06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Vanaf 1 mei tot en met 31 augustus 2016 ben ik met zwangerschapsverlof.

Een groot deel van de lessen gaat gewoon door tijdens deze periode.

Voor vragen en contact in deze periode zie het overzicht hieronder voor de verschillende cursussen en periodes.

Trainingen die gewoon doorgaan:

De volgende lessen en cursussen worden overgenomen door mijn collega Jacqueline en zullen gedurende deze periode, met uitzondering van een korte periode in de zomervakantie, gewoon doorgaan:

 • Puppy start-up
 • Puppycursus compleet
 • Basiscursus samenwerken
 • Vervolglessen
 • Info avond pup-up
 • Theorieworkhop hondse zaken
 • Speeluur kleine honden

Voor vragen over bovenstaande trainingen:

Van 1 mei t/m 18 mei 2016:

Stuur een email naar sandra@caniconnect.nl. Ik zal je vraag per email beantwoorden of, indien nodig, telefonisch contact met je opnemen. Vermeld ajb je telefoonnummer in de email. Mogelijk duurt het iets langer dan normaal voordat we op je email reageren.

Van 19 mei t/m 4 juli 2016:

Stuur een email naar jacqueline@caniconnect.nl. Zij zal je vraag per email beantwoorden of, indien nodig, telefonisch contact met je opnemen. Vermeld ajb je telefoonnummer in de email. Mogelijk duurt het iets langer dan normaal voordat we op je email reageren.

Van 5 juli t/m 24 juli 2016:

Vakantie. We zijn helemaal gesloten en er zijn geen lessen. Jacqueline is niet bereikbaar per email en/of telefoon en ik zal slechts zeer sporadisch emails lezen en/of beantwoorden. Houd er rekening mee dat je email pas gelezen wordt vanaf 25 juli.

Van 25 juli t/m 31 augustus 2016:

Stuur een email naar sandra@caniconnect.nl. Ik zal je vraag per email beantwoorden of, indien nodig, telefonisch contact met je opnemen. Vermeld ajb je telefoonnummer in de email. Mogelijk duurt het iets langer dan normaal voordat we op je email reageren.

Trainingen die weer starten vanaf september 2016:

De hieronder genoemde trainingen zullen vanaf september 2016 weer starten.

Voor alle vragen hierover kun je een email sturen naar sandra@caniconnect.nl. Vragen en aanmeldingen zijn deze gehele periode welkom. Vanaf 1 augustus zal ik ze in behandeling nemen en, indien nodig, contact met je opnemen.

 • Privétraining
 • Reactieve honden
 • Balans & Behendigheid
 • Speuren
 • Indrukmakers
 • Gehoorzaamheid
 • Workshop ‘Spel of strijd?’
 • ‘Do you speak dog?’
 • Gedragstherapie