06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Word (VIP) member en krijg toegang tot ALLE content en altijd snel en deskundig advies

Ben jij een (toekomstige) hondeneigenaar die geïnspireerd en up to date wil blijven met nieuwe inzichten en verdiepende achtergronden over je hond en zijn gedrag?

Zodat je je hond steeds beter gaat begrijpen en weet wat hij nodig heeft om zich goed, ontspannen en veilig te voelen. 

Wil jij samen met je hond aan de slag om:

 • je hond te leren niet meer aan de lijn te trekken om zo de wandeling aan de lijn voor jullie allebei leuker en meer ontspannen te maken?
 • te oefenen met leren loslopen en natuurlijk hierkomen als je hond geroepen wordt?
 • minder gestresst of reactief te zijn in huis of buiten tijdens de wandeling, zodat jij en je hond niet meer met ogen op steeltjes hoeven rond te lopen.
 • je hond te leren naar zijn plaats te gaan en daar te blijven, zelfs als jullie zitten te eten of als er bezoek is?
 • andere praktische oefening die het dagelijks leven samen met je hond leuker en meer ontspannen maken?
 • allemaal op zo’n manier aangeleerd dat het leuk is voor jou én voor je hond 🙂 

Heb je sinds kort (of krijg je binnenkort) een puppy in huis?

 • En wil je weten hoe je jouw puppy opvoed tot die hondenvriend waar je van droomt?
 • Hoe je ervoor zorgt dat je puppy zindelijk wordt?
 • Wat kun je doen als je puppy bijt?
 • En alles van straat in zijn bekkie pakt?
 • Wat moet je weten om je puppy goed te socialiseren?
 • Alle andere puppy opvoed onderwerpen

Wil jij (weer) meer plezier met je hond beleven?

 • ben je op zoek naar inspiratie voor leuke spelletjes in en om huis en tijdens jullie wandeling?
 • samen aan de slag met de zogenaamde “indrukmakers”, leuke fun-oefeningen, ?

Vind je het fijn om een deskundige steun en toeverlaat te hebben waar je altijd snel terecht kunt voor deskundig en onderbouwd  advies? 

Als VIP member kun je wekelijks gebruik maken van online begeleidingssessies. Wissel ervaringen uit met andere VIP members, stel al je vragen en krijg feedback op je oefeningen. Tussendoor kun je met al je vragen terecht in het leerplatform.  

Je kunt kiezen uit een begeleidingstraject van 3 maanden of van 1 jaar.   

Als member krijg je volledig toegang, zonder verborgen kosten

Misschien herken je het wel…je hebt je ingeschreven voor een online cursus of een abonnement besteld. Eenmaal ingelogd in de leeromgeving tref je, ondanks de training waarvoor je betaald hebt, toch nog een heleboel slotjes aan: lessen en trainingen die voor jou niet toegankelijk zijn… tenzij je een extra product aanschaft of kiest voor de upgrade of uitbreidingsoptie.  

Als member krijg je toegang tot álle online trainingen

Één keer aanmelden = toegang tot alle online trainingen, cursussen en andere online content: alle masterclasses, kennisbladen, stappenplannen, instructievideo’s. Voor jou geen “niet toegankelijk-slotjes” meer.

Als VIP member krijg je er ook deskundige begeleiding bij

Een begeleidingstraject van 3 maanden of 1 jaar

Als je vragen hebt over het gedrag van je hond, hulp wil bij de opvoeding van je puppy of als een oefening niet lukt kun je daarmee terecht in de wekelijkse online begeleidingssessies en tussendoor al je vragen stellen, ervaringen uitwisselen en je successen vieren in het platform. 

