Online vuurwerk training

Het nieuwe jaar is nèt begonnen. Voor de honden is de vuurwerk-nachtmerrie weer voorbij. Dit is hèt moment om te starten met de voorbereidingen voor volgend jaar. Nu heb je ruimschoots de tijd om uitgebreid met je hond te oefenen en hem zo goed als je kan voor te bereiden op het volgende vuurwerk seizoen.

Wil je meer informatie over het ontstaan van vuurwerkangst en hoe je je hond het beste kunt begeleiden en met hem trainen om hem te helpen?

vuurwerktips voor de hond

Op woensdag 6 februari om 10:00u en donderdag 7 februari om 20:00u organiseren we een webinar over vuurwerkangst bij honden. Tijdens deze online training krijg je tips over wat wel en wat niet te doen en ook een stap voor stap trainingsplan om aan de vuurwerkangst van je hond te kunnen werken. Ook krijg je advies over het gebruik van ondersteunende middelen bij angst voor vuurwerk.

Theorie en praktijk

We starten de training met stukjes theorie, veel achtergrond informatie en adviezen. Daarna nemen we samen uitgebreid een trainingsplan door. Dit trainingsplan krijg je na afloop ook per email toegestuurd, zodat je direct zelf met je hond aan de slag kunt ermee.

Informatie over de training:

  • De training wordt online aangeboden in een webinar, je kunt deze via internet volgen en je vragen stellen.
  • De prijs van de training is €19,-.

Data vuurwerk webinars 2019 en inschrijven

Dag van de weekTijdDatum 
woensdag10:00 - 11:30u6 febrinschrijven
donderdag20:00 - 21:30u7 febrinschrijven