Wachtlijst puppy prive VIP pakket

Ben je op zoek naar een training voor jou en je hond?

  • Wil jij je hond niet alleen maar kunstjes aanleren maar wil je hem écht leren begrijpen?
  • Neem je de opvoeding van je puppy serieus en wil je het graag (in één keer) goed doen? 
  • Ben je op zoek naar een training waarbij je leert samenwerken met je hond in jullie dagelijkse leven samen?
  • Wil je graag up to date blijven over van alles dat met honden en hun gedrag te maken heeft? 
  • Heb je een hond die snel geprikkeld is en zoek je hulp om meer rust, focus en controle te krijgen?

Lees dan even verder, dan vertel ik je hoe de trainingen bij Cani-Connect in elkaar zitten. 

De basis van alle trainingen staat in een online leeromgeving

De basis van alle trainingen staat voor je klaar in een online leeromgeving. En ja, dat werkt! Dat werkt super zelfs! Niet alleen voor het overbrengen van theorie en achtergrondinformatie. Ook oefeningen en zelfs gedragstherapeutische trajecten kunnen volledig online geïnstrueerd en begeleidt worden. Het resultaat is fantastisch! Natuurlijk moet je zelf keihard aan de slag, maar ja, dat moet je bij een fysieke training ook, dat realiseerde je je toch wel ;-)? 

Ik kan me voorstellen dat je in eerste instantie misschien denkt: “online hondentraining? Kan dat dan? Je moet toch kunnen zien wat ik doe? Daar moet ik toch voor naar een hondenschool? Hoe werkt dat dan? Moet ik met een laptop naar buiten ofzo…?” 

Zo werkt het… 

Je krijgt een persoonlijke inlogcode waarmee je toegang krijgt tot de online leeromgeving van Cani-Connect, waar de lessen voor je klaar staan.

Afhankelijk van de training die je kiest bestaat een les uit achtergrondinformatie, een checklist, een opdracht, een werkboek, een podcast, een instructievideo, een stappenplan en vaak een combinatie hiervan. En dat is meteen een enorm voordeel, er zijn zoveel meer werkvormen die ik kan benutten om de informatie en instructies met je te delen. Het is “hondentraining – the next level” ;-). 

Je hebt onbeperkt toegang tot deze lessen en bepaalt zelf wanneer je de les leest of bekijkt of luistert. Een oefening bijvoorbeeld bestaat vaak uit een introductievideo en daarna een of meerdere video’s met daarin de stappen uitgelegd. Ik kan je in zo’n video prachtig laten zien wat ik precies bedoel, in welke situaties je dan kunt oefenen en waar je allemaal op moet letten. En je kunt de instructies zo vaak als je wilt terugkijken, handig toch?!

Je volgt de lessen in je eigen tempo en doordat je thuis kunt starten met de oefeningen, leert je puppy of hond heel snel. De omgeving is rustig en hij voelt zich veilig, dat is de ideale oefenomgeving om te beginnen. Als je wat verder bent, help ik je om ervoor te zorgen dat de oefeningen ook buiten, op straat en in het park gaan werken. Ik geef je tips hoe je stap voor stap met afleiding kunt oefenen. 

Zo krijg je de beste kwaliteit instructie, kun je ze in je eigen tempo en zo vaak als je wilt terugkijken en ben je geen dure privélessen kwijt aan het deel van de lessen dat voor iedereen van toepassing is. 

Aanvulling met privélessen en groepsworkshops is mogelijk

Natuurlijk blijven er situaties over waarin het fijn is om in een privéles één op één mee te kijken en advies te geven. Omdat de basis al behandeld is, kunnen we nu de privélessen dus echt voor het maatwerk bewaren en snel ’to the point’ komen. 

En voor de situaties waarin een groepssetting waarde toevoegt (om bv specifieke afleidingssituaties te kunnen oefenen), kun je aanvullend deelnemen aan losse groepsworkshops (indien de covid-maatregelen dat weer toelaten). 

Zowel de privélessen als de groepsworkshops zijn dus alleen als aanvulling op de online trainingen mogelijk. 

Keuzehulp – welke training past bij jou?

$

Krijg je binnenkort een puppy en ben je je aan het voorbereiden op zijn komst?