Alles op één plek

 • In je zoektocht naar goede en betrouwbare informatie kom je zoveel verschillende meningen en adviezen tegen dat je niet meer weet waar je nou goed aan doet. Je wordt er alleen maar onzeker van en bovendien kost het je heel veel tijd!
 • Je bent het zat om je helemaal suf te googelen naar tips en adviezen. Alles overzichtelijk op één plek, dat zou fijn zijn 🙂.
 • Je hond en je band met hem zijn té belangrijk voor je. Je realiseert je dat deskundig en onderbouwd advies van iemand met verstand van honden en hun gedrag je veel beter en sneller weer op de juiste weg helpen. (In plaats van zelf maar blijven aanmodderen of je vraag in een willekeurige facebookgroep stellen waar je geen idee hebt, wie er allemaal reageren.) 
 • Je wilt meer uit de relatie met je hond halen dan “alleen maar trucjes doen en kunstjes aanleren”. Begrijpen waarom een hond iets doet, hoe hij leert en wat erachter iets zit, vind je interessant. 

Leer je hond en zijn gedrag steeds beter begrijpen

 • Wil jij je kennis over honden en hun gedrag regelmatig bijschaven?
 • Zou je graag een plek hebben waar je kunt sparren over vragen waar je mee rondloopt, zoals hoe je met een bepaalde situatie om kunt gaan?
 • Vind jij het leuk om te blijven leren over de taal van de hond, hoe hij met jou en met andere honden communiceert, over leiderschap, trainingsachtergronden en bijvoorbeeld het gebruik van beloningen?
 • Ben je geïnteresseerd in allerlei andere hond-gerelateerde onderwerpen zoals bv vachtverzorging en voeding.

Diverse complete trainingen om direct mee aan de slag te gaan

 • Herken je dit? Je vindt het leuk om te trainen met je hond en hem leuke nieuwe dingen aan te leren, soms gewoon voor de fun en soms heel nuttig en praktisch. Maar het komt er maar weinig van en dat vind je eigenlijk wel jammer.
 • Je mist de inspiratie (wat is nu leuk om je hond te leren?) én je mist een duidelijk plan en heldere instructies hoe je dat dan het beste stap voor stap aan kunt pakken. Daardoor heb je er al snel geen zin meer in. Of je begint vol goede moed en strand dan weer met je voornemens. Of er zijn wel instructies, maar je wil ook graag feedback op je oefening én een plek om je vragen te stellen als het een keer niet meteen lukt (of je hond iets ander verzint).
 • Je vindt het wel leuk om af en toe samen met anderen te trainen maar voor jou hoeft dat niet persé in een wekelijkse groepsles op een hondenschool of  vereniging.

Meld je dan aan voor het (VIP) membership van Cani-Connect

Voor hondeneigenaren die geïnspireerd en up to date willen blijven met nieuwe inzichten en kennis over je hond waardoor je elkaar steeds beter leert begrijpen. En die het leuk vinden om sámen met hun hond aan de slag te gaan met leuke en praktische oefeningen en opdrachten waardoor ze een (nóg) betere band met hun hond krijgen.  

Instructievideo’s, stappenplannen, masterclasses, kennisbladen, podcasts.

Dit is wat klanten zeggen

Ik ben helemaal fan van jouw lessen omdat je ze in van die mooie hap-klare brokjes hakt .

Heel fijn ook al die video’s met ondertiteling en terugblikken en slow motion zodat je goed kunt zien wat er gebeurt. Echt een compliment. Ik heb zelden zo’n goede cursus gezien.

Ik heb al de nodige online trainingen gevolgd, waaronder ook ***. Jouw training vind ik beter, oa omdat je ook ingaat op wat te doen als het even niet gaat zoals bedoeld of gepland. Waardevolle informatie, die ik destijds elders heb gevraagd maar nooit gekregen en mij en mijn hond Bruno een hoop gedoe had gescheeld.

“We hebben nu bijna een maand onze pup in huis. Noor is een leukerd! Maar er valt ook een heleboel te leren en ontdekken voor onze pup en voor ons.

We volgen daarom een online puppy cursus bij Cani-Connect van Sandra. Fijn om op eigen tijd alle filmpjes en uitleg te kunnen zien en volgen, aangevuld met heel praktische oefeningen. 

En ook nog eens wekelijks een zoom-meeting waarin je al je vragen kunt stellen en ook nog leert van andere mensen met een pup. Je kunt de online cursus aanvullen met workshops op locatie.

