Vervolg Facebook groep

In het online programma ‘Vol Vertrouwen Je Puppy Opvoeden’ krijg je 12 weken lang intensieve begeleiding bij de opvoeding en training van je pup. De toegang tot de online academie en alle informatie en oefeningen daarin, blijf je ook na het einde van dit programma behouden. De wekelijkse mails met extra informatie en je lidmaatschap van de Facebook groep lopen af na 12 weken.

De afgelopen 12 weken heb ik je met alle informatie en oefeningen hopelijk het inzicht gegeven hoe je succesvol en met plezier je pup kunt opvoeden en trainen. Hij is nog niet volwassen maar ik hoop je nu het vertrouwen te hebben gegeven in deze manier van omgaan met en begeleiden van je hond richting volwassenheid.

‘Het enige’ dat je nu nog moet doen is op deze manier met je hond om blijven gaan 🙂 en ik garandeer je dat je dan de komende maanden steeds meer puzzelstukjes op hun plek ziet vallen. Al je inspanningen, geduld, eindeloze stapjes vooruit en weer terug, goed naar je hond kijken en bewust met hem omgaan worden dan eindelijk voor jou ook beloond :-)!

Nu kan ik me voorstellen dat je het toch prettig vindt als we met je mee blijven kijken de komende maanden. Je kunt daarom doorstromen naar de vervolg Facebook groep waarin deelnemers uit dit programma hun vragen kunnen blijven stellen.

We zijn in deze groep dagelijks aanwezig om je bij te staan en je met deskundig advies weer verder te helpen. Doordat je een plek hebt waar je laagdrempelig met al je vragen terecht kunt, voorkom je dat je te lang blijft lopen met je vragen over allerlei puberperikelen. Juist in deze periode waarin gedrag van je hond wordt vastgezet, is het belangrijk om snel op een goede manier te reageren op ongewenst gedrag. Zo voorkom je dat normaal maar storend en ongewenst pubergedrag uit kan groeien tot probleemgedrag.

Hoe werkt het?

  • Je schrijft je in voor een lidmaatschap op de vervolg Facebook groep
  • Lid worden kan eenmalig, zo lang als je wilt
  • Prijs €9,- per maand
  • Maandelijks opzegbaar (super simpel: niet meer betalen = opzeggen)
  • Lid worden kan tot 1 week na het einde van het programma ‘Vol Vertrouwen Je Puppy Opvoeden’

Dit lidmaatschap is eenmalig, dat houdt in dat je slechts één keer kunt aanmelden en je ook maar één keer kunt opzeggen. Eenmaal opgezegd, kun je niet terugkeren in de Facebook groep. 

Je betaalt maandelijks voor je lidmaatschap aan de Facebook groep. Hierover ontvang je iedere maand een factuur. Na betaling van de factuur wordt je lidmaatschap steeds met 1 maand verlengt.

Wil je opzeggen? Als je een factuur niet meer betaalt, gaan we ervan uit dat je je lidmaatschap wil beëindigen, we zullen je dan uit de groep verwijderen als lid. Let op! Eenmaal opgezegd, kun je dus meer opnieuw lid worden.