Meld je dan aan voor de gratis 7-daagse training ‘goed voorbereid aan het puppy avontuur beginnen’.

In deze training vertel ik je de dingen die handig zijn om te weten vóórdat je je puppy mag gaan ophalen. Zo geef je je puppy de beste start áls je hem dan mag ophalen.

Klik hier om je aan te melden voor de gratis 7-daagse training >>

$

Sta je op het punt om je puppy op te gaan halen of heb je sinds kort een puppy in huis?

Dan is de puppytraining ‘Vol Vertrouwen Je Puppy Opvoeden’ geschikt voor jou en je puppy. 

  • Wil jij je puppy leren begrijpen en bouwen aan een super-relatie met je puppy? 
  • Je leert hoe je zelf je puppy opvoedt, zodat hij zich kan ontwikkelen tot dat betrouwbare maatje waar je van droomt.
  • Je krijgt één plek waar je alles kunt vinden en waar je terecht kunt met al je vragen zodat je je geen zorgen hoeft te maken maar kunt genieten van je puppy. 
  • Je kunt direct starten, zelfs al voordat je puppy er is 🙂

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >>

$

Heb je een puppy die al ietsje ouder is (vanaf 4 maanden), een puberhond, herplaatser of zoek je 'gewoon' een goede basiscursus?

Wil jij een goed opgevoede en gehoorzame hond die overal welkom is en waar je trots op kunt zijn? Zodat je ontspannen met hem kunt gaan wandelen, zowel aangelijnd als los en hem met een gerust hart overal mee naar toe kunt nemen.

In deze training vind je alle oefeningen die je nodig hebt om je hond “gewoon” heel goed te leren luisteren in jullie dagelijkse leven samen. Geen trucjes en kunstjes maar je leert wat je wanneer en hoe moet doen. 

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >>

$

Voor eigenaren van honden van alle leeftijden die geïnspireerd en up to date willen blijven met nieuwe inzichten, kennis, leuke en praktische oefeningen en opdrachten om samen met je hond te doen.

In het ledengedeelte van de online academie leer je elkaar steeds beter begrijpen en leer je steeds beter samenwerken. Dit is de plek waar je leert over en met je hond. 

Iedere maand nieuwe kennisbladen, online masterclasses, externe professionals, oefeningen en opdrachten. 

Klik hier voor meer informatie en om lid te worden >>

$

Heb je een snel geprikkelde hond die onzeker, gefrustreerd of snel afgeleid is of reactief gedrag vertoont naar andere honden, mensen of bijvoorbeeld verkeer?

Ben je vastbesloten om jezelf en je hond hier mee te gaan helpen? 

In de training “Meer rust focus en controle” begeleid ik je maar liefst 20 weken lang zodat je het je nu eindelijk wél lukt om weer ontspannen en met plezier met je hond op pad te kunnen. 

Klik hier voor meer informatie >>

$

Ben je op zoek naar privélessen?

Privélessen zijn mogelijk als aanvulling op de online trainingen. Je volgt eerst de basis van de training die voor jou en jouw hond van toepassing is in de online leeromgeving. Daarna bekijken we óf en in welke vorm individuele begeleiding nodig is.

Richtprijs voor een privéles is €75,- per les.

Wil je een afspraak maken voor een privéles? Bel, mail of app me.

$

Ben je op zoek naar een groepscursus?

Als aanvulling op de online trainingen kun je deelnemen aan losse groepsworkshops. In deze groepstrainingen oefenen we dan met die onderdelen waarbij een groepssetting waarde kan toevoegen. 

Voor de volgende online trainingen zijn er aanvullende groepsworkshops:

‘Vol Vertrouwen Je Puppy Opvoeden’ – puppy workshops om je puppy te leren omgaan met afleiding.

‘Leer Samenwerken Met Je Hond’ – workshops per onderwerp; lopen aan de lijn, hierkomen. 

Je krijgt automatisch bericht over de mogelijkheden van aanvullende groepsworkshops na aanmelding voor een online training. 

Momenteel vinden er geen groepstrainingen plaats ivm met de huidige covid-maatregelen. 

Heel graag tot ziens in één van mijn trainingen! 

Heb je nog vragen? Bel, mail of stuur me een appje, ik denk graag even met je mee. 

sandra@caniconnect.nl

06-20953847