Echt een aanrader!“

Gonny, baasje van Noor

“Onwijs boeiend onderwerp! Dank je wel en tot de volgende.”

“Super leerzaam weer!!

Je hele manier van kijken naar de hond vind ik heel mooi en super leerzaam.

Heb ook al dingen kunnen toepassen. En eigenlijk is er al verbetering zichtbaar waar het gaat om het eten van hondenpoep. Dat gebeurt nog steeds, maar is wel echt minder en dat zie ik nu je daar vanavond op attendeerde (die 2% voor het 80% kan zijn).

Heel waardevol, dank je wel!”

Joyce

Als member krijg je toegang tot ALLES!

Toegang tot ALLE online trainingen

Complete trainingen inclusief stappenplannen en uitgebreide instructievideo’s staan voor je klaar.

Oa: Lopen aan de lijn, loslopen en hierkomen, contact oefeningen, vuurwerk / geluidentraining, Fun met je hond, en veel meer…

Online Masterclasses en kenniswebinars

(Online) Lezingen en workshops over honden, hun gedrag en andere hond-gerelateerde onderwerpen bijwonen én achteraf terug kunnen kijken.

Leren over de taal van de hond, hoe hij met jou en met andere honden communiceert, over leiderschap, trainingsachtergronden en bijvoorbeeld het gebruik van beloningen maar ook over bv voeding en vachtverzorging.

Kennisbank over honden en hun gedrag

Deskundige en betrouwbare achtergrondinformatie over het gedrag en de training van je hond op één plek.

Gedrag, hondentaal, ongewenst gedrag, omgang hond-kind en nog veel meer…

l

Ook alles over het opvoeden van je puppy

Alle puppy opvoedonderwerpen staan uitgebreid beschreven en zijn vaak ook voorzien van instructievideo’s.

Over het zindelijk maken, omgaan met bijtgedrag, socialiseren, alleen leren blijven, met je puppy op pad en nog veel meer…

w

Snel deskundig en onderbouwd advies (alleen voor VIP’s)

Na je aanmelding krijg je niet alleen toegang tot alle content maar kun je ook deskundige ondersteuning krijgen om jou en je hond zo goed mogelijk te begeleiden.

We proberen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de uitdagingen en vragen waar je mee zit en zullen op basis daarvan adviseren en/of een persoonlijk trainingsplan opstellen. Zo weet je waar je kunt beginnen en kun je doelgericht aan de slag.

Altijd inspiratie voor een leuke activiteit, spel of oefening met je hond

In de community en op het platform krijg je toegang tot een heleboel inspiratie om dingen samen met je hond te doen.

Inspiratie die je gemakkelijk in het dagelijks leven tussendoor kunt inpassen en gebruiken waardoor de wandelingen leuker worden, je hond beter in zijn vel gaat zitten en jullie band steeds beter wordt.

Voor alle honden, ongeacht ras en leeftijd

Het online leerplatform is geschikt voor baasjes van alle honden én ook voor puppy’s. 

Stel al je vragen, doe mee met leuke en nuttige oefeningen en leer van en met elkaar.

Als eerste toegang tot nieuwe content

De trainingen worden regelmatig vernieuwd en uitgebreid. Jij  bent steeds als eerste op de hoogte én je krijgt automatisch toegang. 

Leer van en met andere hondeneigenaren

In de besloten community (geen Facebook nodig) leer je van en met elkaar door ervaringen uit te wisselen en met elkaar “mee te kijken”?

Wekelijkse online begeleidingssessies (alleen voor VIP’s)

Waar je terecht kunt met al je vragen, als een oefening niet lukt en voor extra verdieping en/ of achtergronden over een specifiek onderwerp.

Je kunt al member worden vanaf 7 pm

En dan staat hier nu GÉÉN opsomming van alle trainingen twv xxxx,-. 

Je mag het van mij zelf invullen… wat is het jouw waard? 

