Vuurwerk info avond

Boem! Knal! Beng! Ratatatatatatata… Is het hier oorlog? Nee, het is feest! Althans, zo beleven wij mensen over het algemeen het vuurwerk. Voor veel honden is vuurwerk wél het equivalent van oorlogsgeweld en vanaf half december tot begin januari hebben deze honden het dan ook zwaar.

Wil je meer informatie over het ontstaan van vuurwerkangst en hoe je je hond het beste kunt begeleiden en met hem trainen om hem te helpen?

vuurwerktips voor de hond

Op donderdag 7 en 14 februari van 19:30u – 22:00u organiseren we een vuurwerk info avond. Tijdens deze avond krijg je tips over wat wel en wat niet te doen en ook een stap voor stap trainingsplan om aan de vuurwerkangst van je hond te kunnen werken. Ook krijg je advies over het gebruik van (homeopatische) ondersteunende middelen bij angst voor vuurwerk.

Theorie en praktijk

Het eerste deel van de avond is theoretisch en daarin krijg je veel achtergrond informatie en adviezen. Tijdens het tweede deel van de avond nemen we, met een aanwezige hond, samen uitgebreid het trainingsplan door. Dit trainingsplan krijg je ook mee naar huis, zodat je direct zelf met je hond aan de slag kunt ermee.

Deze avond is geen groepstraining. Er is plek voor 1 hond op de avond, waarmee we de eerste stappen van het trainingsplan door zullen nemen zodat je in de praktijk kunt zien hoe de stappen precies gaan.

Praktische informatie:

  • De prijs van de avond is €29,- en je mag gratis iemand meenemen.
  • Iedereen mag de avond volgen, ook nieuwe klanten zijn welkom
  • De theorie avond is op de hondenschool
  • Er is plek voor 1 hond, voor de andere deelnemers is de avond zonder hond.

Data vuurwerk info avonden 2019

Dag van de weekTijdDatum 
donderdag19:30 - 22:00u7 febrinschrijven
donderdag19:30 - 22:00u14 febrinschrijven