06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Cane corso Riva volgde de puppycursusR. Paay en A. Hoogendoorn :

“Riva heeft de basiscommando’s geleerd zoals: zit, af en plaats en uiteraard het luisteren naar zijn naam. Het blijven luisteren naar deze commandos tijdens afleiding is de volgende (lastige) stap. Belangrijk hierbij is het contact blijven houden met de baas.

De eerste lessen vinden plaats bij de eigenaren en pup thuis. Dit was voor ons een van de redenen om voor Cani-Connect te kiezen. Niet alleen de pup moet training hebben, eigenlijk is het meer een training voor de eigenaren hoe om te gaan met hun pup en het gedrag ervan te lezen. Dat dit in een voor de pup vertrouwde omgeving plaats vindt zonder extra afleiding is erg prettig.

Tijdens de lessen wordt er op een speelse manier getracht de pup bepaalde gedragspatronen aan te leren. Dit door middel van het belonen van het gewenste gedrag. Dit kan ook door middel van spelletjes.

De groepslessen op de buitenlocatie worden gegeven met een beperkt aantal honden, buiten is er al afleiding genoeg. Doordat de groep niet te groot is is er voldoende tijd voor persoonlijke aandacht.”

 

Nog een verhaal lezen >>>