06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

De hondengedragskalender – 365 dagen aan inzicht, inspiratie, motivatie én stap voor stap oefeningen

Ontdek de geheimen van het gedrag van jouw hond en blijf geïnspireerd en gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan!

Deze kalender biedt je 365 dagen lang iedere dag een kleine portie inzicht, achtergrondinformatie, kennis, verdieping, stof tot nadenken, inspiratie, motivatie én iedere maand een stapsgewijze oefening om beter met jouw hond te leren samenwerken.

De hondengedragskalender is geschikt voor alle hondenbezitters, van beginner tot expert. Of je nu al jaren een hond hebt of net een nieuwe puppy in je huis hebt verwelkomd. 

Haal het beste uit jouw relatie met jouw hond met de online hondengedragskalender

Ben jij een leergierige hondeneigenaar en wil jij je kennis over honden en hun gedrag regelmatig bijschaven?

Vind jij het leuk om te blijven leren over de taal van de hond, hoe hij met jou en met andere honden communiceert, over leiderschap, trainingsachtergronden en bijvoorbeeld over effectiever gebruik van beloningen?

u

Maar… Zie je door de bomen het bos niet meer omdat je zoveel verschillende meningen en adviezen tegenkomt? In plaats van  geïnspireerd en gemotiveerd wordt je er alleen maar gefrustreerd en onzeker van. Bovendien kost het je heel veel tijd!

s

Met de huidige ontwikkelingen is het van groot belang dat je weet waar de informatie vandaan komt en niet zomaar ieder willekeurig advies of filmpje opvolgt. Dat kan zelfs schadelijk zijn voor je hond!

En herken je dit? Je vindt het leuk om te trainen met je hond en hem leuke nieuwe dingen aan te leren, soms gewoon voor de fun en soms heel nuttig en praktisch. Maar het komt er maar (te) weinig van en dat vind je eigenlijk wel jammer.

Je mist de inspiratie (wat is nu leuk om je hond te leren?) én je mist een duidelijk plan en heldere instructies hoe je dat dan het beste stap voor stap aan kunt pakken. Daardoor heb je er al snel geen zin meer in.

Of je wordt opgeslokt door de waan van de dag. Voor je het weet is er weer een dag (en een week!) voorbij en zijn die paar extra oefenminuten die je je had voorgenomen er weer bijin geschoten. Zou een steuntje in de rug, een stok achter de deur, een dagelijkse kleine motivatie-boost dan niet fijn zijn?

Wat is de online hondengedragskalender?

Deze kalender is niet zomaar een hulpmiddel of zomaar een training.

Deze dagelijkse gids met inzicht, inspiratie en motivatie is speciaal afgestemd op serieuze hondenbezitters zoals jij. 

Die, ondanks hun drukbezette leven, wat meer diepgang willen over “wat erachter zit”. (En die begrijpen dat ze met die kennis het verschil kunnen maken tussen “een leuk trucje” en een goed aangeleerde vaardigheid waar ze, als het nodig is, betrouwbaar op kunnen terugvallen.) 

Baasjes die het ook belangrijk én leuk vinden om mét hun hond aan de slag te gaan (met leuke en nuttige oefeningen) en die op zoek zijn naar een leidraad, houvast, structuur om daarbij te helpen.

De hondengedragskalender = 365 hapklare brokjes aan inzicht, inspiratie en motivatie

Met de hondengedragskalender ontvang je 365 dagen lang elke dag een kleine portie deskundig advies, inzichtelijke tips en praktische stappen om het gedrag van je hond te verbeteren en jullie band te versterken. 

Wat krijg je?

Dagelijkse Inzichten: Ontvang elke dag een wijze les, een gedragstip of een trainingsmethode. Over de taal van de hond, hoe hij leert, leiderschap en nog veel meer.

Doe mee met de oefening van de maand: Stapsgewijs doorlopen we iedere maand één oefening samen in de community. Van het aanleren van “los” tot deurtraining tot speelgoed opruimen tot ontspannen aan de lijn leren lopen. Je kunt vragen stellen, video’s delen en van en met elkaar leren in de community. (En als je geen behoefte hebt aan “samen” volg je de stappen van de oefening van de maand natuurlijk ook gewoon zelfstandig.)

w

Deel ervaringen en praat mee: In de eigen besloten community (geen Facebook nodig) leer je van en met elkaar door ervaringen, tips en succesverhalen uit te wisselen en met elkaar “mee te kijken”.

