06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Puppycursus IJsselstein

Voor serieuze baasjes die hun puppy willen leren begrijpen en willen bouwen aan een super-relatie met hun puppy!

Je leert hoe je je puppy opvoedt en traint tijdens die eerste cruciale puppyperiode. Zo kan jouw puppy zich ontwikkelen tot dat betrouwbare maatje waar je van droomt!

  • 8 Puppy groepscursus op de hondenschool in IJsselstein (Ut).
  • Trainen op een veilig omheind trainingsveld en als het weer slecht is in de binnenruimte.
  • Leuke en praktische oefeningen.
  • Je leert “hoe zo’n hondje nou precies werkt”.
  • Tijd om vragen te stellen.
  • Je kunt iedere week instromen (mits er plek is).
  • Kleinste groepen in de regio, max 4 pups.

  Er zijn puppylessen op:

  Dag en tijd:Instromen kan vanaf:
  Vrijdag om 10:15u9 aug
  Zondag om 9:00udirect
  Zondag om 9:45u1 sept

  of lees verder voor uitgebreidere informatie…

  Neem jij de opvoeding van je puppy serieus en wil je het graag goed doen?

  Ben je de dagen (of weken) nog aan het aftellen en je aan het voorbereiden op zijn komst?

  Of is voor jou het wachten eindelijk voorbij en heb je je puppy sinds kort in huis?

  Je hebt er natuurlijk superveel zin in om aan deze puppy-opvoed-reis te beginnen.

  Maar… ik kan me ook voorstellen dat je het superspannend vindt.

  Want…

  Hoe zorg je er nu voor dat jouw puppy zich kan ontwikkelen tot dat betrouwbare maatje waar je van droomt.

  Zodat je straks een hond hebt …

  N

  waar je trots op kunt zijn en die je met een gerust hart overal mee naartoe kunt nemen,

  N

  een maatje voor het leven  en een sterke band met je hond,

  N

  een hond die echt deel uitmaakt van je gezin,

  N

  waar je heerlijke ontspannen en onbezorgde wandelingen mee kunt maken.

  Je realiseert je maar al te goed dat de puppy periode een hele belangrijke periode is en die wil je niet verpesten 

  Daarom ben je op zoek naar een goede cursus waarin je méér leert dan alleen maar trucjes of achter voertjes aanlopen.

   

  Je wilt leren om je puppy te begrijpen, zodat je hem beter leert lezen en beter begrijpt wat hij van jou nodig heeft om zich goed, ontspannen en veilig te voelen.

  Als je begrijpt “hoe zo’n puppy werkt” is het natuurlijk ook veel gemakkelijker, logischer en leuker om hem nieuwe dingen te leren en weet je bovendien wat je kunt doen als het een keer niet meteen gaat zoals je had bedacht. 

  JIJ als baasje moet dus eigenlijk het meeste leren 😉  

  Als jij weet wat en hoe je dat het beste kunt doen, kun je jouw puppy op de juiste manier begeleiden.

  SÚPER belangrijk want de ervaringen die je opgroeiende pup in die eerste periode opdoet en wat hij dan leert, bepalen voor een groot deel zijn gedrag als volwassen hond.

  Nú leg je het fundament voor een gehoorzame, sociale en stabiele hond die zich ontspannen en veilig voelt in onze mensenwereld. 

  Ik help je graag je puppy Opvoeden én Trainen

  Doordat ik al meer dan 16 jaar baasjes begeleid bij het opvoeden en trainen van hun pup weet ik precies wat jij nodig hebt om jouw puppy op te voeden tot die hondenvriend waar je van droomt. 

  Want naast dat het superleuk is om een puppy op te voeden, kan het ook behoorlijk pittig zijn. 

  Dat schattige bolletje wol kan er al binnen een paar dagen voor zorgen dat jij met je handen in het haar komt te zitten en je radeloos, verdrietig, onmachtig en gefrustreerd gaat voelen. 

  Ik wil er alles aan doen om dat te voorkomen en je helpen om zoveel mogelijk van hem te kunnen genieten!

  Honderden baasjes heb ik al geholpen die het, net als jij, zo graag goed willen doen en willen kunnen genieten van hun puppy nu en hun volwassen hond later.

   

  Alle kennis, achtergrondinformatie én oefeningen die je daarvoor nodig hebt worden behandeld in de lessen van de Puppycursus in IJsselstein

  Puppycursus op de hondenschool in IJsselstein

  Op de hondenschool hebben we de beschikking over een veilig omheind eigen trainingsveld én een binnenruimte (zodat lessen ook in de winter en bij slecht weer gewoon door kunnen gaan).

