bij de opvoeding van je puppy weet je van te voren nooit waar je tegenaan gaat lopen. Iedere pup ontwikkelt zich anders en iedere gezinssituatie is ook anders. Één ideaal puppypakket bestaat dus niet. Het is van te voren niet te voorspellen hoeveel en in welke frequentie je privétraining nodig hebt. De privélessen plannen we daarom les voor les in, afhankelijk van de behoefte.

Ik kijk met je mee en sta voor je klaar als deskundige steun en toeverlaat

Wat je in deze cruciale puppy periode nodig hebt is iemand die met je meekijkt en waar je snel terecht kunt met je vragen. Want als je iets NIET moet doen is het nu te lang blijven twijfelen en blijven rondlopen met je vragen. Of, nog erger misschien, “gaan shoppen” voor oplossingen en allerlei verschillende adviezen en tips door elkaar heen gaan uitproberen.

Doe dat alsjeblieft niet, de puppyperiode is daarvoor té belangrijk! 

Privétraining icm met online cursus-pakket

Daarom heb ik het Puppy Privé VIP pakket ontwikkeld. Geen standaard pakket maar maatwerk waarin we de privétraining  helemaal afstemmen op jouw situatie en dat waar jij met jouw pup behoefte aan hebt. 

Het unieke van dit pakket is dat je naast de privétraining altijd óók toegang krijgt tot een online cursus-pakket. Dit online cursus-pakket is speciaal afgestemd op de puppy privélessen. Zo ondersteunen en versterken ze elkaar optimaal. 

Je krijgt één plek waar je altijd alles kunt vinden over de opvoeding en training van jouw puppy. Ik sta voor je klaar als deskundige steun en toeverlaat waar je  altijd terecht kunt met je vragen en twijfels én als het nodig is, ben ik beschikbaar voor je om aanvullende privélessen in te plannen. 

Het puppy privé VIP pakket bestaat uit: 

1 Privéles aan huis, op locatie of op de hondenschool

De privéles is voor specifieke vragen, bijzonderheden en maatwerk. Afhankelijk van waar je vragen over hebt, maken we een afspraak bij jullie thuis, op locatie of op de hondenschool. 

Onbeperkt en levenslang toegang tot een complete puppy opvoed cursus

Alle belangrijke puppy onderwerpen (zindelijke maken, omgaan met bijtgedrag, socialiseren, enz) worden hierin uitgebreid behandeld. De lessen zijn uitgeschreven en aangevuld met instructievideo’s.

De cursus staat voor je klaar in de online leeromgeving van Cani-Connect waar jij (en alle andere gezinsleden)de lessen kunt volgen op momenten dat het jou (jullie) uitkomt. 

4 Puppy kenniswebinars

Je kunt deelnemen aan 4 speciale puppy kenniswebinars (dit zijn online trainingen die je vanuit huis kunt volgen) waarin alle belangrijke puppy onderwerpen uitgebreid worden besproken, ook aan de hand van voorbeelden en vragen van deelnemers. 

Je kunt deze kenniswebinars zo vaak als je wilt live volgen en op een later moment terugkijken. 

Toegang tot wekelijkse online puppy vragenuurtjes

In deze online zoom-meetings kun je ervaringen uitwisselen met andere puppy-eigenaren en je vragen stellen. 

Zo blijf ik op de hoogte over hoe het met jullie gaat, houden we een vinger aan de pols en kunnen we indien nodig snel schakelen en aanvullende privélessen inplannen.

Toegang tot een besloten Facebookgroep

In de Facebook groep ben je als eerste op de hoogte, deel ik extra weetjes en tips, kun je ervaringen uitwisselen met andere puppy-eigenaren en je vragen stellen. 

BONUS #1: Online cursus 'leer je hond en zijn gedrag begrijpen'

Je krijgt levenslang en onbeperkt toegang tot de online cursus ‘leer je hond en zijn gedrag begrijpen’. 

Hierin vind je de achtergrondinformatie die, wat mij betreft, ieder baasje zou moeten weten. Lessen over ‘Wat het gedrag van je hond bepaalt’, hoe je hond leert, over de taal van de hond en bijvoorbeeld over hoe je het beste baasje voor je hond kunt zijn zonder je als een dictator te hoeven gedragen.

BONUS #2: Levenslang en onbeperkt toegang tot álle oefeningen voor je puppy

Je krijgt toegang tot een complete online training waarin je alle oefeningen vindt die je nodig hebt om je puppy “gewoon” heel goed te leren luisteren.

Aandacht vragen, rustig wachten, lopen aan de lijn, hierkomen, loslopen, wachten op toestemming, ergens niet aankomen, naar de plaats gaan, zit, af en blijf en zelfs oefeningen om te leren omgaan met afleiding en een restaurant-oefening zitten in deze cursus.

Alle uitgebreide instructievideo’s incl stap voor stap beschrijvingen kun je bekijken wanneer je wilt en in je eigen tempo en dat van je pup mee aan de slag. 

Slechts beperkt beschikbaar!

Omdat ik de VIP- deelnemers genoeg persoonlijke aandacht wil kunnen geven en voor hen beschikbaar wil zijn als dat nodig is, is er een maximum aantal puppy’s dat ik op deze manier kan begeleiden. 

Momenteel heb ik nog plek voor …

Puppy's

Ga je je puppy pas over een paar weken ophalen?

En wil je er zeker van zijn dat er plek is voor jouw puppy in het VIP-traject? Meld je dan nu al aan voor het VIP-pakket. Dan reserveer ik voor jouw pup een plek!

Wachtlijst voor VIP-traject

Zijn er momenteel geen plaatsen beschikbaar voor puppy’s? Maar ga je je puppy pas over een paar weken ophalen?

Schrijf je dan hier in voor de wachtlijst, dan krijg je als eerste de kans om jouw puppy aan te melden als er weer plaatsen beschikbaar zijn (uiteraard geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast).

Vervolgafspraak privétraining

Naar behoefte
75
  • 1 vervolg-privéles op de hondenschool  (1 uur)*

* prijs is voor een privéles op de hondenschool in IJsselstein. Bij een privéles aan huis of op locatie wordt de reistijd aanvullend in rekening gebracht. Per min reistijd €0,65, gerekend ahv snelste route via google maps. Ik geef lessen aan huis of op locatie tot maximaal 30 min enkele reis.

Na je aanmelding.. 

Neem ik contact met je op voor het maken van de afspraak voor de eerste privéles.

Krijg je direct toegang tot alle bovenstaande online cursus onderdelen.

Kun je direct aan de slag!

t

Heb je nog vragen? Is er iets niet duidelijk?

Bel me dan of stuur een appje op 06-20953847

Over Sandra

Mijn naam is Sandra van Hulten, ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Zonder dwang, intimidatie of fysieke correcties maar door je hond te leren begrijpen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal.

Hoe leert je hond en hoe ben je een goed baasje voor je hond zonder je als een dictator te hoeven gedragen?

Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

Je leert hoe je je puppy goede gewoontes aanleert in dagelijkse situaties. 

Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen.

Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. 

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”