Eenvoudige uitvoering: Simpele, praktische oefeningen en tips die naadloos in je dagelijkse routine passen.

Terugkerende veelbesproken thema’s: Zoals bv de wandelwoensdag waarbij er iedere week een tip, oefening of inzicht aan bod komt gerelateerd aan wandelen met je hond (trekken ad lijn, loslopen en hierkomen, enz). En in de maandag-mini-masterclasses krijg je iedere week een stukje verdieping over een hondengedrag of trainingsonderwerp. 

Een héél jaar rond. Meld je aan voor de volledige kalender en doe een héél jaar mee. 

Of per losse maand. Je kunt ook één losse maand (of meerdere als je wilt) meedoen.

Overal te bekijken. Dagelijks komt er nieuwe content beschikbaar in de leeromgeving (waar ook een app van is). Na vrijkomen is deze dagelijkse content daarna nog minimaal 1 maand terug te kijken.

Tijd genoeg om in je eigen tempo ermee aan de slag te gaan. Je kunt de kalendertips en oefeningstappen van de huidige maand bekijken én ook die van één voorgaande maand. Je hebt dus altijd tijd genoeg om tips en oefeningen in je eigen tempo te volgen, ook als je een keer iets mist.

l

Inschrijven voor de hondengedragskalender kan iedere laatste paar dagen van de maand. De inschrijving is iedere maand geopend vanaf de 25e tot en met de laatste dag vd maand. Inschrijving net gemist? Meld je aan voor de wachtlijst. Ik stuur je dan een herinnering zodra de inschrijving weer open gaat.

Voor nieuwe aanmeldingen start de kalender op de 1e dag van de eerstvolgende maand. Schrijf je je in in januari, dan start voor jou de kalender (of je losse maand) op 1 februari, schrijf je je in in de maand april, dan start voor jou de kalender op 1 mei, enz.

Waarom de Cani-Connect online hondengedragskalender kiezen:

Onze kalender draait niet alleen om het trainen van je hond – het draait om het bevorderen van meer inzicht in (het gedrag van) je hond, een dieper begrip en het creeëren van een (nog) betere band met je hond. 

We hebben deze kalender samengesteld zodat elke dag behapbare nieuwe inzichten en positieve veranderingen brengt, waardoor training zowel voor jou als voor je harige vriend plezierig wordt en jullie band sterker.

Een héél jaar lang of per losse maand.

Zo krijg je een gelukkige hond die zich goed gedraagt, die het leuk vindt om goed naar je te luisteren én heb je meer plezier samen :-).

Inclusief “de oefening van de maand”

In de ‘oefening van de maand’ gaan we aan de slag met één van de oefeningen uit het online leerplatform. 

 • In “de oefening van de maand” doorlopen we samen stap voor stap één oefening. 
 • Gedurende die maand krijg je toegang tot de uitgebreide stap voor stap beschrijving en bijbehorende instructievideo’s. 
 • Ook zal ik je helpen met voorbeelden over hoe je deze oefening kunt toepassen in dagelijkse situaties.
 • En dat niet alleen, in de eigen online community op het platform kun je vragen stellen, elkaar helpen en motiveren en zelfs je trainingsvideo’s delen zodat we met je mee kunnen kijken en advies kunnen geven. 

Je krijgt dus niet zomaar een stappenplan maar ook nog eens een maand lang begeleiding zodat het écht gaat lukken. 

De komende maanden in de hondengedragskalender

Onder andere de volgende onderwerpen/ oefeningen komen aan bod:

De oefening van de maand Maart:

Aanleren “plaats” 

Hoe leer je je hond om naar zijn plaats te gaan én daar te blijven.

Sneak peek voor Maart:

In Maart komen, naast de oefening van de maand, oa de volgende onderwerpen aan bod:

 • Wat heeft stoppen met roken te maken met het trainen van je hond?
 • Misschien wel de meest gemaakte fout bij het opvoeden en trainen,
 • Als je hond niet zo van voertjes houdt,
 • Wat wil je liever? Een hond die direct komt als je hem roept? Of een hond die je (bijna) nooit hoeft te roepen?
 • Is een hond die kwispelt altijd blij?
 • Verschil tussen beloNen en beloVen
 • Fun met je hond 
 • en meer…

Oefeningen die de komende maanden ook nog aan bod komen:

Aandachtsoefeningen, blaffen naar dingen die je hond hoort of ziet, een betrouwbare blijf-oefening, voordeurtraining, niet opspringen, handsturen, speelgoed opruimen, en meer.

