Wil je mij helpen met het invullen van deze enquête?

Wat fijn dat je even de tijd neemt om deze enquête in te vullen. Dank je wel!

Ik heb al heel veel reacties mogen ontvangen en ben vooral nog erg benieuwd naar de input van mensen die binnenkort een pup in huis krijgen of een pup/ jonge hond tot maximaal 1 jaar oud hebben.

Ik ben Sandra van Hulten en eigenaar en trainer / gedragsbegeleider bij Cani-Connect Hondengedragscentrum. Ik ben zo’n 12 jaar geleden gestart met het opzetten van mijn eigen hondenschool. Eerst in Rotterdam en sinds 5 jaar zijn we gevestigd in IJsselstein (bij Utrecht). Op dit moment ben ik bezig om een online programma te ontwikkelen zodat ik de ervaring die ik de afgelopen 12 jaar heb opgedaan met nog meer mensen kan delen. Halverwege dit jaar zal het eerste online programma starten. Daarin begeleid ik jou en je puppy in de eerste cruciale 4 maanden samen.

Om dit (en toekomstige :-)) online programma, maar ook onze andere diensten zo goed mogelijk en nog beter af te stemmen op onze klanten, heb ik je hulp nodig. Dus, heb jij een hond of pup dan ben ik heel nieuwsgierig naar je antwoorden. Ook als je overweegt een hond in huis te nemen, kun je me helpen door de vragen in te vullen.

Het eerste deel van de vragenlijst gaat over jou als persoon. Hoe beter we het baasje, de eigenaar van de hond kennen, hoe beter we hem of haar kunnen helpen. We vinden het natuurlijk fijn als je alle vragen in wil vullen, maar voel je niet bezwaard om vragen over te slaan als je die informatie niet met ons wil delen.

Het tweede deel van de vragenlijst gaat over je puppy of hond. De eerste vragen kun je ook beantwoorden als je de intentie hebt om een hond aan te schaffen, als je er over bent aan het nadenken. Een deel van deze vragen zijn voor mensen die daadwerkelijk de pup of hond al in huis hebben. Als dat (nog) niet het geval is, sla die vragen  dan gewoon over.

Als dank ontvang je de komende maand een leuke verrassing per email van me, afgestemd op je hond (of de hond op komst). Vergeet niet je email adres achter te laten, zodat ik de verrassing naar je toe kan sturen.

Nu een aantal vragen over je (toekomstige) hond

Heb je al een hond of pup in huis?

dit veld niet invullen s.v.p.