Gratis Info avond Pup-Up

Alles wat je moet weten als je een puppy hebt of binnenkort krijgt.

“Mijn pup wil niet lopen. Totdat we richting huis gaan, dan trekt hij enorm aan de riem. Hoe moet ik hiermee omgaan?”

“Als ik ‘auw’ zeg en hem negeer als hij in mijn handen bijt, gaat hij alleen maar harder bijten of begint naar me te blaffen en bijt in mijn kleren.”

“Ik ga met hem naar buiten om hem te laten plassen, maar dan doet hij de hele wandeling niets. Als ik dan binnenkom, plast hij vaak al na een paar minuten toch in huis…aargh!”

“Af en toe lijkt het wel alsof mijn puppy een soort Gremlin is. Hij krijgt een soort waas voor zijn ogen en wordt heel wild. Hij bijt dan, gromt en blaft en is niet te corrigeren.”

“Als ik buiten met hem loop, vliegert hij van links naar rechts, trekt hij aan de lijn en eet ook nog eens alles van straat.”

Er is heel veel informatie op internet te vinden over de opvoeding van je puppy. En mensen op straat geven ook voortdurend goedbedoelde adviezen. En dan is er nog je buurvrouw. En een kennis die ook een hond heeft…

Voor jou als puppy-baasje wordt het er echter niet eenvoudiger op. Welk advies moet je nu opvolgen? Wat werkt er voor jouw puppy? Je hebt geen tijd om alle adviezen uit te proberen. Bovendien wordt je probleem daar gegarandeerd groter van, als je allerlei adviezen door elkaar heen gaat toepassen! Je kunt je pup maar één keer opvoeden en dat moet je meteen goed doen!

De tips en adviezen zijn vaak erg algemeen, waardoor ze nét níet werken. Bovendien geven ze vaak geen antwoord op je aanvullende vragen: “en wat als…?”, “maar dan doet hij dit…?”

Of nog erger…verkeerd geïnterpreteerde of toegepaste adviezen kunnen het probleem groter maken in plaats van oplossen.

Op deze avond gaan we uitgebreid in op alle puppy-probleempjes waarvoor je WEL echte oplossingen krijgt.

Deze informatie avond is voor alle (toekomstige) puppy eigenaren die goed voorbereid aan het puppy-avontuur willen beginnen.

Ideaal is om de informatie avond al te volgen voordat je de pup in huis krijgt. Maar ook als je je pup al een paar weken in huis hebt, zul je nog veel bruikbare informatie uit de avond kunnen halen.

Reactie van een deelnemer: Ik vond het een hele nuttige avond, bedankt daar voor. Jullie wisten precies alles te vertellen waar ik aan dacht. Super fijn! Ik ben ook blij dat ik deze avond al geweest ben, voordat onze pup komt.”

Je krijgt uitgebreid uitleg en praktische tips over onder andere deze puppy-zaken:

  • Hoe wordt je pup zo snel mogelijk zindelijk?
  • Socialiseren van je pup, hoe doe je dat goed?
  • Hoe ga je om met vreemde honden?
  • Voeding en verzorging van je pup
  • Bijtgedrag
  • Castreren / steriliseren
  • Communicatie met je pup, hoe leer je hem en hij jou het snelste begrijpen?
  • Vaccinaties en titerbepaling

Praktische informatie

Deze info avonden hebben we vervangen voor een online webinar, deze kun je via internet vanuit huis volgen. Klik hier om je op te geven >>>