 • om te weten hoe je je puppy opvoed tot die hondenvriend waar je van droomt
 • om weer ontspannen met je hond te kunnen wandelen
 • aan de slag te kunnen met leuke fun-oefeningen
 • regelmatig een leerzame masterclass te kunnen volgen over een hondengedrag-onderwerp
 • en altijd een deskundige steun en toeverlaat te hebben voor al je vragen en twijfels (alleen voor VIP’s)

En ook NIET allerlei bonussen die je erbij krijgt

Je krijgt “gewoon” toegang tot alle online trainingen, alle video’s, masterclasses, kennisbladen, stappenplannen, gewoon toegang tot alles.

En, je raad het al, dit is GEEN tijdelijke actie. Deze zgn “tijdelijke” acties, kortingen, nu of nooit aanbiedingen, enz kosten namelijk allemaal veel tijd (mails, website, aankondigingen, enz, enz). Die tijd besteed ik liever IN het leerplatform; om je daar te helpen met alles waar je vragen over hebt en aan het verbeteren van bestaande content en het ontwikkelen van nieuwe lessen en trainingen. 

Door deze no-nonsense aanpak kun je al member worden vanaf 7 p/mnd

Kies je membership en je kunt direct aan de slag met de eerste lessen

al vanaf 7 p/mnd

Cani-Connect membership

Zelfstandig

7 p/mnd

Zelfstandig aan de slag met alle content.

Doorlopend membership.

Je membership is maandelijks opzegbaar, eenvoudig en zonder gedoe.

VIP membership

Begeleidingstraject 3 maanden

97

Incl 3 maanden deskundige steun en toeverlaat.

3 Maanden toegang tot alle online content.

Loopt na 3 maanden automatisch af.

VIP membership

Begeleidingstraject 12 maanden

227

Incl 12 maanden deskundige steun en toeverlaat.

12 Maanden toegang tot alle online content.

Loopt na 12 maanden automatisch af.

Eerst proberen?

Je kunt eenmalig een gratis 7 daagse proefperiode aanvragen.

Dit is wat klanten zeggen

Je kennis en deskundigheid van en over honden, staat bovenaan! Ik vind dat jij heel goed kan observeren, autonoom kan denken en dat je leerstof helder overbrengt.

“Ik vond de cursus zeer zeker de moeite waard. Het is duidelijk door uitleg en voorbeeld erbij.

Ik vond het ook zeer overzichtelijk en het geeft ook vertrouwen om aan het puppy avontuur te beginnen. Fijne combinatie tussen theorie en praktijk voorbeelden.

Fijn om op eigen tijd alle filmpjes en uitleg te kunnen zien en volgen, aangevuld met heel praktische oefeningen.

“Beste Sandra,

Ik wil je even laten weten dat wij bijzonder veel leren van jouw cursus materiaal. Dank  voor je mooie cursus, we genieten daardoor nog meer van onze Iska.“

Beertje en GertJan, baasjes van Iska

“Helaas kon ik niet live bij de laatste live sessie zijn en je toen in de chat kunnen bedanken voor de duidelijke lessen (en voorbereiding daarop) en kennisbladen. 

De laatste sessie heb ik nu teruggekeken en ik merk dat ik de afgelopen weken veel geleerd heb.

M.n. de samenhang tussen alle oefeningen en wat een logische opbouw is, geeft veel houvast.

Nogmaals bedankt!!”

“Ik vond het online bezig zijn echt heel fijn. Ik kon op mijn eigen tempo en wanneer ik wilde aan de slag. 

Ik vind dat ik nu veel meer begrijp waarom ik een handeling doe.

Ik heb geleerd te luisteren en te kijken naar mijn hond, oftewel ik leer de lichaamstaal lezen.

Over Sandra

Mijn naam is Sandra van Hulten, ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Zonder dwang, intimidatie of fysieke correcties maar door je hond te leren begrijpen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal.

Hoe leert je hond en hoe ben je een goed baasje voor je hond zonder je als een dictator te hoeven gedragen?

Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

Je leert hoe je je puppy goede gewoontes aanleert in dagelijkse situaties. 

Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen.

Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. 

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”