06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Hond uit het buitenland heeft  privelessen gevolgdFamilie Laurens:

“Rakker is in april 2010 bij ons gekomen. Hij moest heel veel leren en afleren. Het liefst deden we dat in onze eigen omgeving.

Al snel bleek dat hij hele slechte ervaringen met andere honden had. Dit werd bevestigd door diverse littekentjes in zijn nek en op zijn oren.

Na wat zoeken op internet kwamen we bij Cani-Connect terecht. Het sprak ons erg aan dat les aan huis mogelijk was. Al snel hadden we een afspraak met Sandra.

Al bij de eerste les werden er goede resultaten met Rakker geboekt. Hij is ook heel leergierig. Dit zorgde ervoor dat zowel wij als Rakker er schik in hadden om te trainen. Elke les was anders. Dit kwam omdat wij Rakker steeds beter leerde kennen en hij zich ook steeds meer op zijn gemak begon te voelen bij ons thuis, waardoor hij soms dingen deed die wij liever niet hadden. De volgende les werd daarop ingespeeld.

Heel fijn was ook dat wij na iedere les een verslag kregen van Sandra, waarin nogmaals werd aangegeven hoe wij met bepaald gedrag om konden gaan.

Al met al heel leerzaam. Wij waren gewend puppies op te voeden, maar een ouder hondje, met onbekende achtergrond, vraagt toch andere begeleiding.”

 

Nog een verhaal lezen >>>