  Géén “zit”, “pootje” en “af” lessen maar je puppy leert “life skills”

  T

  Ik ben ervan overtuigd dat JIJ als baasje het meeste moet leren. Leren om je puppy te lezen en begrijpen hoe hij kijkt naar de wereld. Als je eenmaal begrijpt “hoe zo’n hondje nou precies werkt…” dan is het aanleren van allerlei “trucjes” een stuk eenvoudiger.

  R

  In de lessen focussen we daarom niet op oefeningen zoals “zit” en “pootje geven” maar leer je wat je puppy écht nodig heeft.

  We gaan uitgebreid aan de slag met oefeningen die ervoor dat je meer controle krijgt over het gedrag van je pup en je hem beter kunt begeleiden in allerlei dagelijkse situaties. Zodat je meer leuke dingen met hem kunt doen en hem stap voor stap meer vrijheid kunt geven. 

  We oefenen bijvoorbeeld …

  N

  samen met je puppy ontspannen wandelen (omdat je hond niet meer trekt aan de lijn en je hem los kunt laten lopen omdat je weet dat hij komt als je hem roept). 

  N

  rustig een praatje maken met iemand onderweg of je puppy meenemen op bezoek of naar een restaurant omdat je puppy heeft geleerd op dit soort momenten “gewoon” rustig te wachten.

  N

  niet zomaar op andere mensen en dieren af te stormen maar, na toestemming, andere mensen en/of honden op een rustige manier te begroeten.

  We oefenen dit soort dingen ook met behulp van de andere puppy’s en hun baasjes in allerlei leuke en leerzame praktijk-oefen-afleiding-situaties. 

  w

  Daarnaast kun je tijdens de lessen natuurlijk al je vragen stellen en kijk ik met je mee.

  Ook is er ruimte voor begeleide speel-interactie momenten tussen de pups onderling. De pups worden hierin deskundig begeleid zodat het de socialisatie ten goede komt. 

  }

  De puppylessen zijn in de ochtend, dat is het beste tijdstip voor je puppy. (Veel beter dan een avond-les wanneer je puppy toch al moe is van de prikkels van die dag.)

  Naast alle oefeningen en adviezen die je in de puppycursus zult krijgen, krijg je ook tijdelijk toegang tot het puppy-opvoed-gedeelte in het online leerplatform van Cani-Connect.

  Daar vind je héél veel achtergrondinformatie over het opvoeden van je puppy lezen (over de eerste dagen, het zindelijk maken, omgaan met bijtgedrag, rust en ritme en nog véél meer).

  Praktische informatie

  • De puppycursus bestaat uit 8 lessen op 8 aaneengesloten weken (vakanties uitgezonderd)
  • Er zijn puppylessen op vrijdagochtend om 10:15u en op zondagochtend om 9:00u en om 9:45u. Na je aanmelding kun je je voorkeursdag opgeven. (Actuele beschikbaarheid staan bovenaan en iets verder naar beneden op deze pagina.)
  • In de zomervakantie zijn er geen lessen van ma 15 juli t/m zo 4 aug. De overige weken is er gewoon les! Mocht je zelf andere weken niet aanwezig kunnen zijn, kun je die lessen later inhalen. 
  • De groepslessen worden gegeven op de hondenschool in IJsselstein (Ut)
  • De groepslessen zijn instroomlessen wat inhoudt dat je iedere week kunt starten
  • Er kunnen maximaal 4 pups meedoen per groep. 
  • De lessen zijn geschikt voor puppy’s in de leeftijd van 8 tot 16 weken. (Dit betreft de startleeftijd.) Is je puppy ouder, klik dan hier en kies een andere training die beter aansluit.
  • Je mag met meerdere mensen uit het gezin deelnemen aan de lessen.
  • De prijs van de puppycursus is €197,-

  Beschikbaarheid puppycursus, wanneer kun je starten

  Er zijn puppylessen op:

  Dag en tijd:Instromen kan vanaf:
  Vrijdag om 10:15u9 aug
  Zondag om 9:00udirect
  Zondag om 9:45u1 sept

  De groepslessen zijn instroomlessen wat inhoudt dat er geen vaste start en eind data zijn maar dat je iedere week kunt starten (mits er plek is). 

  Hierboven vind je een overzicht vanaf wanneer je in kunt stromen bij de puppylessen. In het overzicht staat de eerst beschikbare instroomdag vermeld. Later starten kan ook. Komt je puppy over een paar weken (of maanden) pas? Meld je dan wel alvast aan. Zo ben je verzekerd van een plekje op jouw voorkeursdag. Na je aanmelding kun je de gewenste lesdag en startdatum doorgeven.  

