06 20 95 38 47 sandra@caniconnect.nl

Mag ik even aan jullie voorstellen, dit is de familie vd Meer. Vader Harm, Moeder Marion en hun 2 kinderen, Karlijn van 7 en Noud van 6 maanden.
Ze hebben al een paar huisdieren: een kat en een paar konijnen en binnenkort krijgt de familie vd Meer een pup in huis!

Het is een gezellig gezin, er komen vaak vrienden en familie op bezoek en ook dochter Karlijn brengt vaak vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis om te spelen. Ze houden ervan om te wandelen en buiten actief bezig te zijn. De natuur in, nieuwe gebieden ontdekken en samen op pad. Ze zijn op zoek gegaan naar een hond die hierbij past. Een hond die graag mee op pad gaat, van wandelen houdt maar ook een hond die goed in huis in het gezin past. Die vriendelijk is naar mensen en waarvan de kans groot is dat hij overweg zal kunnen met de andere huisdieren.

Harm en Marion hebben vroeger thuis allebei wel honden gehad maar nog nooit zelf er eentje opgevoed. Dat gaat nu wel gebeuren en ze willen dat graag goed doen. De pup moet straks lekker mee kunnen draaien in het gezin en bij zoveel mogelijk dingen erbij kunnen zijn. Ze beseffen maar al te goed dat de puppyperiode een belangrijke periode is en dat ze het maar één keer goed kunnen doen.

Een collega van Marion wees haar op de nieuwe videocursus van Cani-Connect. Een gratis online 7 delige videocursus ’Goed voorbereid aan het puppy avontuur beginnen’. Nou, dat is precies wat ze nu nodig hebben . Marion en Harm hebben ‘m gelijk aangevraagd en terwijl Noud in de wagen even ligt te slapen en Karlijn met een vriendinnetje voetbalt, zitten zijn nu heerlijk in de tuin te kijken en zijn ze bezig met de eerste opdracht uit de cursus.

Krijg jij binnenkort ook een puppy in huis? Of heb je sinds kort een puppy in huis? Vraag, net als Harm en Marion, de gratis videocursus aan. 
Vraag de gratis 7 delige videocursus ‘Goed voorbereid aan het puppy avontuur beginnen’ aan.

Of start direct met het volledige Online puppy programma “Vol vertrouwen je puppy opvoeden’

Het gezin heeft al veel informatie op internet gelezen en zich ook goed laten informeren over de keuze van het soort hond. Hebben jullie een idee waarvoor ze hebben gekozen? Wat zou jij ze aanraden en waarom?