Onderwerpen die de komende maanden ook nog aan bod komen:

 • Wat je wél en vooral niet moet doen als je hond bang is voor iets,
 • het ideale speelgoed voor je hond,
 • de delete-knop voor ongewenst gedrag,
 • wat stoppen met roken en de navigatie van je auto te maken hebben met hondentraining,
 • gebruik van beloningen en wat als je hond niet zo van voertjes houdt,
 • op hoeveel manieren je hond kan kwispelen,
 • nieuwe uitvindingen en hypes,
 • boek-reviews,
 • fun-inspiratie,
 • mythes in hondenland
 • en nog véél meer…

Inschrijven voor de hondengedragskalender kan iedere laatste paar dagen van de maand.

 • De inschrijving is iedere maand geopend vanaf de 25e tot en met de laatste dag vd maand.
 • De kalender start voor jou dan op de 1e dag van de eerstvolgende maand.
 • In januari kun je aanmelden voor februari, in februari kun je aanmelden voor maart, enz.  

Je kunt je weer inschrijven vanaf de 25e, over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inschrijving net gemist?

Meld je alvast aan als gratis lid.

 • Je krijgt toegang tot de voorbeeldweek van de hondengedragskalender.
 • Je krijgt, geheel vrijblijvend en zonder je betaalgegevens te hoeven achterlaten, een gratis 7-daagse proefperiode van het membership waarbij je alvast een kijkje kunt nemen op het online leerplatform. 
 • Je ontvangt een herinnering zodra de inschrijving voor de kalender weer open gaat.

Dit is wat klanten zeggen

Ik ben helemaal fan van jouw lessen omdat je ze in van die mooie hap-klare brokjes hakt .

Heel fijn ook al die video’s met ondertiteling en terugblikken en slow motion zodat je goed kunt zien wat er gebeurt. Echt een compliment. Ik heb zelden zo’n goede cursus gezien.

Ik heb al de nodige online trainingen gevolgd, waaronder ook ***. Jouw training vind ik beter, oa omdat je ook ingaat op wat te doen als het even niet gaat zoals bedoeld of gepland. Waardevolle informatie, die ik destijds elders heb gevraagd maar nooit gekregen en mij en mijn hond Bruno een hoop gedoe had gescheeld.

Je kennis en deskundigheid van en over honden, staat bovenaan! Ik vind dat jij heel goed kan observeren, autonoom kan denken en dat je leerstof helder overbrengt.

“Ik vond het online bezig zijn echt heel fijn. Ik kon op mijn eigen tempo en wanneer ik wilde aan de slag. 

Ik vind dat ik nu veel meer begrijp waarom ik een handeling doe.

Ik heb geleerd te luisteren en te kijken naar mijn hond, oftewel ik leer de lichaamstaal lezen.

“Onwijs boeiend onderwerp! Dank je wel en tot de volgende.”

“Super leerzaam weer!!

Je hele manier van kijken naar de hond vind ik heel mooi en super leerzaam.

Heb ook al dingen kunnen toepassen. En eigenlijk is er al verbetering zichtbaar waar het gaat om het eten van hondenpoep. Dat gebeurt nog steeds, maar is wel echt minder en dat zie ik nu je daar vanavond op attendeerde (die 2% voor het 80% kan zijn).

Heel waardevol, dank je wel!”

Joyce

Ontdek de geheimen van het gedrag van jouw hond en blijf geïnspireerd en gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan!

Over Sandra

Mijn naam is Sandra van Hulten, oprichter, trainer en gedragsdeskundige bij Cani-Connect.

Meer dan 16 jaar geleden ben ik Cani-Connect gestart omdat ik veel baasjes zag die hun droom over een onvoorwaardelijk  maatje in rook zagen opgaan.

Onbegrip, verkeerde voorlichting en miscommunicatie kunnen leiden tot verkeerde verwachtingen, frustratie en verdriet.

Ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om wél die superrelatie met je hond op te kunnen bouwen en het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Zonder dwang, intimidatie of fysieke correcties maar door je hond te leren begrijpen.

“In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. 

Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”