  Meld je nu aan en reserveer een plek voor jouw puppy

  Wat de deelnemers zelf zeggen; 

   

  “Beste Sandra,

  Ik wil je even laten weten dat wij bijzonder veel leren van jouw cursus materiaal. Dank  voor je mooie cursus, we genieten daardoor nog meer van onze Iska.“

  Beertje en GertJan, baasjes van Iska

  Nog niet alles door kunnen nemen, maar petje af! Zeer uitgebreid, zeer duidelijk, alles waar je mogelijkerwijs tegen aan kunt lopen komt naar mijn idee aan bod.

  Ik ben deze cursus gaan doen voor nieuwe pup van mijn ouders. Omdat ie drukker lijkt dan alle vier de honden die we eerder hebben gehad.

  Fijn om sommige vastgeroeste clichés zoals roedelgedrag en dominantie los te kunnen laten en best wel makkelijke dingen aan te leren die al vrij snel rust lijken te geven.

  Ik ga zeer geïnteresseerd verder voorlopig met je interessante cursus! Bedankt!!”

  Yildiz

  “We hebben nu bijna een maand onze pup in huis. Noor is een leukerd! Maar er valt ook een heleboel te leren en ontdekken voor onze pup en voor ons.

  We volgen daarom een online puppy cursus bij Cani-Connect van Sandra. Fijn om op eigen tijd alle filmpjes en uitleg te kunnen zien en volgen, aangevuld met heel praktische oefeningen. 

  En ook nog eens wekelijks een zoom-meeting waarin je al je vragen kunt stellen en ook nog leert van andere mensen met een pup. Je kunt de online cursus aanvullen met workshops op locatie.

  Echt een aanrader!“

  Gonny, baasje van Noor

  Duidelijk, gestructureerd, goede opbouw, persoonlijk. 

  We vinden de vvjpo cursus zeer fijn en ervaren het als zeer goed, goed onderbouwd, duidelijke visie en heel veel goede adviezen. Tips waar we gelijk mee aan de slag kunnen, met de dingen waar we tegen aan lopen.

  Het is heel goed opgebouwd, je krijgt goede persoonlijke aandacht en antwoord op je eigen vragen waar je op dat moment tegenaan loopt. 

  Manon, baasje van Billie

  “Graag maak ik gebruik van je uitnodiging om je een app te sturen.

  We zijn héél blij met alle puppy info. Helder verwoord en alles is goed te vinden.

  Vooral het stuk over bijtgedrag is helpend op dit moment en geeft inzicht. Het gaat echt over onze Sari.”

  Anoniem, baasje van Sari

  Ga jij je puppy binnenkort ophalen?

  Wacht niet totdat je je puppy hebt opgehaald maar meld je nú alvast aan. Zo ben je verzekerd van een plekje in de cursus als je pup er eenmaal is. 

  Twijfel je nog of heb je nog vragen?

  Bel, mail of app me.

  Ook als je een keer bij een les wilt komen kijken! Je bent van harte welkom.

  Stuur een mailtje naar sandra@caniconnect.nl of bel of app naar 06-20953847.  

  Over Sandra

  Mijn naam is Sandra van Hulten, oprichter, trainer en gedragsdeskundige bij Cani-Connect.

  Meer dan 16 jaar geleden ben ik Cani-Connect gestart omdat ik veel baasjes zag die hun droom over een onvoorwaardelijk  maatje in rook zagen opgaan.

  Onbegrip, verkeerde voorlichting en miscommunicatie kunnen leiden tot verkeerde verwachtingen, frustratie en verdriet.

  Ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om wél die superrelatie met je hond op te kunnen bouwen en het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

  Zonder dwang, intimidatie of fysieke correcties maar door je hond te leren begrijpen.

  “In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. 

  Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.”

  “Ik ben er erg blij mee tot nu toe. We starten met de puppy cursus als ons hondje 1 a 2 weken bij ons is, maar ik was juist op zoek naar wat extra handvaten over die eerste twee weken. (Hoe laten we onze pup zo goed mogelijk wennen bij ons thuis en voorkomen we dat we ‘verkeerde’ dingen aanleren? En hoe kun je door de bomen het bos blijven zien met alle informatie die er te vinden is over het opvoeden van je pup.)

  Onze puppy komt pas over 4 weken bij ons, maar ik vind het in de voorbereiding wel lastig dat er zo veel meningen zijn en dat er niet altijd wordt uitgelegd waarom bepaalde tips worden gegeven als je online zoekt naar informatie. Ik heb de eerste module van jullie online training nu doorlopen en vind dat de achtergrond van tips/adviezen hierin heel goed uitgelegd worden. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik veel beter begrijp waarom bepaalde dingen worden geadviseerd en het daarom ook beter zelf kan toepassen.

  Kortom een heel tevreden klant hier die de laatste weken aftelt tot onze puppy bij ons komt.”

  Yoni, baasje van Dibs