06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

“Wij kregen Tofu toen zij 2.5 jaar was. Een druk, onzeker hondje uit het asiel wat al veel baasjes gezien had. Bij deze baasjes was het mis gegaan, ze had gebeten en was te onhandelbaar. Na een aantal maanden ging het bij ons ook mis, ze beet en gromde vaak, wij raakten gefrustreerd en er was veel stress in huis. Een groepstraining werkte niet, dit was veel te stressvol voor Tofu en voor ons.

Op internet zijn we gaan zoeken naar een gedragstherapeut die ons kon helpen om de band weer te versterken en om ons te leren hoe wij de beste baasjes voor Tofu konden worden. De belangrijkste reden waarom wij voor Sandra kozen was dat zij aan huis kon komen en er veel positieve verhalen op de site van Cani Connect stonden.

Wat wij fijn vonden was dat Sandra rustig overkwam en er niet direct van uit ging dat zij wel even al onze problemen op kon lossen maar eerlijk aan gaf dat dit veel tijd en aandacht zou kosten. Hierdoor wisten wij meteen waar we aan toe waren. We kregen praktische tips en ook de documenten die wij kregen waren zeer waardevol. Er stond zoveel in wat we nog niet wisten! De rust kwam weer terug en dit deed Tofu zienderogen zoveel goeds, en ons dus ook.

Het meest hebben wij geleerd van haar lichaamstaal, nu kunnen wij zien wanneer zij zich niet op haar gemak voelt en kunnen we daar op inspelen. Dit heeft onze band met haar echt versterkt. We blijven hard werken maar hebben nu het idee dat Tofu net zo blij met ons is als wij met haar!”
Yoeri en Steffi.

Hond Tofu kreeg gedragstherapieNog een verhaal lezen? >>>